פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים איזה מכונית הכי טובה (ניפתח העיר ה4 או המקום ה4 )....מתי יפתחו הSPLIT HOODS ,DOORS מישהו יודע מתי?בעיר ה4? סליחה על הדאבל הודעות....
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים ה Sky Line וה LANCER הם הכי טובות שתיהם יהיו לך בערך ב 60 אחוז! אותו הדבר לגבי הדלתות!
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים אבל עברתי מעל ה60% ולא ניפתח לי הSPLIT HOODS ,DOORS וקיבלתי רק את הלנסרכמה מקומות בכל המישחק צריך שיפתחו?4 או 5?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים לא רק את האחוז! אתה יכול ליבדוק שם הכול! ואני רק ב 55% ותפסיק כבר עם הדאבל פוסט!!!! יש לך את כפתור העריכה!
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים לא רק את האחוז! אתה יכול ליבדוק שם הכול! ואני רק ב 55% ותפסיק כבר עם הדאבל פוסט!!!! יש לך את כפתור העריכה! יש לך כבר את הסקיי ליין ואת הלנסר? וניפתחו לך הSPLIT HOODS ,DOORS ?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים עשית סתם מירוצים נגד מכוניות (המסומנת בחץ כתום) ?באזיה מקום אמור כבר להיפתח לי הSPLIT HOODS ,DOORS?אני בעיר ה4 ושום דבר לא ניפתח לי מהםזה בסדR?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים גלית את כל המוסכים? (תלחץ על T בזמן המשחק ושם כתוב לך כמה גלית)בעיקרון אם אני זוכר נכון זה נפתח באמצע השלב הרביעי.
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים ומתי יש את הסקיי ליין ? באיזה שלב מקבלים את המכונית...ומה המכונית הכי טוב שיש במישחק.....?מה בדיוק עושה שאני יגלה את כל המוסכים?וזה אפשרי שכל החלקים יפתחו אפילו אם אני לא עושה שום תחרות בין מכוניות (המשולשים בצבע כתום) שברחוב?
פורסם 2004 בדצמבר 720 שנים שלום לכולם ;Dאני ליקראת סוף המשחק 96% מהסטייג ה5 עכשיו סיימתי את התחריות עם ה SUV וקיבלתי הודעה שאני אמור להחזיר את הרכב מיד או שלא יהיה לי תחרויות עכשיו ניסיתי את 3 החניות של הרכב ואין לי שום אפשרות להחזיר רכב אין לי את ה SUV כברב WODLD EVNET יש לי 34/35 וב URL יש לי 8/9 מה אני צריך לעשות כדי לקבל את שני המרוצים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.