פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מה כוונה לחפש הם לא מופיעים על המפה כמו שהיה עד עכשיו כאילו אני צריך לעשות משהו כדי שהם יפתחו ?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים ומתי יש את הסקיי ליין ? באיזה שלב מקבלים את המכונית...ומה המכונית הכי טוב שיש במישחק.....?מה בדיוק עושה שאני יגלה את כל המוסכים?וזה אפשרי שכל החלקים יפתחו אפילו אם אני לא עושה שום תחרות בין מכוניות (המשולשים בצבע כתום) שברחוב?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים מה כוונה לחפש הם לא מופיעים על המפה כמו שהיה עד עכשיו כאילו אני צריך לעשות משהו כדי שהם יפתחו ?הם כבר פתוחים אבל אתה צריך למצוא אותם לבד... פשוט תחפש או תקשיב לאלה שאומרים לך איפה יש מרוצים (האלה שפתאום מתקשרים)
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים זה נכון שרשום לך בT 70-75 % שסיימת ניגמר המישחק?ומתי אני אמור לקבל את הסקיי לאיין?ומה המכונית הכי טובה במישחק?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים יש לי שלוש מכוניות סיויק,האמר ועוד איזה אוטו לא זוכר מה בדיוק ומה רק ההונדה סיויק היא הכי מעולה בשליטה כל השאר גרועים אבל מה הם טיפה יותר מהירים אבל אני משתמש בסיויק רק בגלל השליטה עדיף שליטה טובה הרבה יותר וטיפה פחות מהירות לא?
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים למה רק סיויק?!קיבלת כבר את הטיוטה?תנסה אותו הרבה יותר מהירה ועם שליטה יותר טובה ;D
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים זה נכון שרשום לך בT 70-75 % שסיימת ניגמר המישחק?ומתי אני אמור לקבל את הסקיי לאיין?ומה המכונית הכי טובה במישחק?בבקשה תענו ;D
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 1. אם רשום לך שסיימת 70-75 אחוז לא סיימת את המשחק! מסיימים אותו כשמגיעים ל100%אם אין לך יותר נקודות במשחק עשה את זה:ESC->garage->world map ותשלים את כל המרוצים שרשום לך עליהם Uncomlpeted.
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים יש למישהו את הרישמה שכל המכוניות במישחק?זה הגיוני שמעל 95% ניפתח לי בחלקיםועברתי כמעט 70% מהמישחק...?
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 1. אם רשום לך שסיימת 70-75 אחוז לא סיימת את המשחק! מסיימים אותו כשמגיעים ל100% אם אין לך יותר נקודות במשחק עשה את זה: ESC->garage->world map ותשלים את כל המרוצים שרשום לך עליהם Uncomlpeted. אחי תקשיב גם לי יש את אותה הבעיה היא לי 72% כשקיבלתי את ההודעה שסיימתי את המשחק, עכשיו עשיתי את מה שאמרת אבל היה לי שם כולה שלושה מרוצים שהעלו לי אחוז אחד...מה אפשר לעשות? תודה
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים יש למישהו את הרישמה שכל המכוניות במישחק?זה הגיוני שמעל 95% ניפתח לי בחלקיםועברתי כמעט 70% מהמישחק...?
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים 888 אולי מספיק להקפיץ את ההודעות שלך כל פעם, זה כבר נהיה ממש מטריד ועובר על החוקיםחלאס!
פורסם 2004 בדצמבר 820 שנים IDAN,תעביר ב WORLD MAP STAGEבטח אתה רק עשית את המרוצים ש ב STAGE 1תלחץ על החץ השמאלי ותעביר שלבים ואז יהיו לך מלא מירוצים מעצבנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.