פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים שמעו כולם אני חייב עזרה קודם כל יש לי בעיה אני ב47 אחוז ואין לי שום מרוצים(הכול משופר עד הכי הרבה) מה לעשות???עכשיו יש לי עוד בעיה של חבר שמתי שהוא פותח תמשחק עולה לו החלון של התקלה "תשלח" ו "אל תשלח" מה הוא יעשה?תודהאגב איך אני מעלה לכם לפה תמונה?
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים אגב איך אני מעלה לכם לפה תמונה? בחלון שאתה כותב בו את ההודעה ישנו כפתור של "אפשרויות נוספות" , תלחץ עליו ושם תראה שאפשר לצרף קובץ.שמעו כולם אני חייב עזרה קודם כל יש לי בעיה אני ב47 אחוז ואין לי שום מרוצים(הכול משופר עד הכי הרבה) מה לעשות???esc -> garage -> world mapתעשה שם את כל המירוצים שכתוב לך עליהם uncompletedלא רק שענו על זה מליון פעם , ענו על זה בעמוד הקודם...*סטינגר: אני ממש לא אוהב את הקארבון , זה לא משתלב עם שום דבר(אבל זאת רק דעתי)
פורסם 2004 בדצמבר 320 שנים STINGERהמכונית שלך עכשיו דומה לשליואתה עוד אמרת ששלי לא יפה לדעתךשלי יותר יפה מזאת בטוח
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים סיימתי את המשחק..אבל איך אני משיג wide body kit, nfsu2,sponsor אשר נעולים לי?
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים איזה שטויות בטח שכן אתה צריך למצוא את כל החנויות פשוט וזה יפתח לך תחפש בגוגל יכול להיות שתמצא מפש שלמה חפש חנויות שלא מצאת עדיין צריך להיות 4 מכל אחד חוץ מהCAR LOT והGARAGE
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים איזה שטויות בטח שכן אתה צריך למצוא את כל החנויות פשוט וזה יפתח לך תחפש בגוגל יכול להיות שתמצא מפש שלמה חפש חנויות שלא מצאת עדיין צריך להיות 4 מכל אחד חוץ מהCAR LOT והGARAGEאז זהו שלאאם תלחץ על T בזמן המשחק תוכל לראות כמה חנויות גלית וכמה סה"כ יש.לפי מה שכתוב שם אין 4 מכל אחד, אני מצאתי את כולם ועדיין אין לי Body kit
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מישהו יודע מה צריך לעשות?סיימתי את העיר ה3 (אין לי יותר עיגולים עם חורים )סיימתי את כל הערים בWORLD MAP והוא לא פותח לי את המקום ה4?מישהו יודע מה צריך לעשות??
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים מה אתה עוד רוצה לעשות? סיימת את המשחק(במידה וסיימת את הכל ב-world map)לא סיימתי את המישחקיש לי עדיין אזורים נעולים סיימתי בworld map רק את 3 הערים שהיו לי שם לא כל הערים.....
פורסם 2004 בדצמבר 620 שנים אתה צריך להשיג עוד ספונסרים כדי לפתוח את שאר הערים.תעלה את הויז'ואל שלך כדי לקבל ספונסרים חדשים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.