פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים חכו שתראו את ה RX8 שלי איזה יפה היא אה שכחתי להגיד שגמרתי כבר את המשחק משחק תותח
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים מה אתם אומרים על המטוס שלי שטס :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים תגידו, יש לי את ה audi TT ממש משופרת ואני איזה 45% במשחק, אני כל הזמן פותח רכבים חדשים כמו ה pontiac, mitsubishi 3000GT והאחרון שפתחתי : mustang GT , מישהו יודע מתי אני מקבל את ה mitsubishi EVO Vlll? אני מחכה לא ומתאפק לא לקנות רכבים אחרים, אבל זה כבר ממש קשה...
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים הרכב האחרון שקיבלתי היה הלנסראת הסקיילין קיבלתי די הרבה לפניו (משהו כמו 4 מכוניות לפניו)ztos-- - נכון, לא ענינו לך
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים אני כבר סיימתי את המשחק משחק מעולה אין עליו אם תגידו לי איך אני יעלה תמונה של הטיברון שלי... נ.ב טופ ספיד 340!!!!!!! :jump: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים איך הצלחת להפעיל את הצ'יטים?, סיימתי את המשחק (100%) ודי משעמם אז ניסיתי להפעיל את הצ'יטים ואף אחד לא עובד, מה עשית?
פורסם 2004 בנובמבר 2520 שנים את האמת לא השתמשתי בצ'יטים זה היה די קל! אבל אתה צריך לרשום אותם לפני שאתה נכנס כשמהבהב לך "press any key" אם עשית את הצ'יט נכון תשמע צפצוף קטן כזה אהה סליחה רק בזה של הכסף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.