פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים לחץ כאןזו מפה מ-Stage5 ככה שרוב הסיכויים שהחלק העליון והתחתון של המפה חסומים בשבילך
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים רגע מה זה עוזר לי?מה אני עושה עם זה?ובדקתי אני ב STAGE 3ככה היה ב WORLD MAPעריכה:אני יודע שמשפרים באור ירוק צהב ואדום את ה RATINGאבל נגמרו לא כל השיפורים שיפרתי הכלאז מה עכשיו?
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים HOLY: אתה חייב לתת את ההגדרות שלך לסקיילין, אני מנסה שעות והגעתי מקסימום ל359, מה עושים??? ובקשר לזה עם ה400 קמ"ש, זה לא הגיוני אין מצב שבחיים תגיע למהירות כזאת, תפסיק לרמאות סה"כ משחק
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים מישהו יכול להגיד לי למה אני ב 69% מהמשחק והוא כבר רושם לי שסיימתי ושאין יותר מירוצים ?? למרות שבסיפריות של המשחק ראיתי שיש S2000 ועוד משאיות ופווללללללל מכוניות שאין לי !! ואפילו לא ניפתח לי עדיין ההפשרות של הדלתות שעולות למעלה... מישהו יודע למה זה ?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אני לא יודע מה עושים נגמרו לי כל המרוצים עשיתי את המכונית הכי יפה אבל ייש משהו שאני לא מבין אולי זה יעזור לי תראו.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים STRENGTH - ישך במפה (M) עיגול כחול מלא, סע לשם.Lanzar - לגבי ה-69% כנס ל-garage ותבחר שם world map. יש שם מלא מרוצים שהם uncompelete, תעשה אותם ותגיע ל-100.
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים רגע אבל מה ההודעה אומרת?אתה מתכוון ל תכלת לא כחולכחול זה המברג ( שיפורים)..ושאני יגיד לתכלת מה לעשות שם?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים Lanzar - לגבי ה-69% כנס ל-garage ותבחר שם world map. יש שם מלא מרוצים שהם uncompelete, תעשה אותם ותגיע ל-100.עשיתי את מה שאמרת לי... יש שם STAGE 1,2,3,4,5 ונגיד אני עושה איזה שהוא מרוץ משם אז אחרי שאני מנצח הוא לא נעלם... כאילו לא קורה כלום... מה לעשות ?? אני רוצה את ה S2000 :'(
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים הוא לא אמור להעלםעל כל מרוץ כתוב לך בצד איזה סוג הוא, איזה מרחק הוא והאם הוא completed או uncompleteתעשה את אלה שהם uncompleted ותראה איך הם נהפכים להיות completed והאחוזים שלך עולים.STRENGTH - באיזה שלב של המשחק אתה? איזה רכב יש לך?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים כתוב לי ב WORLD MAP עד שלב 3אז אני מניח שאני שםיש לי MAZDA RX8 HONDA CIVIK ו טיוטה אחתאז מה זה משנה?מה לעשות?איך אני מחזיר את המכונית ואיזה?
פורסם 2004 בנובמבר 2121 שנים אויי באמתזו ההודעה הראשונה שקיבלת במשחק, מה זחרת אליה עכשיו.בתחילת המשחק קיבלת ניסן 350Z בשדה תעופה והיית צריך להחזיר אותה ל-Car lot לרייצל בשביל לקבל רכב משלך.עשית את זה כבר מזמן, ההודעות הזאת ישנה - אל תתיחס אליה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.