עבור לתוכן

FireFox - הדפדפן מס' 1 - יותר בטוח, יותר מהיר, יותר טוב. [ Mozilla ]

Featured Replies

פורסם

אני ממליץ לכולם לנסות את הדפדפן FireFox

אני בטוח שרובנו כאן מכירים, או לפחות שמענו עליו, אבל הרבה לא ניסו.

www.getfirefox.com

וכל מי שנהנה מהדפדפן, מוזמן לעזור להפיץ אותו כמה שיותר.

• תגובות 39
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כבר משתמש בו מזמן בהנאה ;D

זה שייך לפורום תוכנה אגב..

*בתחימה שלך הcenter השני צריך להיות עם /.

פורסם

אכן,יש כבר כמה וכמה נושאים של הפיירפוקס,אבל עדיין באמת שווה.

פורסם

אני אוהב את הדפדפן הזה מאד, ומול האקספלורר הרגיל הוא הרבה הרבה הרבה יותר טוב.

אבל, אני משתמש ב myie2, (מקסטון) כבר הרבה זמן. ניסיתי את הפיירפוקס דיי ממזמן, והצלחתי להפוך אותו לפחות או יותר תואם מקסטון בעזרת דיי הרבה פלאגינים^_^ אבל זה עדיין לא היה אותו דבר.........

אז אני עם מקסטון:)

פורסם

אני מת עליו ואני כותב ממנו עכשיו הבעיה היחדיה היא שהוא לא ממש תואם את כול האתרים וזה טיפה מבאס אבל חפיף חיים עם זה

ממולץ בחום

פורסם

אני מת עליו ואני כותב ממנו עכשיו הבעיה היחדיה היא שהוא לא ממש תואם את כול האתרים וזה טיפה מבאס אבל חפיף חיים עם זה

ממולץ בחום

יש פלאגין חביב ביותר שגורם לך שבלחיצה אחת של העכבר תוכל לפתוח את האתר שאתה רואה כרגע בפיירפוקס באקספלורר.

פורסם

galz-120, אתה יכול להביא לינק בבקשה?

פורסם

זה לא שהוא לא תואם את האתרים.

זה שהאתרים לא תואמים את הw3c (התקן לבנית האתרים), אלא משתמשים בטכנולוגיות של מיקרוסופט, שזה לא לפי התקנים הבינלאומיים.

וכיום יותר ויותר אתרים משנים את הקוד "לפי התקן".

אגב, ביומיים שהגרסא הרשמית של הדפדפן יצאה היו מעל 2 מיליון הורדות של הדפדפן במירורים הרשמיים.

*כבוד*

פורסם

צר לי לבאס את השמחה פה אבל אני לא מבין מה יותר טוב בדפדפן הזה??

הוא לוקח אצלי כמעט אותה כמות של זכרון, אמנם אתרים מסויימים באמת עולים מהר יותר אבל לא בהרבה

וגם כל פרצות האבטחה שנתגלו לאחרונה נתגלו גם בIE וגם בפיירפוקס, והוא קורס אצלי יותר פעמים מהאקספלורר שלא קורס אצלי כמעט אף פעם (חוץ מבאתר הזה שלעיתים גורם לIE לקרוס)

אז מה יותר טוב בו?? העובדה שהוא לא בא מבית מיקרוסופט?

פורסם

האתרים עולים הרבה יותר מהר בו, הוא תופס פחות זכרון מIE (הזכרון של IE מתנפח לממדים לא ריאליים לאחר שימוש ממושך). מבחינת פרצות אבטחה, בפיירפוקס הפרצות שכן מתגלות מתוקנות מהר מאד (אחד מיתרונותיו של הקוד הפתוח).

השועל אולי קרס אצלי פעם אחת בחיים, ובאופן כללי הוא קורס הרבה הרבה פחות מהאקספלורר.

הוא מאד "לייט" כלומר בא עם קצת פ'יצרים אבל אלה שהוא כן בא איתם הם פשוט מעולים (למשל הטאבים וכו') ומה שרוצים להוסיף אפשר בקלות להוריד.

לגבי האתרים שלא נראים טוב בו, זה האתרים שלא לפי התקן, לא הדפדפן.

וכן, תמיד כיף שיש חלופה איחותית למוצר השולט מבית מיקרוסופט. מעניין מה הסקרים האחרונים לגבי נתוני השימוש בדפדפנים אומרים.. אני כבר מתערב על נגיסה משמעותית יותר בנתח של IE :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

צר לי לבאס את השמחה פה אבל אני לא מבין מה יותר טוב בדפדפן הזה??

הוא לוקח אצלי כמעט אותה כמות של זכרון, אמנם אתרים מסויימים באמת עולים מהר יותר אבל לא בהרבה

וגם כל פרצות האבטחה שנתגלו לאחרונה נתגלו גם בIE וגם בפיירפוקס, והוא קורס אצלי יותר פעמים מהאקספלורר שלא קורס אצלי כמעט אף פעם (חוץ מבאתר הזה שלעיתים גורם לIE לקרוס)

אז מה יותר טוב בו?? העובדה שהוא לא בא מבית מיקרוסופט?

- פיירפוקס שוקל 4.7 מגה, כשאר הIE שוקל 11 או 12 מגה.

- אחרי שימוש ממושך האקספלורר משתמש ביותר ויותר זכרון, למשל גם מחשב 'חזק' כמו שלי, פנטיום 4, 2.53 GHz,

768 מגה זכרון ראם - למשל אחרי ערב של שימוש באקספלורר אני מאיר אותו דלוק לכל הלילה, בבוקר המחשב כמעט ולא זז.

- יתרון גדול נוסף - הפיירפוקס הוא חינמי, והאקספלורר עולה לך מאות שקלים.

פורסם

אני גם עם Maxthon, לשעבר MyIE2, בדיוק אותו סיפור כמו זה שכתב לפני...

הסיבה העיקרית שאני לא עובר זה האי-תאימות עם כל מיני אתרים... כן כן אני יודע שזה אשמת microsoft והאתרים, אבל זה לא ממש משנה לי אשמת מי זה, אני רוצה רק דפדפן אחד, לא רוצה לפתוח את Explorer שפתאום אתר לא עולה או שאני רוצה ללכת לWindows Update...

בכל מקרה שני הדפדפנים מעולים ופי 100 יותר טובים מIE מכל בחינה אפשרית (מהירות, פה עדיף FireFox בקצת, פונקציות, פה עדיף Maxthon ואבטחה), שלא לדבר עם משאבים...

פורסם

אני אגיד לכם למה כן ניסיתי לעבור לפיירפוקס. הרעיון של דפדפן כמעט ריק שאתה בעצם מוריד לו תופסות ומעצב אותו איך שנוח לך נראה לי ממש טוב.

הבעיה שאני התרגלתי כבר לשלל האופציות המובנות במקסטון=]

פורסם

היה לי אותו העפתי אותו מהר (חזרתי לאקספלור הישן והטוב ;D) הוא חתיכת זבל, חוץ מזה מי שלא ידע גילו בו פירצת אבטחה קריטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים