פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים My wheels! נ.ב:זה 4.13 כוכבים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים למה עדיין הספויילר ועוד כל מני דברים נעולים לי אין לי מושג איך לפתוחעברתי על כל המשימות והכל...אני עדיין עם הפוקוס עוד לא החלפתי לא רוצה בנתייםואיך אני משיג נקודות כבוד וכל זהREPUTATION POINTSאני עושה מלא החלקות והמלטות מתאונות וזה רק מעלה לי את הנוס
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים אתה יודע ה SMS נועד לעזור לא סתם לקבל הודעות!תיקרא ותבין! יש שם הוראות והכול...
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים יש לי שאלה..תגידו יש מצב ליקנות מכונית חדשה וישר להעביר את כל השיפורים שהיו במכונית הישנה אליה?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים תגידו..אני לא מבין מה לעשות בשלב הראשון שאתה לוחץ על הקריירה החדשה ואז הוא סתם נוסע לך בעיר..מה לעשות?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים חברים לא הצלחתי לסדר את הבעיה של הריבועים יש לי fx5200 והדרייבר הכי חדש ואני לא מצליח לסדר את זה מי שיכול לתת לי הוראות מפורטות הוא מלך אני מת לשחק בו בגרפיקה נרומלית תודה לעוזרים
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים למה אתם לא עוזרים לי? הרי אתם שלבים אחריי תעזרו לי...תגידו..אני לא מבין מה לעשות בשלב הראשון שאתה לוחץ על הקריירה החדשה ואז הוא סתם נוסע לך בעיר..מה לעשות?
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים למה אתם לא עוזרים לי? הרי אתם שלבים אחריי תעזרו לי...תגידו..אני לא מבין מה לעשות בשלב הראשון שאתה לוחץ על הקריירה החדשה ואז הוא סתם נוסע לך בעיר..מה לעשות?אתה צריך למצוא מוסכים ולעבור את המשימות (בעיגולים הלא מלאים) שמה אתה מקבל כל מיני דברים (אתה צריך לבדוק ב SMS)וזה עם ה 5200, תסתכל כאן, אולי זה יעזור:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=93446.0ותגידו, שאני לוקח מכונית חדשה אני יכול להחזיר לאחרות משופרות? וכל החלקים שכבר קיבלתי פתוחים וכבר אפשר לקנות אותם או שהם נעולים וצריך לעבור עוד פעם דברים??
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים טוב קניתי את ה-AUDI TT ואני רוצה למכור אותה ולקבל את הכסף בחזרה.......... היא ממש גרועה :'( :'( :'(יש מצב שאיך שהוא אני יצליח לקבל את הכסף בחזרה????
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים מחבר הנה עידכון של המכונית שלי :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.