פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים שלום,יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום):1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower)1 לוח Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת)1 סתיק זכרון 512MB PC3200 (CAL 3.0)1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB2 דיסקים 80GB SATA (WD)2 דיסקים 80GB IDE (RAID 0)1 דיסק 120GB IDE1 צורב DVD Toshiba R-SD53721 כונן Toshiba DVD R-SD18021 פלופי 1.441 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים)* לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU)* יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע* ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz עם מתח של 1.55אני יודע... זו לא החומרה הטובה בעולם, אבל זה מה שאני צריך (בדרך כלל) ויכולתי להרשות לעצמי.הבעיה: כאשר אני עובד/משחק בתוכנה/משחק שצריך עבודת 3D, דיי חזקה, המעבד מתחמם למעל 70 מעלות! זו לא בדיחה, הגעתי פעם ל-82! אם אני מוריד את ה-O.C הטמפרטורה מגיעה לכ-65 מעלות. לפי, ידיעתי, ההעצה שלי לא גדולה במיוחד. האם למישהו יש רעיון מה לעשות. האוויר שיוצא מהמאוורר האחורי דיי קר והאוויר בחדר דיי נורמלי (כ-25 מעלות). ביין הדיסקים האוויר הוא בכ-45 מעלות (יש לי פנל עם מד חום עליו).בתודה מראש,אורי...
פורסם 2004 בנובמבר 1521 שנים שלום,יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום):1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower)* ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz עם מתח של 1.55בתודה מראש,אורי...אתה נותן לעצמך תשובה ושאלה באותה תגובה חח המאורר הרגיל של AMD אינו מסוגל לעבוד עם OC (ובמיוחד לא עם העלאות מתח ) תחזיר להגדרות המקוריות תקנה Cooler נורמלי (הסיילנט טוואר הוא שקט אבל לא יספיק לך .. ) לך על הסדרה הגבהוה של TT ואז תעשה OC ותחזור עם תוצאות ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.