עבור לתוכן

בעיית שליחת קבצים ממחשב נייח לנייד.. בעיה מוזרה מאוד.

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי מחשב נייד ומחשב נייח.. כרגע הם מחוברים בחיבור חוטי... אינטרנט הכל עובד כמו שצריך יש רק בעיה אחת בשליחה שממש משגעת אותי

פתחתי שיתוף בניייח למלא קבצי וידאו (avi mpeg) כדי לגשת אליהם דרך הנייד... דבר פשוט שלא צריך לגרום לשום בעיה.. אבל שאני מנסה להעתיק אותם לנייד אני מקבל שגיאה שאין מספיק מקום או שהקובץ בשימוש... כמובן שיש מקום יש 30 גיגה פנוי. והקובץ לא בשימוש . אפילו אני זוכר את הקטע שאי אפשר היה למחוק סרט בגלל שהוא ניכנס לזיכרון אז הלכתי לפי המדריך ומחקתי את הערכים שגורמים לבעיה בגלל שחשבתי שבגלל זה אני מקבל את ההודעה של השימוש אבל גם זה לא עזר

http://personal-computer-tutor.com/abc3/v31/vic31.htm

ניסתי לשנות את השם ל 1.avi אבל אותה שגיאה

חשבתי אולי זה משהו בנייח אז העתקתי למחשב אחר את הקבצים האלו ברשת והועתק ללא שום בעיה... פה זה ניהיה יותר מוזר.. במחשב הנייח השני שהעברתי אליו את הקבצים אני ניגש אליו דרך הנייד ואני מצליח להעביר את הקבצים וגם שאני שולט בנייח הראשון ומנסה לשלוח לנייד הקבצים מעוברים בהצלחה...

זה קורה רק עם קבצי AVI שאר קבצים ללא שום בעיה מועברים ללא שום שגיאה..

ניסתי לכבות Firewalls ובכלל כל דבר שאני יכול לחשוב עליו שיכול לגרום את זה..

תודה

כל המחשבים על XP PRO

פורסם

עם קבצים גדולים אחרים זה קורה ?

אם לא - תשנה את הסיומת של הקבצים ותנסה להעביר .

אם כן - תנסה להקטין את הקובץ ע"י חילק / כיווץ הקובץ לנפח קטן יותר .

אם אכן הבעיה היא בהעברת קבצים גדולים , תשחק עם ההגדרות של ה Packets .

פורסם
  • מחבר

ניסתי להעביר קבצים גדולים יותר של 700 מגה עבר ללא שום בעיה.. הקבצים שאני מנסה להעביר הם שוקלים 250-400 מגה.. ומה שמוזר זה שמתוך ה10 קבצים 5 לא ניתנים להעברה ו5 ניתנים...

ניסתי לשנות את השם וזה לא עזר.

חיפשתי מלא Tweaks והכל ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור...

בקשר לשינוי גודל הPacket הערך MTU על 1500.. ניסתי לשחק עם זה קצת אבל אותה שגיאה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

באמת תמוה מאוד... נסה בכל אופן להגדיר מחדש את הרשת. זה לא יזיק.

פורסם
  • מחבר

הבעיה נפתרה...

אני תמיד סידרתי את כל הקבצים עם התוכנה Total commander גירסא 5.5 אם אני לא טועה... כל הקבצים שהעברתי ללא השימוש בה אין שום בעיה ואין שום שגיאה... כל קובץ שהשתמשתי בה לסידורו הופיע לו השגיאה הזאת... עשיתי עידכון לתוכנה ועשית COPY מחדש לכל הקבצים ואז השגיאה נעלמה..

תודה למי שניסה לעזור... :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים