עבור לתוכן

Need For Speed: Underground 2 - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

רציתי משהו מקורי

• תגובות 847
  • צפיות 192k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

חברה, סיימתי את המשחק, השגתי את כל העטיפות של המגזינים, ניצחתי את הקרח הנודניק בסוף, קיבלתי את המכתב שסימתי את NSFU2 אבל כשאני לוחץ T כתוב לי שסיימתי רק 69 אחוז מהמשחק....משהו יכול להסביר?

תודה

פורסם

esc -> garage -> world map

תעשה שם את כל המירוצים שכתוב לך עליהם uncompleted

כבר ענו על זה כמה פעמים...

פורסם

ראיתי 58 עמודים אז לא טרחתי להסתכל...

סבבה, תודה :)

פורסם

שלום!

אני משחק במשחק Need For Speed Underground 2 כבר שבוע, יש מחשב לא רע עם radeon 9800 pro , אני משחק במשחק כבר שבוע על הגדרות ממש גבוהות והמשחק פועל מצויין ונראה מצויין!

אבל היום כשהפעלתי אותו, פתאום אחרי שני הסרטים של הintro, כל התפריט מרוח לגמרי בצבעים ולא רואים מה כתוב באף אחת מהקופסאות, המשחק נראה אותו דבר, רואים רק את המכונית וכל השאר מרוח (ברמה שאי אפשר לראות כלום חוץ מאת המכונית) אני לא מבין איך זה נהיה ככה אחרי שאני משחק שבוע בלי בעיות ורואה מצויין...

למישהו יש רעיון?

להלן תמונות להמחשה:

שימו לב שאי אפשר לקרוא מה שיש בתוך הקופסאות טקסט, המשחק עבד שבוע שלם בצורה מצויינת, אני לא מבין איך זה ישתנה פתאום

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

איך אתם מביאים תמונות מהמשחק?

חוץ מ PRTSCR

אני רוצה להביא לפה הרבה תמונות של המכוניות שלי אין לי כוח לעשות פרינט ולצאת

יש אולי כפתור שזה עושה הרבה תמונות אוטומטי כמו איזה F10?

פורסם

ה-AudiTT שלי (9.5 כוכבים) כרגע התחלתי את הספונסר הרביעי

פורסם

ממצב?

אני ב 12 אחוז של המישחק מישחק ליגה קבלו את הרכב שלי....

ויש לי גם שאלה אני סיימתי את כול המירוצים שעל המפרה ..חיפשתי ומצאתי רק מרוץ אחד שלא מופע ...אני מתוסכל..ישהו יודע איפה מומלץ לחפש?

פורסם

איך אתם מביאים תמונות מהמשחק?

חוץ מ PRTSCR

אני רוצה להביא לפה הרבה תמונות של המכוניות שלי אין לי כוח לעשות פרינט ולצאת

יש אולי כפתור שזה עושה הרבה תמונות אוטומטי כמו איזה F10?

F12

וזה נשמר בתקייה של המשחק...

פורסם

קיבלתי הודעה שסיימתי את המשחק ואני ב 60 ומשהו אחוז, עשיתי במחסן את כל המרוצים שלא סיימתי ועכשיו קיבלתי הודעה כזאת

Go to the car lot now! מרייצ'ל שהיא רוצה את המכונית שלה או משהו בסגנון

הלכתי לנקודה התכלת ולא קורה כלום ואין מכוניות חדשות

מה לעשות??

פורסם

esc -> garage -> world map

תעשה שם את כל המירוצים שכתוב לך עליהם uncompleted

כבר ענו על זה כמה פעמים...

פורסם

אבל אמרתי שעשיתי את זה.....ואז שסיימתי את כולם קיבלתי הודעה כזאת מרייצ'ל ללכת ל CAR LOT ולא קורה כלום

כתוב בהודעה

GO TO THE CAR LOT NOW

ושהיא רוצה את האוטו בחזרה משהו כזה

מה עושים??

פורסם

אני ב40% אני ניקיתי את רב המפה ממשימות ונשארו לי איזה חמישה מרוצי U.R.L , למישהו יש עצה איך לעבור אותם, יש לי בעיה שאני תמיד מגיע לפניות הממש ממש חדות (יש בערך אחת למסלול) ואני נתקע בקיר ומאט ממש, והמחשב לוקח את הפנייה בצורה מושלמת ללא בעייה במהירות גבוהה, זה מגוחך... :s07:

פורסם

אבל אמרתי שעשיתי את זה.....ואז שסיימתי את כולם קיבלתי הודעה כזאת מרייצ'ל ללכת ל CAR LOT ולא קורה כלום

כתוב בהודעה

GO TO THE CAR LOT NOW

ושהיא רוצה את האוטו בחזרה משהו כזה

מה עושים??

אל תתיחס... זה נראה לי באג במשחק... שההודעה הראשומה שאתה מקבל כשהתחלתה אתה גם מקבל כשסיימתה... זה קרה לעוד כמה חברים שלי...

פורסם

אני ב40% אני ניקיתי את רב המפה ממשימות ונשארו לי איזה חמישה מרוצי U.R.L , למישהו יש עצה איך לעבור אותם, יש לי בעיה שאני תמיד מגיע לפניות הממש ממש חדות (יש בערך אחת למסלול) ואני נתקע בקיר ומאט ממש, והמחשב לוקח את הפנייה בצורה מושלמת ללא בעייה במהירות גבוהה, זה מגוחך...  :s07:

תשתמש בברקס דה! :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים