פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אני עם ה-MX1000 לא מצליח גם...על מה הגדרת את הגלגלת? zoom או auto scroll
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אני לא מנסה לעזור, אני רק מנסה להגיד שאולי זה קשור איכשהו ללוגיטק והדריברים שלהם. Grave_Digger - דרך אגב המשחק הראשון עשיתי 386.91 ולא 384 אין מה לעשות, אני פשוט אלוף המהירות הדיון על NFSUG1
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מחבר אני לא מנסה לעזור, אני רק מנסה להגיד שאולי זה קשור איכשהו ללוגיטק והדריברים שלהם. Grave_Digger - דרך אגב המשחק הראשון עשיתי 386.91 ולא 384 אין מה לעשות, אני פשוט אלוף המהירות הדיון על NFSUG1 את זה עוד נראה...(Muhahaha צחוק נבזי...)
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אין מה לעשות, אני פשוט אלוף המהירות זה אתה אמרת, הצלחתי לשבור את השיא TT משופרת שפכתי שם מלא ניטרוס (המתחרים עקפו אותי כי כל הזמן עשיתי הלוך חזור על השדרה בניסיון לשבור את השיא [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים בעברית קוראים לזה ציטר עלוב שאין לו משהו טוב יותר לעשותבמהירות כזאת על הילוך שלישי ואפילו לא באזור האדום? לא נראה ליתמשיך לעבוד על עצמךעלוב
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים מה אני יכול לעשו עם משחק מפוצץ באגים :\ (אני משתמש בגרסה 1.0 לא עדכנתי ל1.1) (ולא הבנתי מה הקשר בין צ'יטים לבאגים : ) עכשיו העלתי תמונה שהכל מתוקן, מעניין מה תגיד הפעם.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים נגיד שאתה עדיין רמאיפעם רמאי תמיד רמאירק שהפעם זכרת לתקן את ההילוךעלובהנה התמונה הקודמת שלך שמהרת למחוק אחרי שאמרתי לך שאתה מרמה עם פוטושופ כי אתה רק על הילוך שלישי[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים טוב אני לא מתכוון להתווכח איתך ההילוכים על אצלי אוטומט הם עוברים לבד זאת התגובה האחרונה שלי בקשר לזה. קשה לך לקבל שמישהו עקף אותך. (ולא מחקתי שומדבר,אתה טענתה שרימיתי אז החלפתי תמונה שתסיר כל אבן מלבך)
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים אם אתה נהנה לחיות בשקר תהנה מזההמסלול הזה לא ארוך מספיק אפילו בשביל להגיע ל-300 קמ"ש ותאמין לי שנסיתי.תמצא משהו שימושי לעשות עם פוטושופ, אין שום בעיה של הילוכים לא בידני ולא באוטומטי, לא בגירסה 1.0 ולא בגירסה 1.1.תהנהעריכה - המהירות המקסימלית שה-AUDI-TT יכולה להגיע (בלי ציטים ופוטושופ) היא 361 קמ"ש[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים תשפר פגושים, מראות וכל דבר אחר שיעלה לך את מספר הכוכביםיכול להיות שאחרי זה יפתחו לך עוד מירוציםאם אתה לא יודע איפה לשפר דברים כאלה יש כמה עמודים אחורה מפה מלאה של המשחק.
פורסם 2004 בנובמבר 2021 שנים איזה עמודיםבבקשה תעזור ליאני לא יודע איפה יש מקום כזה..שיפרתי הכל ויש לי VISUAL RAITING 5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.