פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים תגידו... אני שוקל לקנות את המשחק... האם כדאי לי לפלטפורמת הפלייסטיישן 2 או למחשב? תודה!
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים לדעתי PCאני לא מבין איך אפשר לשחק משחקי פעולה ב PS2זה ממש נוראPS2 לדעתי מאד טוב למשחקי מכות כמו טקןמירוצים גם מעולה.אבל אין סיכוי שאסטרטגיה יהיה טוב ב PS2
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים לדעתי PCאני לא מבין איך אפשר לשחק משחקי פעולה ב PS2זה ממש נוראPS2 לדעתי מאד טוב למשחקי מכות כמו טקןמירוצים גם מעולה.אבל אין סיכוי שאסטרטגיה יהיה טוב ב PS2למה אתה לא ממליץ לו לPS2 אם אתה אומר שלמרוצים זה טוב???
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 888 תשאל עוד כמה עשרות פעמיםאין מכונית הכי טובה במשחק, לכל מכונית היתרונות והחסרונות שלה
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 888 - גם שעונים לך אתה שואל שוב (בפעם החמישית כבר!)888 תשאל עוד כמה עשרות פעמיםאין מכונית הכי טובה במשחק, לכל מכונית היתרונות והחסרונות שלה
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים אז מה החסרונות או היתרנות של הלנסר?הסקיי לאיין?וכמה ספוסנרים יש במישחק כולו? ומיזה CALEB או משהו כזה....
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים אז מה החסרונות או היתרנות של הלנסר?הסקיי לאיין?וכמה ספוסנרים יש במישחק כולו? ומיזה CALEB או משהו כזה....בבקשה תענו......
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים למה אתה מקפיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :nono: :nono: :nono: יש 4 ספונסרים המישחק, CALEB זה הקירח שצריך לנצח במרוץ האחרון.
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 888 - אתה כאן מספיק זמן כדי לדעת שאסור להקפיץ!אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום מהר.
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 888 - אתה כאן מספיק זמן כדי לדעת שאסור להקפיץ!אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום מהר.עכשיו קראתי את חוקי הפורום.....כמה ערים יש במישחק?ואיזה מכונית יותר כדאי לקחת את הלנסר או את סקיי לאיין?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.