עבור לתוכן

מכת ארבה? גם אצלי בבית! :-(

Featured Replies

פורסם

אני גר בחולון בקומה שביעית ולפני שעה הגיע אלי חרגול או ארבה או איך שאתם רוצים לקרא ליצורים המכוערים והמגעילים האלה...

הוא בצבע ירוק אז לא ממש חשבתי שהוא ארבה אבל יש לי כנפיים והוא עף אז...

האם גם אליכם זה הגיע? בסיני זו ממש מכה שאי אפשר לצאת אפילו מהבית... רק שלא תהיה עכשיו מכת בכורות :-\ יאללה כולם למרוח דם של עז על הדלתות :bash:

ד"א, מה דעתכם על גידול ארבה בתוך צנצנת ואז למצא איזו אלמנה צבעונית או משהו מוזר ומפגר אחר ואז להזמין חברים ולהתערב מי ינצח? הכנסה די טובה! הלא כן?!

פורסם

הגיעו אליי כבר שניים למרפסת לפני איזה חודש, למי ששם לב פירסמתי בת'ראד של הדיגיטליות ^_^

וגם פעמיים כבר נכנס לכיתה שלי חגב או ארבה באמצע השיעור :lol:

היו דיבורים על מכת ארבה בכל מיני מקומות בעולם לאחרונה, אני חושב שגם הייתה מכה בלבנון ובסוריה.

נראה לי שהם קצת התעוררו לאחרונה אבל זאת לא ממש נראית לי כמו מכה בארץ, ג'וקים בקיץ יש יותר ולא קוראים לזה מכה.

אבל ת'אמת החרקים האלה הרבה יותר חמודים מג'וקים (שמהם אני בורח כמו מאש), הם הרבה יותר סימפטים.

גם גמלי שלמה וחרגולים חמודים ^_^;)

פורסם

אהלן, בדיוק עכשיו מדברים בזה ברשת על הבוקר.

פורסם

חחח..

חבל,מעניין איך זה..

זה עדיין רחוק מימני :-\

פורסם

בקיץ כמעט כל לילה כשאני הולך למטבח (אם זה סתם באיזה 12 או לפנות בוקר אחרי יציאה) אני מוצא שם ג'וק על השיש ליד הכיור. עכשיו, בגלל שאנחנו גרים בקומה 7, אז אלה תמיד הג'וקים הטייסים התותחים הזרירזים האלה. אז אני תמיד רץ מהר לקחת נעל גדולה מהמרפסת ואז אני מכניס את עצמי לסרטים שאני צייד בג'ונגלים, אני כזה חושב לעצמי בראש הצייד התקרב אל עבר הצבי בשקט כיוון את הרובה ואז אני כזה מחכה ליד הג'וק איזה חצי דקה לראות שהוא לא זז ואז בום! :cool2::jump::pissed::bash: אני דופק בו! ויש פעמים שהם מספיקים לזוז כמה סנטימטרים ורק חלק מהם חוטף והם עוד זזים ואז אני כזה עושה להם המתת חסד... אבל לקראת סוף הקיץ זה כבר נהיה קל מדי כי אני כבר מיומן בזה לאללה... (עד לקיץ הבא... אני כבר מאבד מהיכולת).

אתה חושבים שהארבה האלה יכולים לספק יותר אתגר?

פורסם

אני רואה שממש משעמם לך :-*

פורסם

אני רואה שממש משעמם לך :-*

לא כל כך אבל אני נהנה מזה... צייד ג'וקים...

תנסו גם זה כייף!

פורסם
  • מחבר

בקיץ כמעט כל לילה כשאני הולך למטבח (אם זה סתם באיזה 12 או לפנות בוקר אחרי יציאה) אני מוצא שם ג'וק על השיש ליד הכיור. עכשיו, בגלל שאנחנו גרים בקומה 7, אז אלה תמיד הג'וקים הטייסים התותחים הזרירזים האלה. אז אני תמיד רץ מהר לקחת נעל גדולה מהמרפסת ואז אני מכניס את עצמי לסרטים שאני צייד בג'ונגלים, אני כזה חושב לעצמי בראש הצייד התקרב אל עבר הצבי בשקט כיוון את הרובה ואז אני כזה מחכה ליד הג'וק איזה חצי דקה לראות שהוא לא זז ואז בום! :cool2::jump::pissed::bash: אני דופק בו! ויש פעמים שהם מספיקים לזוז כמה סנטימטרים ורק חלק מהם חוטף והם עוד זזים ואז אני כזה עושה להם המתת חסד... אבל לקראת סוף הקיץ זה כבר נהיה קל מדי כי אני כבר מיומן בזה לאללה... (עד לקיץ הבא... אני כבר מאבד מהיכולת).

אתה חושבים שהארבה האלה יכולים לספק יותר אתגר?

חחחח אתה אשכרה דפוק אה??

יו וראיתם תתמונה במיצריים? הם עדיין לא למדו לקח מיציאת מצריים שהם רוצים עוד פעם את המכות האלו?

http://wmh.walla.co.il/archive/125695-5.jpg

ד"א, קראו את זה :

http://news.walla.co.il/?w=//627916&tb=/i/3616134

שמתי לב שהארבה האלו אוהבים קומה שביעית... ראיתי כבר 27 אנשים שדיווחו על ארבה בבית שלהם ו24 מהם ציינו שהם גרים בקומה שביעית! ממש מפחיד ^^ חח ...

מה יכל לעורר אותם? ממש מוזר מה שקורה בעולם עכשיו... דבר כזה לא קרה עד אחרי יציאת מצריים... איפה המשה המודרני ואת מי הוא רוצה לשחרר? אולי את ווילי? אולי אותי? באמת אולי שיבוא כי הבית ספר הזה מתחיל לעצבן אותי ואני צריך שישחררו אותי...

פורסם

הפעם האחרונה שהיה מכה בארץ היה ב48 אני חושב...

פורסם

למען האמת...

ארבה הוא באמת ירוק בדר"כ... אבל יש לו איזור שאם משפשפים אותו הוא הופך לחום ואימתני... מטמורפוסיס שכזה... בדר"כ כשיש להקה ממש גדולה אז הם מתחככים אחד בשני ומה שקורה זה שהם הופכים מחיות ירוקות ונחמדות לחיות חומות עם הרבה מאוד תיאבון...

ואז... אז יש בעיות... הם יכולים לחסל כמויות עצומות של צמחייה...

פורסם

חחחח אתה אשכרה דפוק אה??

כל אחד והשריטות שלו :smile1:

פורסם

תראה בתנך לא היה לנו ריסוס אבל בני אדם ידועים ביכולת להכחיד חיות SO ITS DINNER TIME!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים