עבור לתוכן

המלצה למחשב

Featured Replies

פורסם

פה תוכל לראות את ביצועי ה 6600GT. לדעתי VERY GOOD VALUE FOR MONEY.

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=5

אם אתה מוריד צורב DVD ונשאר עם CD הייתי משקיע בעוד 512 זכרון ולא ב 6800. לדעתי זה יאזן את המחשב שלך יותר למשחקים מאשר כרטיס מסך עוד יותר חזק.

לא צוין CD כי גם צורב רגיל וגם צורב DVD יכולים לשמש בתור CD.

• תגובות 32
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מציק ...

פשוט אני חייב ליהיות בטוח...

אם אני לוקח את הכרטיס מסך הפחות טוב (6600GT) אני אוכל להפעיל בצורה מצויינת את כל המשחקים בזמן הקרוב?

תודה רבה על העזרה :)

פורסם

מצויינת זה יחסי. אם אתה רוצה להפעיל את כל המשחקים ברזולוציה גבוהה (למשל 1200X1600) פרטים מקסימליים ופילטרים מקסימליים אז גם ה 6800 לא יעזור. אם תסתכל על ה FPS בלינק שנתתי לך תראה לא תהיה לך בעיה היום להריץ כל דבר ב FPS נורמלי אפילו עם 4XAA. לדעתי לפני שעוליםל 6800 כדאי יותר לעלות ל 1 גיגה זכרון.

פורסם
  • מחבר

סבבה   

תודה רבה  על העזרה   :xyxthumbs:

מה הכתובת של האתר לוגיק PC?

פורסם
  • מחבר

ברצוני לאחר שאקנה את המחשב ליצור רשת בבית שתאפשר לי להפעיל שני מחשבים על אותו מודם ADSL.

זה אומר שבמהלך הקניה אני לא צריך לרכוש שום דבר שקשור למודם\כרטיס רשת?

פורסם

אם המודם שלך הוא גם ראוטר, אז תוכל לחבר ישירות את שני המחשבים לאינטרנט. אם המודם שלך אינו ראוטר תצטרך רשת פנימית בין המחשבים (כרטיס רשת על כל מחשב) ועוד כרטיס רשת אחד (או USB, תלוי במודם) כדי לצאת מאחד מהמחשבים (החזק יותר) לאינטרנט.

היום כל לוח בא עם לפחות כרטיס רשת אחד על הלוח.

פורסם
  • מחבר

אוקי האמת שאני לא מבין כלום בנושא ככה שאני צריך הסבר פשוט...

אני רוצה לצלצל לנטויזן ושהם יעשו ששני המחשבים בבית שלי יהיו מחוברים לאינטרנט...

לצורך כך אני צריך להוסיף משהו בזמן הרכישה למארז שהרכבת לי?

פורסם

תלוי בצורת החיבור. אם זה דרך שיתוף (רק מחשב אחד יוצא ישירות לאינטרנט) אתה חייב עוד כרטיס רשת. אם המודם שהם נותנים לך הוא גם ראוטר אז אתה לא צריך עוד כרטיס רשת.

פורסם

זה לא מדויק. או שיש לך מודם רשת שאתה יכול להפוך לנתב, ואז אתה צריך סוויץ' כדי לחבר את שני המחשבים אליו (הסוויץ' הכי פשוט יספיק, היום זה פחות מ100 שקל)

או שיש לך מודם USB ואז אי אפשר להפוך אותו לנתב ואז מחברים את המחשבים עם כבל מוצלב ומשתפים אינטרנט דרך אחד מהם

בשני המקרים אתה גם צריך כרטיס רשת פנוי בשני המחשבים

אני רוצה לצלצל לנטויזן ושהם יעשו ששני המחשבים בבית שלי יהיו מחוברים לאינטרנט...

לצורך כך אני צריך להוסיף משהו בזמן הרכישה למארז שהרכבת לי?

בזבוז כסף. אתה יכול לעשות את זה בעצמך במקום לתרום כסף לספק האינטרנט שלך. איזה מודם יש לך?

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסברים :)

אבל כרגע השאלה היא הרבה יותר בסיסית...

המחשב שאינטגרל הרכיב יאפשר לי לעשות חיבור לאינטרנט כפי שאני רוצה (במשחב השני כבר יש מודם של גלובספאן )?

פורסם

אני חושב שאתה מתכוון למודם USB, במקרה הזה אתה צריך כרטיס רשת פנוי על המחשב השני, ובמחשב שאתה קונה כבר יש לך כרטיס רשת. יש לך גם סטיקי בפורום רשתות עם הסבר מפורט על איך ומה לעשות ומה להגדיר בשביל לשתף את האינטרנט בין שני המחשבים. תכניס לקנייה גם כבל מוצלב (שקל-שקל וחצי למטר בד"כ) כדי שתוכל לחבר את שני המחשבים

פורסם
  • מחבר

אני מרגיש מפגר...

אבל איפה אתה רואה שיש לי במחשב שאני קונה כרטיס רשת?

פורסם

על הלוח (באופן כללי כל לוח מגיע היום עם כרטיס רשת)

Integrated Peripherials

1. ICS 1883 LAN PHY chip

...

Rear Panel I/O

3. 1 x RJ45 ports

פורסם
  • מחבר

סבבה .תודה רבה רבה לכולם.

מבטיח שזאת שאלה אחרונה :)

אם אני קונה צורב DVD הוא אני אוכל להשתמש בו גם בתור כונן CD רגיל? האיכות לא תפגע בגלל שזה לא ממש כמו כונן רגיל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים