פורסם 2002 ביוני 623 שנים שלום!אני יודע שיש תוכנות שהwindows xp מפעיל שאין לי שימוש בהם!ורציתי לדעת איך אני מבטל אותם!תודה! ;D
פורסם 2002 ביוני 723 שנים יש שני דרכים 1)אם זה מפעיל בהתחלת ה WINDOWS אז תלחץ Start --> Run ותכתוב שם MSConfig שמה יש לשונית Startup שמה אתה מבטל את הדברים הלא רצויים 2) תיכנס ללוח בקרה משם להוספה הסרה של תוכניות ושם תבחר באופצייה השלישית וגם שם אתה יכול לבטל כל מיני תוכנות שאין לך שימוש בהם בהצלחה
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים יש גם ב SERVICE ים שאתה יכול להוריד ( זה גם נמצא ב CONTROL PANEL )את גם יכול לחפש מאמרים על הורדת SERVICE מאוד מומלץאם לא מתמצא אני יכול לשלוח לך מאמרים
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים יש גם ב SERVICE ים שאתה יכול להוריד ( זה גם נמצא ב CONTROL PANEL )את גם יכול לחפש מאמרים על הורדת SERVICE מאוד מומלץאם לא מתמצא אני יכול לשלוח לך מאמריםיש את האפשרות הנ"ל גם דרך MSCONFIG תחת הלשונית SERVICES
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים יש גם ב SERVICE ים שאתה יכול להוריד ( זה גם נמצא ב CONTROL PANEL )את גם יכול לחפש מאמרים על הורדת SERVICE מאוד מומלץאם לא מתמצא אני יכול לשלוח לך מאמריםיש את האפשרות הנ"ל גם דרך MSCONFIG תחת הלשונית SERVICESב MSCONFIG אתה לא יכול להגדיר שה SERVISES יעבדו בצורה ידנית
פורסם 2002 ביוני 1623 שנים ב MSCONFIG אתה לא יכול להגדיר שה SERVISES יעבדו בצורה ידניתורציתי לדעת איך אני מבטל אותם!ביקש לבטל ולא להסיר.ב-MSCONFIG אתה יכול לבטל אותם.התכוון להסירם? נו... היה צריך להסביר את עצמו.לא חשוב... העיקר (מקווה) שהבין ויצליח לסנן את התוכניות המטרידות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.