עבור לתוכן

פירוש חלומות?

Featured Replies

פורסם

בזמן האחרון יש לי חלומות נפילה כאלה...ובאותו זמן מרגיש כאילו החיים מידרדרים... יש קשר? :nixweiss:

• תגובות 63
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

שאני אבין, חלמת שכתבת משהו בפלאפון ואז כשהתעוררת ראית את ההודעה שכתבת בזמן שישנת ?

כן

פורסם

למי ששאל על שיניים..אני פעם חלמתי על שן שנפלה לי ואחרי יומיים דוד שלי קיבל ארוע מוחי...

אומרים שכשחולמים על שיניים זה לא טוב, ששן זזה או נופלת או נשבת משהו כזה...

חלמתי שאני רץ בלי הפסקה ומגיע לאיזה מקום שנראה כמו איזה סימטה חשוכה כזאת והיה פח זבל מולי, ואז באו שני חתולים ענקיים ובדיוק איך שאחד בא לקפוץ עליי התעוררתי עם כאלו דפיקות לב ובמרץ של משוגע!

שחולמים על חיות כמו כלבים וחתולים אומרים שזה אוייבים, ודווקא על נחשים זה מקרה טוב (סבתא שלי יודעת פירושים)

פורסם

היה לי חלום שנפלו לי כל השיניים לקיבינימאט ואח"כ צמחו לי אבל מעוותות כאלו, כמו של כריש, בשורות... :smile1:

פורסם

וואלה אני לא חולם בכלל אולי כן אבל אני לא זוכר מה שארני זוכר שאני חולם שאני מזיין חחח מכירם את זה חלומות רטובים ויש לי מלא חח המוח שלי פועל שעות נוספות :xyxthumbs::yelclap::smile1: :smile1:

פורסם

ובמציאות...

:lol:

פורסם

ובמציאות...

:lol:

אם הוא חולם על זה אז התשובה לא ברורה?

פורסם

חח כאילו שאת לא יודעת אנחנו מדברים באיסי חחח  :silly: :silly:

תאמת יש מישהי שרוצה להכיר אבל אני בן אדם דפוק מחר אני יבוא לעבודה קצת סטלה כדי לדבר איתה רק ככה אני יכול לדבר אם בנות חח שאני קצת שיכור

כאילו זה משחרר אותי ואני יותר פתוח ויכול לדבר חופשי אם כולם  :yelclap: גם אם בנות חח

פורסם

תזהר לא לדבר חופשי מדי אחרת תמשיך לחלום :smile1:

פורסם

לא גם שאני שיכור יש לי עדיין ראש ואני לא מדבר יותר מדי ולא אומר דברים לא מחוצים וזה גם שאני שיכור שיכור אני יודע בדיוק כמה אפשר לדבר ועד מתי...

פורסם

בהצלחה :lol: תבלבל אותן...

פורסם

חח אני יש שם אחת שרוצה להכיר ורוצה לצאת היא דיברה אם חבר שלי שגם עובד שם והוא סיפר לי אבל הוא אמר לי שאם אני לא יעשה כלום הוא יצא איתה וזהו :nixweiss::bash:

פורסם

יאללה, מה יש לך להפסיד?

פורסם

כלום אני חושב שאני נסה ככה להתחיל לדבר איתה חח שטויות כמו מה קורה? מה יש עוד חח אני כזה חוץ ממה קורה לא עולה לי כלום לראש חח :smile1::lol::s07::bash:

פורסם

חח כאילו שאת לא יודעת אנחנו מדברים באיסי חחח  :silly: :silly:

תבין... אנחנו לא מדברים באיי סי, אתה מציק לי באיי סי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים