פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים הנבחרים שלי: הסקייליין מבחינת שליטה, מהירות האימפרזה מעולה לדריפטים הSkyLine משופרת עד הסוף הImpreza ברמה של PRO (שיפורים בינוניים, יש פוטנציאל לעוד)
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים אממ איך אני משפר את המירות המרבית ישל י טיטי עם כול השיפורים מותקנים של לבל 1 ולבלב 2 חוץ מהטורבו של לבל 2 והאוטו סוגר בטופ ספייד 192 איך זה? יכול להיות שהמד מהירות שלך מכוייל במיילים ולא בקמ"ש ...(הברירת מחדל של המשחק זה תצוגה במיילים)אבל אפילו אם זה במיילים זה עדיין נראה לי נמוך מדי- אולי יעזור אם לא תתקע בכל קיר? :s05:
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים אנשים יש לי את הטיטי והיא הכי טובה[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים המהירות שלך בקמ"ש היא 307 קמ"שאתה יכול להעביר את ההגדרה לקמ"ש ואז תראה הכל בקמ"ש
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים מחבר הRX8 של STRENGTH(הוא טוען שהוא לא מצליח להעלות את התמונה) :[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2820 שנים ניגמרו לי המרוצים אני שיחקתי הגעתי ל 50% ונגמרו לי כל המרוצים אין לי גם מכוניות להתחרות זה קרה לי גם כמה ימים לפני שהאיתי ב 38% לא ידעתי למה זה וכל האוטו היה משופר במנוע חיצוני לא נגעתי ולא ידעתי למה זה היה לי עיגול צהוב לDVD וכו' אבל לא רציתי לבזבז כסף בדברים כאלה רציתי רק במנוע ובסוף הבנתי שלא היה לי שלבים בגלל שלא היה ליDVD אבל עכשיו יש לי הכל מכל העיגולים ואין לי עוד מרוצים למה זה?אח שלי הגיע ל 45% ויש לו אותו דבר למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.