עבור לתוכן

מודינג: מתאם SPDI/F בבניה עצמית

Featured Replies

פורסם

הדגשתי את מה שאני לא חושב ככה: "ואם אתה חושב שבעזרת זה תשיג מארז קטן משמעותית, אתה טועה".

גם אני הייתי באותו מצב.

מפנטיום 3 במארז ג'נרי וחלקים ג'נרים - עברתי ל HTPC נחמד, יפה ושקט - ב1500 ש"ח.

(מעבד מובייל+NF7-S+זיכרון CORSAIR+מאוורר ENERMAX120+גוף SLK800+ספק TT - מכרתי את את השילוש של הפנטיום 3)

גם אני רציתי קופסא של HIFI, וכשלא מצאתי משהו מתאים הסתפקתי במארז של פנטיום 1 ישן שהיה קרוב לענות על צרכי. אחרי מודינג ברוטלי הוא היה מארז ATX לתפארת :)

אצלי אין בכלל כרטיסים ב PCI, רק כרטיס מסך ב AGP. החלפתי את המאוורר המעצבן של אביט בקירור פסיבי.

פורסם
  • מחבר

הדגשתי את מה שאני לא חושב ככה: "ואם אתה חושב שבעזרת זה תשיג מארז קטן משמעותית, אתה טועה".

גם אני הייתי באותו מצב.

מפנטיום 3 במארז ג'נרי וחלקים ג'נרים - עברתי ל HTPC נחמד, יפה ושקט - ב1500 ש"ח.

(מעבד מובייל+NF7-S+זיכרון CORSAIR+מאוורר ENERMAX120+גוף SLK800+ספק TT - מכרתי את את השילוש של הפנטיום 3)

גם אני רציתי קופסא של HIFI, וכשלא מצאתי משהו מתאים הסתפקתי במארז של פנטיום 1 ישן שהיה קרוב לענות על צרכי. אחרי מודינג ברוטלי הוא היה מארז ATX לתפארת :)

אצלי אין בכלל כרטיסים ב PCI, רק כרטיס מסך ב AGP. החלפתי את המאוורר המעצבן של אביט בקירור פסיבי.

אמרתי שבמעבר מ- ATX ל- microATX לא תשיג במארזי ה- HTPC הנוכחיים בשוק הקטנה משמעותית בגודל המארז.

תשווה את הגודל של ה- ATC620 לכודל של המארזים החדשים יותר של Coolermaster ל- HTPC ותראה בעצמך.

בכדי לסתור את הטענה שלי אתה צריך לומר ש- microATX מאפשר מארזים קטנים בהרבה מ- ATX. אז מה אתה מביא לי בתור דוגמא - את המארז ששיפצרת ללוח ATX!

תקרא טוב את התשובה שלך ותראה שהיא לא סותרת את הטענה שלי.

אם אתה רוצה, אני אצמצם את הטענה שלי:

מארז ATC620 קטן במעט מאד ממארז ATX טוב ל- HTPC והבדלי הגודל לא מצדיקים הסתבכות עם microATX (מבחר לוחות קטן ובעיות תאימות של HSF).

לגבי הפרויקט שלך - יפה מאד.

אישית, אני התחלתי מפונקציה של PVR וכל השאר היה משני. אצלך אין בכלל כרטיס טלויזיה.

מעבר לזה, שלא רציתי שום קופסת desktop שתראה "כמו" רכיב HiFi. בשביל להשיג גימור מספיק גבוה שהיה מספק אותי הייתי חייב לקנות מארז ולא ללכת ולבנות אחד לבד.

פורסם

אתה לא הבנת אותי בכלל!!

אני הסכמתי איתך לכל אורך הדרך!!!

אמרת לי - "ואם אתה חושב שבעזרת זה תשיג מארז קטן משמעותית, אתה טועה"

אז עניתי ואמרתי - "אני לא חושב" - כאות הסכמה :)

בקשר לפרויקט שלי:

באמת אין לי כרטיס טלויזיה כי אין לי צורך בזה. בקרוב מאוד יהיה לי VIVO שמספיק לי....

(חשבתי לקנות 9800PRO AIW אבל הגעתי למסקנה שפשוט אין לי צורך בזה. יש לי טלויזיה עם טיונר, וידאו עם טיונר, ואולי גם יהיה ממיר עם טיונר. אז בשביל מה עוד אחד?)

ת'אמת שהצבע הכחול המבריק באמת נתן לו מראה קצת "פלסטיקי" וזול, למרות שיצא יפה מאוד.

כשאני אגמור עוד כמה שלבים שבתכנון, אולי אני אשייף מחדש ואצבע לשחור מט(אם אני לא אתעצל).

ודווקא בעבודת יד אפשר להגיע לרמת גימור מאוד גבוהה.

סתם לדוגמא קח אחד מגלרית המודינג(גלריית המודינג!! שלא תגיד שאמרתי BITTECH או משהו בשמיים):

aab.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים