פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מי שסיים את המישחקיכול לשים פה את השמירות שלו?או מישהו יכול להביא שמירות של אחרים (שסיימו את המישחק) מהאתרים שונים ?או להביא אתר שיש בו את השמירות של סוף המישחק?
פורסם 2004 בדצמבר 1220 שנים מי שסיים את המישחק יכול לשים פה את השמירות שלו? או מישהו יכול להביא שמירות של אחרים (שסיימו את המישחק) מהאתרים שונים ? או להביא אתר שיש בו את השמירות של סוף המישחק? וואלה תנו איזה שמירה טובה מסוף המשחק ככה איזה 90 אחוז משהו כזה :)
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים איפה נמצאת השמירה שלי של המשחק??דרך אגב קניתי A3 במקום סיויק וואי וואי איזה אוטו זה!!יותר חזק מהסיויק שלי די בהרבה ובעצם אותם שיפורים!!זה ששם את הכתובת איפה שנמצאת השמריה אין יל דבר כזה LOCAL SETTINGS מה זה איפה זה??אני מגיע רק לשם שלי כאילו USER NAME ואחרי זה אין יל את המ שצריך חחח
פורסם 2004 בדצמבר 1320 שנים אם אני ישים שמירה של מישהו אחר בשמירה שליאז השמירה שלי תימחק ?סליחה על הדאבל הודעות
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים אני גמרתי את המשחק אבל שאני הלכתי לשפר את המכוניות אז אני ראיתי שאין לי הרבה מכוניות אני ראיתי בתיקיה שמותקן שם המשחק הרבה יותר מכוניות ואין לי אותם כמו S2000 ,HATCHBACK ועוד הרבה למה אין לי את המכוניות האלה ואיך אני יכול להשיג אותם?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים איפו בהגדרות של המישחק שאתה עושה ON במקום OFFאז אתה יכול ליראות שאתה הולך לDOOR בנקודה הצהובה אז אתה רואה את הדלתות עולות כלפי מעלה?
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים מישהו קרא את הכתבה בYNET על המשחק הזה??הם יורדים עליו רצח.http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3016095,00.htmlובכלל, הם ממש לא יודעים לעשות חשבון. את הציון למשחק הם נתנו לפי 5 פעמים ציון 7 ועוד ציון אחד 8 = ממוצע 71 והם בכלל נתנו 78!
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים בהגדרות של המישחק יש איזה משהו שאם אני מעלה אותו או הופך אותו לONאני יכול ליראות שאני הולך לנקודה הצהובה במישחקאז אני הולך לדלתות אז אני רואה את הדלתות כלפי מעלהמישהו יודע איזה כפתור זה???
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים נסה לשאול עוד פעם, כנראה שפעם אחת לא מספיק איתך (888 או היי או איך שלא קוראים לך)
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים the king..... כאשר אתנ מחליף דלתות תסתכל למטה ותיראה open\close doors... תילחץ על זה והדלתות יפתחו לך....
פורסם 2004 בדצמבר 1420 שנים the king..... כאשר אתנ מחליף דלתות תסתכל למטה ותיראה open\close doors... תילחץ על זה והדלתות יפתחו לך.... תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.