עבור לתוכן

המלצה לרכיבי מחשב לשמוש קידוד ועריכה+משחקים התקציב 8-9k

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז בואו ואני אסביר לכם בדיוק מה הבעיה שלי[מבקש שלא לצחוק עלי]

אני בבעיה רצינית ,אני אבא לילד בגיל 12 והוא מאד אוהב משחקים והוא אומר לי שהוא רוצה לשחק דום 3 הלף לייף וכו'[מקווה שדייקתי] והמחשב שלנו עומד לגווע כל רגע,ומאידך אני מאד אוהב סרטים ועריכות ומשתמש בזה המון

ומה שקורה כרגע הוא שאיני יודע מה לעשות,אני רואה כל הזמן דברים חדשים ואני רוצה אך ורק את הדבר הכי עדכני שיש עם אפשרות שדרוג עתידיות,אך הילד שלי מטמטם לי את השכל ויש לו יום הולדת עוד מעט ואני רוצה מאד לקנות מחשב שיענה על הצרכים של שתינו[אל תגידו לי לרכוש שני מחשבים,זה לא בא בחשבון] כי הוא משתמש במחשב ביום,ואני משתמש בו בלילה כך שאין צורך בשתי מחשבים

מה אתם מציעים לי לעשות,אני מבחינתי אין לי בעיה לחכות חודשיים אם צריך,אך הילד רוצה עד סוף החודש מחשב "תותח"[כך הוא קורא לזה]

תייעצו לי מהר כי אני אובד עצות,מחר או מחרתיים אני אקנה את הכרטיס מסך שהציעו לי x800xt pci ex שיראה שאני לא עובד עליו

אני צריך מחשב ברמה הכי גבוהה במסגרת התקציב שנתתי לכם שיענה על הדרישות של שנינו, קידוד+משחקים.

אודה לכם מאד אם תעזרו לי בעניין הזה

• תגובות 42
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם תקנה כמו שאמרת את ה X800XT PCI-E אתה בכלל תיהיה חייב לחכות לצ'יפסט החדש..(במקרה הזה נגיד NF4 )

או שתקנה אינטל כי בלוחות של אינטל כבר יש את תקן ה PCI-E אבל לא הייתי ממליץ לך ללכת כרגע על אינטל...

אני חושב שאין סיבה לחכות ל PCI-E זה במילא לא מוסיף ביצועים זה בסה"כ נותן אפשרויות שדרוג טובות יותר..

אם אתה בכל זאת מתעקש על לוח מבוסס PCI-E אני חושב שתצטרך להסביר לילד שלך שצריך לחכות קצת..

פורסם
  • מחבר

[glow=red,2,300]זה בסה"כ נותן אפשרויות שדרוג טובות יותר..[/glow]

על זה אני מדבר.

האם אני אצליח לבנות מערכת מחשב הראויה לשמה עד סוף החודש?

וכמו שראיתי בתגובות קודמות הבנתי שישנם לוחות אינפורס4,היכן ניתן לרכוש אותם?והאם השילוב amd 3500+nforce4 טוב גם לקידוד?

פורסם

עד סוף החודש אני לא מאמין...

את ה NF4 אולי כתוב בפנדה שיש אבל אל תתיחס לזה הם סתם כותבים שטויות(רוצים לראות אם יש ביקוש) .

אפילו בחו"ל אין את הלוחות האלה , אני מאמין שבתחילת חודש הבא יצוצו כמה לוחות בחו"ל בארץ אולי בסוף החודש...

והשילוב של amd 3500+nforce4 (אפילו עם NF3ULTRA ) יהיה טוב מאוד לקידוד ומעולה למשחקים , אין לך מה לדאוג ..

פורסם

אינטל עם 64 ביט דווקא בקרוב יהיה ...

אבל עדיף לחכות ל NF4 עד סוף החודש (בארץ) אני לא חושב שיהיה..

אבל למה אתה לא רוצה ללכת על NF3ULTRA צ'יפסט נחמד מאוד..

למה אתה חושב שעדיף לחכות?? בלי SLI מה הצ'יפסט הזה יתן לו?

פרלי חחח "יש תמונות".. מה הקשר? :bash:

פורסם

.

אני חושב שאין סיבה לחכות ל PCI-E (ניפורס4 ) זה במילא לא מוסיף ביצועים וזה בסה"כ נותן אפשרויות שדרוג טובות יותר..

אם אתה בכל זאת מתעקש על לוח מבוסס PCI-E אני חושב שתצטרך להסביר לילד שלך שצריך לחכות קצת..

ההפך אני לא חושב שצריך לחכות(אם לא שמת לב ברוב ההודעות אמרתי לו ששווה לו ללכת על ה NF3ULTRA ) כי כמו שאתה אומר אם הוא לא משתמש ב SLI זה לא ממש יוסיף לו ביצועים...אלה רק אפשרויות שדרוג וזה מה שהוא רוצה .

פורסם
  • מחבר

ה lsi אם הבנתי נכון זה אפשרות לחבר 2 כרטיסי מסך על אותו לוח,כן?[סלחו לי על בורותי,אני מנסה ללמוד מכם]

ואם כן אין לי צורך בשתי כרטיסי מסך  

די לי באחד של x800 xt pciex  כמו שהציעו לי,ראיתי אותו והוא יספיק לי די והותר,לא?תקנו אותי אם אני טועה

אני רוצה רק לוח  עם pciex +מעבד 64ביט, לא פחות!

ואם אין כרגע לוחות לamd עם pci ex אני פשוט אמתין ואנסה להסביר לו[רק אלוהים יודע מה מחכה לי ] ואני אפתה אותו עם כרטיס מסך "חייתי"

כבר מחר אני אקנה לו את הכרטיס מסך

רק תאמרו לי שאני לא עושה טעות עם הכרטיס הזה? :-\

ולגבי הכ.מסך שהמליצו  לי  עליו י,ש לו קירור טוב שאני צריך לקנות בשבילו?

פורסם

כן , ה SLI מאפשר חיבור של שתי כרטיסי מסך על אותו לוח .

כמו שאמרת אין צורך בשתי כרטיסי מסך ...זה מוגזם ,לא תורם הרבה ומאוד יקר....כרטיס אחד כמו לדוגמא ה X800XT או ה 6800U

יספיקו וגם זה מעל ומעבר ...

אם אתה רוצה רק לוח עם PCI-E אז תיהיה חייב לחכות קצת ...

בקשר לכרטיס מסך , תראה יש קצת התלבטויות בין שני הכרטיסים אני מדבר על ה 6800U של NVIDIA ועל מה שאתה ציינת X800XT של ATI , אני בטוח שכל אחד מהכרטיסים האלה יספקו לו את מירב הביצועים ...ככה שזה לא ממש חשוב איזה מהם תיקח .

(אני לוקח את ה 6800U )

ועוד משהו אני חייב לציין שכל ילד היה רוצה אבא כמוך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ועוד משהו אני חייב לציין שכל ילד היה רוצה אבא כמוך :xyxthumbs:

תודה לך :D

ושני הכרטיסים שציינת לעיל הם שניהם עובדים על בסיס pciex ? ואם כן מה הכי טוב משניהם ?

ואם אפשר לקבל המלצה מאיזו חברה כדאי לקנות? כלומר אסוס,ג'יגהבייט וכד'

ומה לגבי הקירור מה הכי טוב?

אני רוצה לקנות מחר [דמי שתיקה לילד]

תודה מראש

פורסם

בנתיים רק את ה X800XT אפשר להשיג על בסיס PCI-E ...

מתי שה NF4 ייצא אז כנראה שכך גם ה 6800U PCI-E .

בקיצור אם אתה רוצה לקנות כבר מחר אז תלך על ה X800XT PCI-E .

לגביי הקירור והחברה תשאל בפורום תצוגה וגרפיקה יענו לך שם ..

פורסם

לדעתי אתה עושה טעות חמורה מאוד עם הכרטיס הזה

3620 ש"ח זה המון המון כסף לכרטיס מסך, ה x800 xt הוא כרטיס ברמה של ה Geforce 6800 GT שעולה 1000-1200 ש"ח פחות ממנו.

אמנם ה 6800GT מגיע בתצורת AGP לבינתיים אך אני לא מבין כל כך מה החשש שלך משדרוג עתידי, בהפרשי המחיר האלו תוכל לקנות בעתיד לוח אם חדש שיתאים לכל חומרה שתבוא עלינו לטובה.

אף על פי כן, אם אתה מחליט לחכות ללוחות AMD עם תמיכה ב PCI-E אני חושב שטוב תעשה אם תמתין גם עם רכישת הכרטיס (כמה שיהיה קשה להסביר לילד  :-\) , המחירים משתנים, ATI צפויים להכריז בקרוב על ה X850 (תחילת חודש הבא, ראה לינק : http://www.theinquirer.net/?article=19685) מה שסביר שיגרור הורדת מחירים.

לילה טוב, ובהצלחה  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ואוו ,שגעתם אותי עם הנתונים הללו,עכשיו אני מסובך עוד יותר,כל פעם תגידו לי שכדאי להמתין מפני שצריך לצאת משהו חדש? אין סוף לזה

אני מחר אקנה לו מעבד amd64 3500

ואת הכרטיס x800xt

את המארז שהמליצו לי עליו של אנטק [מקווה שהספק שלו יספיק]

ומה שנשאר לי לבקש מכם הוא המלצה לזכרונות שיתאימו לאינפורס4 אני מוכן להשקיע 2000 שקלים

ואת הלוח אמא שלו תקנה לו ;)

פורסם

אני ממש לא מבין אותך...

מה הוא יעשה?? יבהה חודש בכרטיסים?

תקנה לו מחשב שלם מחר, עד שתרצה לשדרג אלוהים גדול, תאמין לי שאם תקח GeForce 6800GT בתצורת AGP יחד עם לוח מתאים לא תרגיש שאתה עומד במקום מבחינה טכנולוגית וגם תצא האבא הכי מגניב שאפשר.

גם המעבד זה בזבוז מטורף, הוא עולה 700-800 שקל יותר מה 3200 לסוקט 939 (50%-60% יותר במחיר) ונותן הפרש ביצועים של 10%

(מהירות שעון של 2200 מה"ז לעומת 2000 מה"ז), טוב תעשה אם תשקיע את הכסף הזה בציוד היקפי איכותי כמו רמקולים טובים, מסך איכותי, עכבר למשחקים וכו'...

תעשה את החשבון שלך, אנחנו פה כדי לעזור

פורסם
  • מחבר

טוב טוב,אני אשב על זה מחר עם הילד ואסביר לו,אני מקווה שיבין אותי[ממש] ואני עוד אלמד דרך האתר שלכם יותר לעומק על הנושא

[glow=red,2,300]שדרך אגב זה הפורום הכי טוב שהייתי בו ושראיתי בכלל בארץ[/glow] אני ממש לומד הרבה דברים דרככם

ולגבי הציוד הקפי:

יש ברשותי עכבר ומקלדת לוג'יטק אלחוטיים +מצלמה לוג'יטק פרו 4000+מסך lcd 17 +רמקולים atp3

אני מקווה שזה בסדר?

אני ממש לא מבין אותך...

מה הוא יעשה?? יבהה חודש בכרטיסים?

איך אתה מעודד[צוחק]

אתם ממש על הכיפאק אני ממש המום מהידע שלכם

אתם גדולים מהחיים ואני יודע שהכוונה שלכם טובה ללא שום אינטרס אישי,רק אני יודע שמחר[היום] מחכה לי יום שחור עם הילד עם הרבה :'(

טוב,אני אמתין יום יומיים ונראה מה יתפתח ,ונראה לאן אני אמשיך.

יותר קל לקנות בית מאשר מחשב

תודה מראש לכולם

פורסם

מבחינת ציוד היקפי אתה הרבה מעבר למסודר, יש לך ציוד מצוין.

אני מאחל לך הרבה הצלחה עם הילד :xyxthumbs:

לילה טוב שיהיה,

רועי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים