פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים anyone knows how can i upload high quality pics? so you'll see that im not lying
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים למה רואים אצלי ככה את המשחק? יש לי רדאון ספייר 9600 פרו מה אני אמור לשנות בהגדרות? כי שיניתי ועדיין לא טוב[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים §Ecalip - כנס לפה גם לי היתה הבעיה והיא הסתדרה..http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=93446.0
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים בדראג אני אלוף ברגיל(רק עם זה אפשר לנהוג).אבל בשאר המרוצים אוטומטי ניסיתי היתי גרוע
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים רק הילוכים!! הכי שולט, אוטומט זה סתם להשאיר את היד על המקש מבלי "לשלוט על האוטו" ככה אני חושב לפחות ד"א כבר קיבלתי לנסר, איזה יפה היא!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים חחחחחחחח אל תצחיק אותי גיפורס 4?HIGH?2AF?חחח אין סיכוי שאני יאמין לזהמה שבטוח לא יראו רבע ממה שיראו אצלי עלHIGHאבל אני לא יכול לשחק על 1600בHIGHזה נורמלי?תמשיך לזלזל חביבי אבל אני עד לכך MX440 סוחב כל משחק! ואני מתכוון כל משחק!וכל מי שנוהג על אוטומט הוא פאגוט רציני.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים אני עוד מעט אוכל להתחיל לשחק במשחק... עוד מעט הוא יהיה אצלי (נמנע מניסוח בלתי חוקי... ) קיצר, אני מת לשחק כבר! סיימתי את הראשון כמעט 3 פעמים... (פעמיים על אוט' וכמעט סיימתי על ידני - עד שמצאתי משהו יותר טוב לעשות...) רציתי לשאול שאלה שכבר שאלו ולא ענו עליה, הבנתי שיש אפשרות להחזיק 5 מכוניות, אבל אפשר להחליף ישנות או למכור או משהו? ובמה עוזר ג'יפ?! האמר זה הדבר האחרון שקרוב להיות מהיר... ומה לגבי המערכות אודיו..? מה הן עוזרות..? ולגבי הדריפטים החדשים, זה יותר כיף ככה? שיחקתי בדמו קצת וזה עשה רושם מזעזע... אגב, אולי זה קצת לא קשור לפה, אבל בגלל שאני מת על המשחק הזה (או אמות עליו) חשבתי לקנות הגה כדי "להעצים" את החוויה... יש משהו מומלץ? והאם כל ההגאים באים בתור "אוטומט" יענו בלי הילוכים ... (ידית)? סורי על הפגזת השאלות נסו לענות על מה שאתם יכולים.!
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים למה רואים אצלי ככה את המשחק? יש לי רדאון ספייר 9600 פרו מה אני אמור לשנות בהגדרות? כי שיניתי ועדיין לא טוביש לי אותה בעיה , רק שלי יש 9600SE.אמרו לי להתקין את הפאטצ'... ואז העניין יסתדר.שיחקתי עם כל ההגדרות , רואים מעולה את המכוניות והמבנים ודווקא את הכביש רואים לא משהו.
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים כל פעם שאני ומר מרוץ URL אני מקבל אוטו חדש אבל כשאני חוזר למחסן אני לא מוצא שום אוטו חדשכשאני נכנס לתפריט הזה הוא אומר שאני צריך להגיע לקאר לוט אבל אין שם שום דברמה עושים??[attachment deleted by admin - 90 dayss]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.