פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים שלום אני רוצה לפתוח רשת אלחוטית בבית שלירציתי לבררמה אני צריך לקנותוכמה בערך כל העסק יעלה?
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים אז יש לך שתי אפשרויות -לשים נתב אלחוטי שיחייג לאינטרנט וייתן לשני המחשבים גישה לאינטרנט. אפשר לחבר את שניהם באלחוט או לשים את הנתב ליד אחד מהם ולחבר אותו קווית. (דורש מודם רשת)אפשר גם לקנות כרטיס אלחוטי לכל מחשב ולשים אחד שרת שישתף את האינטרנט, כמו עם כבל מוצלב.
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מחבר אז אני יכול לעשות את הדבר הבאנתב אלחוטי מחור למחשב אחד בקווי ובמחשב אחר יהיה כרטיס רשת אלחוטי?וככה הם יתחברו?
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים כן, זה גם ייצור ביניהם רשת וגם שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט בלי תלות אחד בשני
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים אם אין לך מודם רשת, נתב לא יעזור לך. נתב מתחבר בחיבור רשת אל המודם ומחייג. עם מודם USB, חובה שאחד המחשבים יחייג וישתף אינטרנט. בלי החיוג והשיתוף אינטרנט של הנתב נשאר לך רק פונקציות של AP - Access point, מכשיר שיוצר רשת אלחוטית ומחבר אותה לרשת קווית
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מחבר אממ חשבתי להוסיף נתב למקרה שאשדרג למודם רשת ..אבל כרגע אז מה שאני בעצם צריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים כן, זה מה שאתה צריךאבל אם אתה מתכנן להחליף מתישהו למודם רשת, יהיה הרבה יותר נוח אם כבר יהיה לך נתב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.