פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים יש לי בעיה שאני רואה מטושטש מאוד!!לא רואים טוב ...עד אתמול שיחקת והכל היה טוב ויפה....אולי מישהו יודע ???אולי איזה עידכון משהו..וגם הרובע בצד שמאל ואני לא מצליח להעביר לימין ניסיתי הכל..בבקשה שמישהו ישוב על כל דרך אפשרית אני חייבב!!תודה לכל העוזרים..!!
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים קודםפ כול תבהיר קצת את השאלהאיזה קאונטר?CS או CS:S(אם בכלל)ומה זה הרובע בצד שמאל?ואם תוכל גם שים SS שנבין מה הטישטוש שאתה מדבר עליו...
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים אני מאמין שהוא מתכוון לרובה,לא רובע (אם אנשים היו יודעים לכתוב, זה באמת היה יכול לעזור...)וניסית להעביר את הרובה לצד ימין? (יש באפשרויות איפשהו, תגיד בדיוק איזה גרסא ואני אבדוק לך)ובקשר לטשטוש, מתי הוא התחיל? שינית משהו?הכי פשוט זה להתקין מחדש דרך סטים,זה בטוח (למרות שזה לוקח זמן ומעצבן,ותאמין לי,מי כמוני יודע)
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים מחבר cs 1.6הרובה בצד שמואל...לא זז ניסיתי הכל ואני יודע איך מחליפים אבל לא מיתחלף ומטושטש אין לי מושג למה זה ככה
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים יש מעיין באג ב 1.6כשאתה יוצא מהמשחק על ידי alt+TABאו לחיצה על סימן הוינדוס במקלדתכשתחזור הנשק יעבור לשמאלאתה פשוט לוחץ ESC מחזיר את הרובה לצד ימין (אני יודע הוא כבר מסומן בצד ימין) ולוחץ על אישור בקשר לטישטוש - אני עדיין לא מבין למה אתה מתכוון...
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מחבר אוףףףףףףףףףףףףףףףאני לא יודע למה זה..מין טישטוש רועים לא טוב..פיתאום זה קרה לי !!יש אפשרות אולי לסדר את זה בהגדרות...מישהו מוכן להסביר לי איך בדיוק?
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מה אמרנו לך?תביא SS (סקרין שוט) ואז נראה מה הבעיה!בנתיים אנחנו לא מבינים מה הבעיה בכללואם אתה חושב שאפשר לסדר את זה בהגדרות,תנסה לשחק עם ההגדרות עד שזה יראה טוב
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים מחבר אני ניכנס לקונטר יענו לא לסרבר לאיפה שבוחרים אחרי זה אפשרויות ואז יש לי כל מיני דברים ליבחור לאן להיכנס??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.