עבור לתוכן

המחשב קרס טוטאלית! עזרה בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. אני מדבר כעת מהמחשב שלי אבל הבעיה היא במחשב השני שלי.

לפני יומיים נכנסתי לפיפא 2005 ושחקתי איזה דקה או שתים. פתאום ראיתי שכל המשחק מתחיל להשתגע והטקסטורות מתחילות להמרח ולהשתגע לגמרי. בהתחלה חשבתי שאולי

זה איזה באג במשחק והפעלתי אותו מחדש.

לאחר ההפעלה המחודשת קרתה אותה הבעיה. חשבתי שאולי יש איזה מעמסה על המחשב או שאולי משהו קרה לDIRECTX במחשב. יצאתי מהמשחק שוב והתקנתי דירקט אקס אחרי שהורדתי אותו מהאתר של מיקרוסופט. לאחר מכן נכנסתי למשחק שוב ואותה בעיה הייתה. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב ופה התחילו הבעיות. עשיתי restart למחשב ואני מדגיש את הרסטרט כי לא עשיתי לו shut down. למרות שעשיתי לו רסטרט המחשב נכבה. לאחר שהוא נכבה לגמרי באתי ללחוץ על כפתור ההדלקה והמחשב לא נדלק לי בכלל. אין תגובה מהמערכת. נתקתי את המחשב מהחשמל הראשי וחברתי מחדש. הדלקתי את המחשב והוא באמת נדלק אבל אחרי כמה דקות נכבה שוב מעצמו. לאחר מכן לא היה ניתן להדליק את המחשב בכלל ושוב אותו מצב שאם אני מנתק ומחבר מחדש מהחשמל זה נדלק אבל לכמה דקות ואז נכבה בלי שום הודעה מוקדמת. אבא שלי לקח את המחשב לטכנאי בלי שידעתי ועכשיו הטכנאי דורש 280 שקל, בלי לפרט בכלל מה הבעיה (לא ייצא לי לדבר עם הטכנאי אישית אבל אני בטוח שהוא ישקר לי בקשר למה שאני אשאל). אני ממש לא מוכן לשלם 280 שקל וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. שאלתי חבר והוא אומר שאולי יש מצב של חשמל סטטי במערכת ומה שהייתי צריך לעשות זה לנתק את המחשב מהחשמל ואז להדליק אותו, ולאחר שהחשמל הסטטי היה "בורח" מהמערכת והמחשב היה מתכבה לחבר מחדש לחשמל.

בכל מקרה

מקווה שתוכלו לעזור לי

בתודה מראש

עמרי

פורסם

תן מפרט של המערכת שלך..

280 שקל על מה? אין דבר כזה שהוא לא יגיד לך, חובה לו להגיד לך מה הבעיה! ואם לא אז אל תשלם לו שקל

זה נשמע כמו בעיה של ספק שנשרף לפי דעתי

פורסם

גם יכול להיות בעיה בלוח

מתי שהוא נדלק למספר דקות אתה לא שומע צפצופים?

ניסית להחליף תכבל של הספק? (שמחבר בין השקע לספק)

פורסם
  • מחבר

מעבד -P4-2.8-800mhz

כ.מסך- Radeon 9600XT

זכרון -512mb

לוח אם -asus משהו לא זוכר...

פורסם

ספק ג'נרי?

בדקת טמפרטורות?

והאם המחשב נדלק שוב?

אם הוא בכלל לא אז לא נראה לי שזה הלוח, לי נשרף הלוח אבל עדיין נדלק אבל לא עלה הביוס

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול לבדוק את זה עכשיו כי המחשב לא אצלי. מחר אני אחזיר את המחשב מהטכנאי בתקווה שהוא לא עשה לי כלום במחשב כי יש לי אחריות עדין המחשב רק חצי שנה אצלי...

בקשר לטמפ' אני לא חושב שזה זה כי פעם קרה לי שהמאוורר עשה קצת בעיות והייתה עליה של טמפ' ואז ישר המחשב הודיע לי עוד כשהוא היה בהתחלה של ההפעלה, שיש עליה של טמפ' אז ככה שאם זה היה הבעיה בטח הייתי מקבל הודעה. אני לא יודע אם נשרף הלוח אם אני מניח שהמחשב היה נדלק בלי קשר. מחר אני אחזיר את המחשב ואני אנסה לבדוק את הספק.. לפי התשובות שלכם אני מאמין שזה הספק.. תודה לכולם על העזרה ואם יש לכם עוד דעות תודיעו לי..

פורסם

לא ענית על שאלותי

מתי שהוא נדלק למספר דקות אתה לא שומע צפצופים?

ניסית להחליף תכבל של הספק? (שמחבר בין השקע לספק)

תראה אם ללוח יש קבלים נפוחים/נוזלים

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195

http://www.overclockers.com/tips1081

אני לא יודע אם נשרף הלוח אם אני מניח שהמחשב היה נדלק בלי קשר.

הנחה שגויה

פורסם

תוריד sandra ותריץ בדיקת מערכת מלאה ותתן דו"ח

פורסם

תוריד sandra ותריץ בדיקת מערכת מלאה ותתן דו"ח

אתה דפוק או שאתה עושה את עצמך? אם אין לך מה להגיד אז אל תענה

מן הסתם המחשב שלו לא פועל ולא אצלו אז איך הוא יכול בדיוק להריץ משהו על המחשב? :lol::xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אין צפצופים... לפי מיטב זכרוני... לא ניסיתי להחליף את הכאבל... ואני אבדוק בקשר לקבלים בהזדמנות

במחשב אצל הטכנאי עדין...

פורסם
  • מחבר

אוקיי - יש עדכון למצב.

החלפתי ספק כוח והמחשב נדלק אבל אין תגובה מהמסך בכלל. הווינדוס לא עולה או משהו וגם הריסט לא מתפקד.

המסך רושם No Signal או משהו בסגנון.

המקלדת לא מראה אור בקאפס לוק וכו אבל העכבר דווקא כן מראה את הנורה האדומה שלו בתחתית והוא כן מגיב.

כל המצב הסתבך לגמרי תעזרו לי בבקשה!

פורסם

תפעיל את המחשב במצב מינימלי.. שזה אומר רק כרטיס מסך לוח אם וזיכרון וספק (אם יש 2 זיכרונות או יותר לנסות כל זיכרון בנפרד)

אם זה לע יעזור

מה שאתה צריך לעשות זה לבדוק חלק חלק.. לך לחבר עם מחשב כמו שלך ותחבר את כל חלק מהמחשב שלך בנפרד על המחשב שלו.. עד שתגלה את החלק הדפוק.

לא אמרת שהמחשב היה אצל הטכנאי? מה היה הפיתרון שלו לבעיה שלך?

פורסם

יש לי הערכה גסה למצב מאחר שדברים דומים קרו לי :\

*הכרטיס מסך נדפק.

*הלוח אם נשרף.

*ויש מצב שגם סטיק של זכרון (ובמקרה הרע שניהם)

:-\

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין איך כל זה קרה אבל.. סתם ככה בלי שום התרעה מוקדמת.. לא היה הפסקת חשמל ולא שומדבר אחר.. אם הייתי משתמש בספק כוח חיצוני (למקרה של הפסקות חשמל)

יש סיכוי שכל זה לא היה קורה?..

פורסם

זה נשמעת בעיה של ספק ובמיוחד עכשיו כשמתחיל חורף זה מתאים מצויין.........

בכל אופן קח ספק ממחשב אחר ונסה להחליף אותו (יש לך שני מחשבים).

זה לא בעיה של לוח אם כי אחרת הטכנאי לא היה לוקח לך 280 שקל אלא יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים