פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים עברתי על כולוכל פעם שמישהו שאל שאלה, השאלה שלו נבלעה בתוך ים של אהבלים שמראים תמונות ממכוניות במשחק, אני שואל: למה?להתלהב..? שחקו באינטרנט..מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונהאף אחד לא עונה שם לשאלות בכל מקרה, פעם ב- מישהו עושה טובה בין כל התגובות המפגרות שהוא עונה.
פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים אתה לא חושב שאתה קצת נסחפת?זה מיותר להגיד שלא עונים שם על תשובות.עברתי על כולו לא אתה לא.אם היית עובר על כולו , היית רואה שענו שם על המון שאלות ולא היית רושם שאף אחד לא עונה על תשובות(ממש אין לי כוח לצטט לך עכשיו המון תשובות שענו לאנשים , אם אתה רוצה לראות שכן ענו לאנשים תקרא את הת'רד)הת'רד הזה של ניד פור ספיד מיותרמיותר?...אתה באמת רוצה שכל הפורום יהיה מוצף בסקרין שוטים ושאלות על משחק אחד?מה הקטע בלשים סקרין שוט של תמונה אין בזה שום "קטע" , אני לא מצליח להבין מה רע בלשים תמונות של המכונית שהכנת? , לדעתי זה נחמד לראות את המכוניות המעוצבות יפה ככה.
פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים די מסכים עם MILC-INC.1. ענו שם על הרבה שאלות, לא על כולם כי זה בלתי אפשרי...מה גם שכמה שאלות נשאלו כמה פעמים.2. זה די סבבה לחלוק את המכונית שלך עם אחרים.3. בכל מקרה זה מונע הצפות של הפורום בשאלות על NFSU2
פורסם 2004 בנובמבר 1620 שנים הקטע הוא שזה נהיה 90% מראים את המכונית שלהם ו 10% עונים על שאלותפשוט להבא תשימו לב יותר לאנשים ששואלים ומי שיודע את התשובות שיענה ... היתי עונה להם אבל לא יוצא לי כמעט לשחק במשחק בכלל אז אני עדיין לא מכיר את הכל
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים אין שום דבר רע בטראד הזהשישימו פול תמונות כמה שרוציםכל עוד גם עונים על שאלות אין בעה..ובעצםהטראד הזה מיותר...
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים א. מסכים לא עונים לשאלות, רק מפרסמים תמונות, (בד"כ פותחים ת'רד רק לתמונות ואחר לשאלות).ב. שאלה: האם אפשר להחליף את המוסיקה המאפנה (ברובה) למשהו שלי ואם כן כיצד ???
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים למה לא עונים? עונים (אני אישית משתדל לענות).לגבי התמונות זה באמת מעט מעצבן, חלאס זה כולה משחק אם 60 אלף שילובים שונים של שיפורי יופי וכוח. אז אכשיו צריך לראות את כולם?לדעתי היו צרכים להיות שני תראדים1. תראו את המכונית המאפנה שלי מNFSU2.2. שאלות תקלות טריקים בNFSU2.לדעתי התראד הז יכול להיות מס' 2.לגבי המוסיקה, לדעתי ניתן כמו שהיה ב NFSU1 רק צריך לחפש את התוכנה ברשת.
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים בקשר למוזיקהאני פשוט הנמכתי את המשחק בהגדרות אודיו והפעלתי את הווינאמפ הכי קל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.