פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים עברו בסך הכל שני תגובות ואתה כבר לחוץ לתשובה? סבלנות לא תזיק...בקשר ל"בעיה" שלך - פשוט תלך לפי ההוראות שנותנים לך בSMSים , זה לא מסובך.
פורסם 2004 בנובמבר 2620 שנים תגידו.. איך מפעילים את ה"קפיצים" של האוטו?H+אחד החצים= הרמת צד כלשהוJ+אחד החצים= הקפצת צד כלשהואם תמשיך ללחוץ על J+אחד החצים המכונית תקפוץ לבד
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים מישהו יכול לעזור לי מאיפה אני יכול להוריד את התוכנות משחקים הכול מה שיש פה איזה תוכנהתודה :yohai11
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים yohai11 שמתי לב שאתה משתמש חדש , אבל זה לא אומר שאתה יכול לעבור על כל כך הרבה מהחוקים של הפורום , אסור לכתוב שני הודעות ברצף! אם יש לך משהו להוסיף להודעה הקודמת שלך , תשתמש בכפתור ותשמור.
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים זקוק לשמירה עם כול השלבים בנייד פור ספידאתה לא כל כך תכנה מהמישחק אבל הוספתי את השמירה שלי (למטה)[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים יש לי שאלה קטנה..מה המכונית הכי טובה במישחק?כאליו עם ניקח כל מכונית נשפר לה עד הסוף מבחינת ביצעוים לא מבחינת חיצונית אז איזה מכונית תיצא הכי טובה הכי מהירה..יש נתונים או משהוא..תודה לעוזרים!אהה ותגידו אם יש לי האמר אז מישהוא אמר לי שיהיה לי מסלולים שונים זה נכון?
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים אממ איך אני משפר את המירות המרבית ישל י טיטי עם כול השיפורים מותקנים של לבל 1 ולבלב 2 חוץ מהטורבו של לבל 2 והאוטו סוגר בטופ ספייד 192 איך זה?
פורסם 2004 בנובמבר 2720 שנים דבר ראשון תיבדוק שכל הדברים שקניתה הם על לבל 2 ולא על 1...ואולי לא קניתה הכל או משהוא כזה תשחק עוד קצת תיפתח עוד דברים..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.