עבור לתוכן

הלוחות של Gb

Featured Replies

פורסם

בשביל המלצות יש לך כאן פורום מפרטים. כמו שזה נראה, עדיף שתתייעץ קודם בפעם הבאה שאתה קונה משהו

פורסם

איזה כרטיס מסך??

פורסם

וכמובן תבדוק עוד כמה דברים חשובים לא פחות מהזכרון שיכולים "עם הזמן" להאט את המחשב כמו מרגלים, הרדדיסק מלא ופרגמנטי, רגיסטרי מחורבש וכו'...

פורסם
  • מחבר

ניראה לך?

המחשב שלי כבר מפוצץ בתוכנות הגנה.. על רוגלות,וירוסים וכו'

פורסם

לא נראה לי. אבל כשמישהו כותב את זה:

המחשב חדש,ובזמן האחרון הוא מאט.

אז יכול מאוד להיות שכל התוכנות המפוצצות שהתקנת והסרת ועדכנת ושידרגת ופוצצת, חירבשו לך את הרגיסטרי ואת הסדר בהרדדיסק.

וזה בלי שום קשר לעובדה שיש לך מחשב עם 256 זכרון שמומלץ ביותר להרחיב. ראיתי מחשבים עם הרבה יותר זכרון שרצו מאוד לאט בגלל תחזוקה גרועה.

פורסם
  • מחבר

תודה,אבל יש לי מעט תוכנות.. =\

זה לא ממש מפוצץ.. יש לי לפחות 5 תוכנות הגנה

ועוד כמה תוכנות בודדות

בכללי יש לי 80 GB

פורסם

שוב, מעט לא אומר כלום. השאלה היא למה פתאום הוא מאיט. כלומר, סימן שהרגשת שינוי מהותי עם הזמן שזה נורמלי עם מיקרוסופט ואומר שאולי הגיע הזמן חוץ מלהרחיב את הזכרון ולשים כרטיס מסך שפוי גם לפירמוט והתקנה מחדש של הווינדוס. דרך אגב, עם כל ההגנות והאנטי ווירוסים בעולם, תמיד יכולה לזחול לה פנימה איזה תולעת או משהו מהמשפחה שלה. מספיק שבטעות לחצת על איזה OK שלא היית צריך ללחוץ (או אפילו מישהו אחר שעבד על המחשב ולא נזהר).

פורסם
  • מחבר

נכון,אתה צודק.

היום כבר אי אפשר ליגלוש באינטרנט בשקט. :-\

פורסם

בעזרת תחזוקה סבירה חלונות XP מחזיקה מעמד די הרבה זמן.

אישית, אני לא משתמש בשום תכנת הגנה נגד ספייורים תולעים את שות. למרות זאת המערכת הפעלה סוחבת יפה כמעט שנתיים.

כמובן שהג'יגה זכרון עוזר.

פורסם
  • מחבר

הווינדווס XP שלי כבר החזיק מעמד 6 חודשים.

אני רק צריך לפרמט אותו,ולהשיג עוד זיכרון.

האמת,שברגעים אלו לא בא לי לפרמט..

כי הכל רק עיניין של זיכרון.

בכל זאת,

כשאני אומר 'מאט קצת' זה פחות מקצת.

הוא דווקא מהיר.

רק מכור כמוני למחשבים,מצפה למהירות טיל..

בכל זאת,

אני מרוצה מהמחשב שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים