עבור לתוכן

FireFox - הדפדפן מס' 1 - יותר בטוח, יותר מהיר, יותר טוב. [ Mozilla ]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כל מה שכתבת פה לגבי העניין עם הזכרון בכלל לא נכון.

אני אולי לא הבנתי אותך, האם התכונת שהאקספלורר שוקל 12MB בHD או בזכרון?

בכל זאת, שניהם שוקלים הרבה יותר מזה בזכרון ולעיתים הFF לוקח יותר זכרון מהאקספלורר, גם בFF ככל שאתה פותח יותר אתרים ככה הוא תופס עוד ועוד זכרון ותיווכח בעצמך שאם תפתח 20 או יותר אתרים בFF אז גם שם זה יאיט לך את המחשב.

בדוק בעצמך כמה IE לוקח וכמה FF לוקח (עם אותו כמות חלונות פתוח ולאותם אתרים) ותראה שהמספר דיי דומה. FF מעמיס על המחשב כמעט בדיוק כמו הIE - בדוק על ידי.

חוץ מזה שעל המחשב שלי FF קרס אצלי לפחות 3 פעמים ללא סיבה בגרסת ה1.0 לפני השחרור הרשמי. (כרגע מותקנת אצלי הגרסה הרשמית)

וגם יש מספיק אתרים שלא עולים טוב על הFireFox וגם היא לא עד כדי כך יותר מאובטחת מהIE כמו שמתארים פה, אני מסכים שהיא יותר מאובטחת מIE אבל בחיאט אנחנו נמצאים בפורום של מומחי המחשב :), לא נראה לי שבגלל איזה חור אבטחה בIE מישהו יידבק פה בוירוס..

אגב, לאחד עם הAdAware - ברור שעם הIE הוא מצא מלא "ספייורים" כי ברגע שגולשים לאתרים כאלו הם מכניסים לך קוקיז שהAAW חושד בהם ופשוט AAW לא מחפש בקוקיז בFireFox כי הוא לא יודע לעשות זאת. אגב, הAAW לעיתים חושד בסתם קוקיז, אצלי הוא מצא מלא קוקיז (ביניהם אחד מKSP) והגדיר אותם כספייורים ::)

התכוונתי לגודל קבצי ההתקנה.

אני משתמש בפיירפוקס מזה זמן רב, והוא קרס אצלי פעם אחת בלבד, בגלל עומס במחשב,

וכמה פעמים הIE קרס ? הפסקתי לספור אחרי ה30 מיליון ....

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מישהו יכול לתת לי רשימה של הפלאגינים הכי טובים, נחוצים ומומלצים? אגב, למה שאני בעמוד ראשי של פורום מסויים הכל בפונט מוזר, קטן ומכוער ושאני נכנס לת'ראד הכתב חוזר לעצמו (כמו שהוא נראה עם myIE2)? אגב, איך אפשר להגדיר שכל לינק יפתח בטאב ולא בחלון חדש ושאם לוחצים פעמיים על טאב הוא נסגר ואם לוחצים פעמיים על השורה איפה שיש ת'טאבים אז נפתח טאב חדש וריק, אפשר להגדיר ככה?

תודה רבה.

פורסם

אין באמת רשימה של פלאגים מומלצים...

כנס לאתרי פלאג-אינים ותכנס לנושאים שבהם אתה רואה שאתה צריך פלאג (אבטחה או בלוגים לדוגמא) ופשוט תעבור על הרשימה, לדעתי זה חלק מהכיף ברעיון של הפלאג-אינים.

אתה יכול להגדיר כל דבר, בכל לחיצה. פשוט תחפש את הפאג-אין שנקרא "מאוס ג'סטרס" (בעברית: מחוות עכבר), ושם אתה יכול לשנות מלא פונקציות עם העכבר (נאמר: לחיצה על קליק ימני+גרירת הסמן שמאלה = פתיחת google.com).

לשינוי הפונט:

tools->options->general->fonts & colors

מישהו שאל פה בקשר לסחימת פופ-אפים.

החסימה של הפופאפים היא מובנית בדפדפן, אבל אתה יכול לשנות את הרמה של החסימה (לאפשר אתרים מסויימים וכו').

אגב, כתוספת לחסימת פופאפים מאוד כדאי להוריד גם את הפלאג שנקרא ad-block, שיש לו הרבה יותר אפשרויות של חסימה של פרסומות (אפשר לתת לו קריטריונים מיוחדים) שיכול לחסום אפילו את הפרסומות פלאש הכ"כ מעצבנות ששורצות בכ"כ הרבה פורטלים בארץ (הכוונה לפרוסומת הקטנות האלה... כמו שיש פה באתר).

פורסם

מה ? יש באתר פרסומות? :)

אני עם FIREFOX וADBLOCK, ואני כבר הרבה זמן לא זוכר איך נראה האתר עם פרסומות.

כנל ואללה, YNET ועוד...

רשימת PLUGINS ממולצים (אלה שאני משתמש בהם)

ADBLOCK - חוסם פרסומות

ALL IN ONE GUESTURES

BBCODE - כלי עזר מצויין לפורמים של PHP כמו זה...

GMAIL NOTIFIER

SAGE - פחות הכרחי היום, אבל זה RSS FEEDER

FLASHGOT - לשימוש נוח עם FLASHGET

GOOGLE PREVIEW - מציג תמונה קטנה ליד כל חיפוש עם PREVIEW של האתר

FOXY TUNES - אפשר להשתמש בWINAMP דרך הFF

פורסם

rss פחות הכרחי?

אני לא יודע מה הייתי עושה בלי זה...

אני כבר לא נכנס לאתרי חדשות/ביקורות מסויימים בזכות זה.

כל החדשות מסודרות ומתעדכנות לבד, כנ"ל גם לביקורות, ואפילו גם פורמים מסויימים.

פורסם

התכוונתי שהפלאג אין פחות הכרחי היום כי יש את זה מובנה בפיירפוקס החדש, קוראים לזה LIVE BOOKMARKS

פורסם

אז תגיד... נבהלתי לרגע...

למען האמת, אני מוצא את הלייב בוקמארקס דיי לא נוח.

אני אישית מעדיף להשתמש בתוכנת לקוח דוא"ל בשביל זה. לדעתי הממשק הרבה יותר נוח. כרגע אני משתמש בט'אדר-בירד בשביל RSS, ודיי נהנה D:

פורסם

הבעיה בFF זה שהוא לא תומך בכל האתרים... וזה מעצבן.. אני רוצה שכל האתרים יעבדו כמו הExplorer..

אני גם משתמש בFF רק בגלל הPlug הזה

http://flashblock.mozdev.org/installation.html

אין לי יותר פירסומות בכלל.

אבל יש מספר אתרים שחייב להיכנס אליהם בIE... :s05:

פורסם

אתה מדבר על אתרים שלא נותנים לך להיכנס אליהם עם דפדפן אחר מאשר ie?

קיים פלאג שגורם לאתרים לחשוב שהדפדפן הוא IE או נט-סקייפ או אופרה.

קוראים לו

user agent switcher

פורסם

גם אני משתמש בשואל האש ובנתיים ממש מרוצה, רק איך אני מסדר את התפריט המעפן הזה של וואיט בעמוד הראשי? (אני יודע שזה בעיה שלהם ולא של הדפדפן אבל בכל אופן) היוזר סויצ'ר לא עזר פה, דווקא בבנק הפועלים הוא עזר כי קודם שהייתי מתחבר לחשבון שלי אז כל העברית הייתה נדפקת לגמרי, ועכשיו שהוא מזדהה כאקספלורר אז זה בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים