פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים אצלנו יש בבית גם זהב , וגם ב"ב .בזהב יש לנו חבילה של 750kb, בבזק בנלאומי 1.5 ..חד וחלק , אני מעדיך את ב"ב שירות יותר טוב מהירות אין על מה לדבר , תמיד אני צוחק על חברים שלי שיש להם פינגים גבוהים , ולי נמוכים ב-ut , בכל שרת ;Dבכל זאת , אני אומר או ב"ב או ברק , למרות שאין לי נסיון עם ברק..
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים כתבתי שגם מול חברים שלי , אצלי הכל , פשוט הכל יותר מהיר (יש לנו את אותה מהירות חבילה ..)
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים מחבר זה לא בהכרח נובע מהספק שלךיש אפשרות שהמחשב שלך יותר טובאו שאולי הוא מחובר ברשת ויש פיצול של הקובקיצור הרבה סיבותהדרך הטובה ביותר לבדיקה (לדעתי) זה על אותו מחשב כאשר אין תוכניות "קשות " שפועלות ברקעבהנחה והחביולות זהות..
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים וזה לא יכול להיות שיש לך פינגיםנמוכים יותר בגלל שהחבילות לא זהות? לא קשור. חבילה של 256K ושל 3MB ייתנו את אותו פינג כי הניתוב שונה ואינו מצריך יותר Upload מאשר החבילה הכי זולה נותנת.
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים מחבר הפינג זה הזמן תגובהויש קשר עובדה שכשאנשים משדרגים לחבילות גדולות יותר הפינג שלהם יורד (לא תמיד בהתאמה אבל יורד)
פורסם 2004 בנובמבר 1820 שנים נזק בן לאומי חלשיייייים!וגם אינטרנט זהב לא משהואני אישית הייתי בשתיהם ועברתי ל012וזה פשוט לדעתי הכי טוב...אני מוריד הכי מהר מכל החברים שלי עם ADSL
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים אני רואה שלכל אחד יש דעות שונות לחלוטין על ספקי האינטרנט..בכל זאת, אני בכלל לא ממליץ על ב"ב, איטיים בטירוף, מניסיון!אינטרנט זהב יותר מהירים ואם חשוב לך פינגים אל תחשוב אפילו על נזק בינלאומי.אגב, השירות של כל ספקיות האינטרנט לא משהו, אל תצפו ליותר מידי מאף אחד מהן.
פורסם 2004 בנובמבר 1920 שנים אני עכשיו עם ב''ב ADSL 750Kחרא של חברה חרא של חיבוראיטיות איטיות ועוד פעם איטיות ...אחרי שנגמרת לי ההתחייבות ינסה לעזוב אותם כמה שיותר מהר!
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים אני כבר שנתיים על כבלים עם בזק בינלאומי.. ואני חייב להגיד שאני מרוצה מכל שנייה אצלם!תמיד בכל השרתים של CS בארץ יש לי את הפינג הכי טוב.. תמיד!! לפעמים היו לי פינגים של 7-8 יציב! ואני מדבר על שרתים של 18 שחקנים.אין מצב שיש לי יותר מ20.. אלה אם בגלל שהשרת חלש ולכולם יש גבוה.אבל מצד שני לא הכול מושלם.. התמיכה טכנית שלהם לא הכי מהירה
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים מחבר אחי אני משחק CS כבר 3 שניםובחיים לא ראיתי מישהו עם פינג נמוך מ10אלה אם כן הוא פתח את הסרבר על השרת שלו
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים MandariNa אחי, אתה יודע למה יש לך פינג <10 ?בגלל שפשוט מאוד אתה משחק בשרתים של IGL.... הם מאוכסנים אצל ב"ב..... הם בחסותם......זה הכול.נסה את שאר המקומות, זה יהיה זוועה.
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים פינג 10 נשמע לי ממש מוגזם...אחי אני ב012 מוריד מכל אתר במהירות מקסימלית ובדוק מול חברים על בזק מוריד יותר מהר מהם בכל השוואת FTPמאותו מקום
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים פינג 10 נשמע מוגזם לאללה, פינגים בתוך LAN גדולה יכולים להגיע ל-10 אז איך תגיע ל-10 ב-WAN?ברק בחובות של 700 מיליון, הם כבר בתוך תהליך של קריסה ונפילה... ספקית השיחות והאינטרנט הכי שקועה בחובות כלכליים (קווי זהב בחובות של 200-300, נטוויז'ן סביבות ה-150, אינטרנט זהב ובזק בינלאומי היחידות ללא חובות).
פורסם 2004 בנובמבר 2020 שנים ברור שאינטרנט זהב לא בחובות תראה איך הם טוחנים את הלקוחות הפראיירים שלהםלוקחים מהם כמעט ב 30-40 אחוז יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.