פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים אמאל'ההההה אני מדבר עם ידידה שלי פתאום אני שומע מזה פיצוף חזק אחושרמוטה ועוד החדר שלי היה סגור אז פתחתי ת'חלון ואני קולט מלא ציפורים עפות ממקום למקום וכ'ופחד!! מעניין מזה היה
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר לא ניראה לי פיגוע כי באמת לא שמעו על זה כלום אני גר בערך ק"מ מהרכבתחבר שלי אומר שזה בום על קולי אבל מזה לא ניראה לי למה הם אף פעם לא עושים את זה ואני גר פה כבר הרבה שנים אבל לאדע אולי היה איזה מיקרה מיוחד (החיזבאללה העלו עוד מזל"ט או משו) והיו צריכים להקפיץ מטוס אז....לכו תדעו
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים מחבר אני שמעתי ממש חזק החדר היה סגור לגמרי והמיטה רעדהאני גר בתחילת משה דיין
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים לפי התארוים שלך זה נוגד אחד את השני בהתחלה אתה אומר שזה לא נראה לך פיגוע ואז אתה אומר שהיה רעש חזק מאוד וכל החדר רעד שזה גם לא הגיוני עם זה ק"מ וגם עוד לא אמרו על זה כלום
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים על האי-מייל האדום כבר שמעתם? בכל אופן, תסתכלו במבזקים באתרי החדשות. אם זה היה משהו שווה לציון, זה יופיע שם. יכול אבל להיות שזה היה סתם בלון גז בישול שהתפוצץ. קורה.
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים הרגע היה עוד פיצוץ, לא חזק במיוחד, ליד הבית שלי...בטח פצצה שקונים בקיוסק...
פורסם 2004 בנובמבר 1621 שנים גם אני שמעתי אבל לא אמרו כלום בנתיים נראה מה יגידו בחדשותאני גר איזה 2ק"מ משם 3מקסימום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.