עבור לתוכן

בעית חום מוזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום):

1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower)

1 לוח  Gigabyte k8nsnxp (עם התוספת: DPS מותקנת)

1 סתיק זכרון  512MB PC3200 (CAL 3.0)

1 כרטיס מסך ATI 9250 128MB

2 דיסקים  80GB SATA (WD)

2 דיסקים  80GB IDE (RAID 0)

1 דיסק 120GB IDE

1 צורב DVD Toshiba R-SD5372

1 כונן  Toshiba DVD R-SD1802

1 פלופי 1.44

1 ספק של 522W עם כל חיבור אפשרי (מיועד לשרתים)

* לספק יש שני מאווררים (שניהם מוצאים אוויר) + יש עוד מאוורר בגוו המארז שמוציא אוויר + עוד אחד, שמכניס אוויר, שמורכב ב"דלת" הצדדית (מעל ל-CPU)

* יש עוד 2 כרטיסי PCI (אחד טלוויזיה והשני למדידות A/D - D/A) שלא פעילים כרגע

* ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz עם מתח של 1.55

אני יודע... זו לא החומרה הטובה בעולם, אבל זה מה שאני צריך (בדרך כלל) ויכולתי להרשות לעצמי.

הבעיה: כאשר אני עובד/משחק בתוכנה/משחק שצריך עבודת 3D, דיי חזקה, המעבד מתחמם למעל 70 מעלות! זו לא בדיחה, הגעתי פעם ל-82! אם אני מוריד את ה-O.C הטמפרטורה מגיעה לכ-65 מעלות. לפי, ידיעתי, ההעצה שלי לא גדולה במיוחד. האם למישהו יש רעיון מה לעשות. האוויר שיוצא מהמאוורר האחורי דיי קר והאוויר בחדר דיי נורמלי (כ-25 מעלות). ביין הדיסקים האוויר הוא בכ-45 מעלות (יש לי פנל עם מד חום עליו).

בתודה מראש,

אורי...

פורסם

שלום,

יש לי את החומרה הבאה (מקווה שלא שכחתי כלום):

1 מעבד AMD Athlon 64 3000+ עם המאוורר הרגיל (בתקווה להחלפה ל-Thermaltake SilentTower)

* ה-CPU ב-O.C ל: 212MHz עם מתח של 1.55

בתודה מראש,

אורי...

אתה נותן לעצמך תשובה ושאלה באותה תגובה חח המאורר הרגיל של AMD אינו מסוגל לעבוד עם OC (ובמיוחד לא עם העלאות מתח ) תחזיר להגדרות המקוריות

תקנה Cooler נורמלי (הסיילנט טוואר הוא שקט אבל לא יספיק לך .. ) לך על הסדרה הגבהוה של TT

ואז תעשה OC ותחזור עם תוצאות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים