עבור לתוכן

Pentium 4 2.0AGhz 512KB Cache

Featured Replies

פורסם

איזה שילוב - לוח אם\זכרוןDDR333\מאוורר\ יתאים למעבד PENTIUM 4 NORTHWOOD?, שיתמוך ב-533MHZ BUS.

• תגובות 45
  • צפיות 6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לוח אם שיהיה מצויין לאוברקלוקינג, עם USB2.0, ATA133 ושיהיה בעל ביועים טובים. שיהיה זכרון עם HEAT SPREADER בעל חברה טובה לאוברקלוקינג.

פורסם

אתה יודע שהמעבד שציינת הוא 400mhz ?

פורסם

המעבד הכי "חלש" שמייצרים עם באס 533 הוא 2.26Ghz .

ומה זה משנה לך עם הבאס הוא 533 אם אתה משמתמש בDDR 333?

ולוח טוב לפנטיום 4 עם זיכרון DDR זה SOYO P4S-Dragon Ultra בExlMarket.

(ראיתי אצל חבר והלוח מעולה).

פורסם

עוד מעט יהיו לוחות עם שבב של via שיהיו בהם את כל האפשרויות שתצטרך... השבב נקרא p4x333 אני חושב...

פורסם
שיהיה זכרון עם HEAT SPREADER

למה אתה מתכוון?

מה עם Heat Spreader?

למה בדיוק?

פורסם
שיהיה זכרון עם HEAT SPREADER

למה אתה מתכוון?

אני לא בטוח שלוחות אם באים H.Sים...

פורסם
  • מחבר

מפזר חום - חשבתי על מושקין או קורסייר או קינגסטון או קינגמקס. ;D

פורסם

כמו שמארו פה, המעבד שציינת עובד בבאס 400 אבל זה לא משנה לך אם אתה עובד עם DDR. אם היית רוצה לעבוד עם RDRAM זה היה משנה.

פורסם
  • מחבר

מה עדיף יותר? 256MB PC-2700 DDR או 512MB SDRAM PC-133?

פורסם

איך בכלל נכנס לפה ה PC133? שלא תעיז לגעת בזה!

הכי כדאי זה PC2100 כי הוא ממש זול ואפשר לקנות הרבה ממנו באותו מחיר כמו ה PC2700.

פורסם

זכרונות DDR PC2100 של קינגסטון יעמדו באוברקלוקינג סביר ? (האחרים פשוט מאד יקרים..)

פורסם

זאת שאלה דבילית. DDR PC2700 הרבה הרבה יותר מהיר מזיכרון PC133 רגיל. מהיר בכ20-25% אם לא יותר...... הרבה הרבה יותר מהיר. אבל ב512MB יש יותר זיכרון, אז השיקול הוא:

אם הרבה דברים עובדים אצלך ברקע (ICQ וכו'), וכשאני אומר הרבה אני מתכוון 10 או יותר, אולי בכל זאת עדיף 512MB איטי.

אבל תבין, אף אחד לא קונה היום כבר SDRAM.. זאת אפילו לא אופציה. לא כדאי לך להתקרב אל זה.

אני ממליץ 256MB DDR ועוד כמה זמן תוסיף, כי אם תקנה SDRAM הוא גם יוריד לך מביצועי המעבד, כי הוא לא ייתן לו להגיע לקצה גבול היכולת שלו.

פורסם
  • מחבר

אז אקח KINGSTON PC2100 256MB DDR, זה טוב??? מה ההבדל בינו לבין אחד מקביל PC2700? ???

פורסם

במקרה של פנטיום 4, ההבדל בין PC2100 לבין PC2700 יהיה מאוד מורגש כי הוא צמא לרוחב פס.

כמובן, בתנאי שיש לוח אם שייתמוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים