פורסם 2002 ביוני 723 שנים לאחרונה קניתי מחשב חדש שכולל את המפרט הבא:+AMD Athlon XP 2100Gigabyte GA-7VRXPDDRam512 PC333Gainward GF4 Ultra750(Geforce4 Ti 4600)jHercules Game Theater Xp 6.1Asus CDR-W 32x12x40Maxtor 80GB זה מה שקניתי.בקיצור אני מקבל את המחשב(ומרכיב בעצמי,כי זה לא בעייה בשבילי להרכיב)מעדכן דרייברים וביוס מתקין ווינדוס אקס פי מעדכן גם אותו ושהכל מעודכן אני מתחיל לעבוד עם המחשב באופן שוטף ופתאום הוא נתקע לי.ואני מפעיל מחדש ושוב נתקע, כך יצא שכל רבע שעה של עבודה עם המחשב הוא פשוט קופא(לא עשיתי אוברקלוק)בקיצור הווינדוס אומר שהבעייה היא בכרטיס מסך שלי.ניסיתי לעשות הכל אך ללא הצלחה.חבר שלי שהייתה לו אותה בעייה עם כרטיס מסך אחר(GF2 MX?)שינה לי בביוס את ה AGP מX4 לX1 ועכשיו אין בעיות.מה הוא עשה בכך בעצם ומה זה ישפיע ולמה וכמה.....ממש צריך את העזרה שלכם.
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר כל הזכרונות יושבים טוב,אין בעיית טנפרטורה(3 מאווררים)ועכשיו ה AGP שלי רץ X2 אבל שאני מעלה אותו לX4 עוד פעם חוזרת הבעייה.זה מתסכל שיש כזה כרטיס מסך ואי אפשר לנצל אותו.(ומה בעצם הוא עשה שהויד את מהירות בAGP)
פורסם 2002 ביוני 723 שנים הוא הוריד את רוחב הפס של העברת הנתונים בין הכרטיס למחשב (תיאורטית הכרטיס עובד כרגע ב 50% מהביצועים שלו).
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר אמנם תיאורתית אך לא הבחנתי בשום שינוי בקצב הפריימים לשניה או בכל דבר אחר.איך זה ייתכן?
פורסם 2002 ביוני 723 שנים הכרטיס הזה כל כך חזק שכשגם שאתה עובד על X2 ההבדל אינו למראית עיין. בעתיד תהיה השפעה ואני מציע לך אם אף אחד לא מצליח לעזור לך תפנה למעבדת מחשבים!
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר יש קובץ באתר של ג'יגהביט שאמור לתקן את זה... AMD_AGP.zip תחפש אתה תימצא אחי חיפשתי בכל האתר ולא מצאתי בבקשה תן לי לינק או משהו אני חייב לסדר את הבעייה הזאתי.
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מממ...תנסה אולי פה כמה דברים...http://www.gigabyte.com.tw/support/d_via.htm#via4in1
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר מממ...תנסה אולי פה כמה דברים...http://www.gigabyte.com.tw/support/d_via.htm#via4in1תודה אחי אבל כבר מצאתי,נתנו לי לינק,תודה בכל מקרה מקווה שזה יסתדר עכשיו אחרי הכל אין סיבה לקנות כרטיס ביותר מ 2000 שקל אם לא הולכים לנצל אותו(בעצם אין בכלל סיבה לקנות כרטיס במחיר הזה)
פורסם 2002 ביוני 823 שנים עכשיו עובד?! תוציא לכרטיס את המיץ, תעשה לו אוברקלוק קטנטן ותשאיר GTA3 כל הלילה
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר איזה שיט לא עובד ועדיין נתקע.......חוץ מזה שגי טי איי3 נתקע לי כל הזמןאוףףףףףףףףףףףףףףף אני לא יודע מה לעשות עם הכרטיס המזד*** הזה.....כל הכסף ובינתיים כלום.
פורסם 2002 ביוני 823 שנים מחבר זה קורה בכל המשחקים והתקני התלת מימד למיניהם(3DMARK)ולפעמים זה קורה שאני שומע שירים ב Winamp.ראוי לציין שזה קורה אך ורק כשאפשרות AGP X4 מופעלת ולא כשאפשרות AGP X2 מופעלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.