פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים עשיתי כבר דיון פה קודם באותו הקשר.. הבעיה היית שהמחשב היה עושה ריסטרט לעצמו או שמופיע סתם מסך כחול ומחייב ריסטאם אני לא ממהר להפעיל את כל התוכנות שאני צריך (דפדפן, נגן מדיה וכו') אז הם פשוט לא מגיבים אם אני לא מפעיל אותם ישר על איך שהווינדוס עולהמשחקים כמו דום3, ג'יטיאיי וייס סיטי, והאלףלייף2, הנתקעים באמצע ואו יוצאים בחזרה לווינדוס או מחייבים ריסטוחוץ מזה המחשב זז פתאום ממש ממש לאט ואין לי בכלל תוכנות שמפעילות עליו עומס!אמרו לי פה שכנראה בעיה בספק.. שהוא חלש מדי בשביל משחק כזה, היה לי 300 וואט, הרחבתי ל520 ועדיין זה עושה לי את הכל הדברים הנ"ל!!!בדקתי ואין לי שום וירוס!הנה שוב המפרט שליAMD Athlon 64 bit 3000+ 512 kb Chache RetailEpox AMd 64 bit DDR S-ATA RaidLG CD ROM X52DDR GEIL 400Mhz 512mb Ultra CL2מארז Compucase Hec CI-6A19עם 520 וואט של ספקמאוורר למארז COMPUCASE 12cm FANATI Sapphire Radeon 9600XT 256mbוהארדדיסק של 80 ג'יגהווינדוס אקספי סארביס פאק2הבעיות האלה נוספו רק אחרי איזה שבוע-שבועיים מאז שקניתי את המחשב.. בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה עזרה!!!!!
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים דבר ראשון תבדוק שיש לך גרסאות עדכניות של כל הדריברים וכו'...דבר שני אם החלפת ספק וזה ממשיך, תבדוק שכל המאווררים שיש לך במחשב עובדים טוב (במיוחד על המעבד, לוח אם וכרטיס מסך)...דבר שלישי, תנטר את הטמפרטורות של המחשב ולוח אם וגם מתחים (וגם אם אפשר של הכרטיס מסך), ותבדוק האם הם תקינים יחסית למחשב...
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר דבר ראשון תבדוק שיש לך גרסאות עדכניות של כל הדריברים וכו'...דבר שני אם החלפת ספק וזה ממשיך, תבדוק שכל המאווררים שיש לך במחשב עובדים טוב (במיוחד על המעבד, לוח אם וכרטיס מסך)...דבר שלישי, תנטר את הטמפרטורות של המחשב ולוח אם וגם מתחים (וגם אם אפשר של הכרטיס מסך), ותבדוק האם הם תקינים יחסית למחשב...יש לי הדרייברים הכי מעודכנים..נראה לי שהמאווררים פועלים כי הם עושים רעשובקשר לשלישי אין לי מושג איך לבדוק את אלובקשר לSANDRA, הורדתי, התקנתי.. אין לי מושג איך משתמשים בזה!
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים מחבר במסך הכחול כתוב משהו של בקשר של הסיסטם ממורי ושאם זה קורה שוב אז צריך לבדוק משהו.. זה מופיע לכמה שניות אני לא מספיק להבין (את האמת שהמסך הכחול זה עושה לעיתים רחוקות יותר)הספק הוא של Compucase
פורסם 2004 בנובמבר 1821 שנים סיסטם ממורי ? אולי יש לך זכרונות פגומים ? תשיג תוכנה כמו MEMTEST86 ותבדוק... תבדוק ב BIOS שהתזמונים של הזכרון הם לפי SPD ולא משהו אחר...יש את התוכנה MOTHERBOARD MONITOR שישר מראה לך את הטמפרטורה של כל הרכיבים, אתה יכול לבדוק אותה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.