עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על המדפסת המשולבת HP 1315

Featured Replies

פורסם

המדפת הזו

לחץ כאן

מביאים לי אותה ב-380 ש"ח.

א. האם שווה? יש לי צורך בעיקר בהדפסת וסריקת מסמכים לשימוש ביתי

ב. האם ניתן להרכיבה במחשב שאין לו יציאת USB?

ג. למה צריך 600MB פנויים?? האם אני חייב לפנות?

ד. האם ראשי הדיו (לאו דווקא המקוריים) יקרים מדי?

פורסם

היי. קודם כול המחיר דווקא לא רע, זול ביותר מ-100 שקל מהמחיר האמיתי שלה. האם שווה? לא יודע, אני אישית בכלל לא אוהב את סידרה 1XXX (כמו 1215,1315,1110), אין לה צג והאפשרויות די מוגבלות לטעמי... ב. אתה חייב יציאת USB כדי לחבר אותה, במדפסות החדשות כבר אין כ"כ חיבור פרללי....

ה-600MB הפנויים - יצאת דווקא די בזול, במדפסות האחרות זה איזה 900 מגה... פשוט זה מתקין את הדרייברים, תוכנה לסריקה, עריכת תמונות וכו'.

בקשר לראשי דיו - אני לא כ"כ יודע... מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

למה אתה לא אוהב את הסידרה הזו?

מאיזו בחינה אתה לא אוהב?

פורסם

אני פשוט חושב שכול סידרת 1XXX היא פשוטה יחסית, אין לך הרבה כפתורים בה, הרבה פונקציות, צג שאתה יכול לראות בו דברים - הודעות שגיאה, בקשה ליישור מחסנית דיו וכו'... בגלל זה אני אישית מעדיף מדפסות מסידרה 2XXX כמו 2175, מדפסת נחמדה עם צג ותפריט, קורא כרטיסי זיכרון וכו'... 2210 אותה הדבר רק עם פקס מובנה במכשיר... 2410 זה כבר ממש מכשיר מגניב עם אנימציות וכאלה וגם מדפיס בטכנולוגית PhotoRET IV (זאת אומרת מדפסת שהיא פוטוסמרט -אפשר לשים בה ראש פוטו במקום השחור להדפסת תמונות בגוונים חדים יותר) אבל הוא כבר מכשיר ממש יקר יחסית...

שמע אחי, אם אתה רוצה משהו הכי פשוט שיש אבל גם נחמד, זה לא שזו מדפסת רעה, אז ה1315 היא אחלה, היא מדפסת יחסית חדשה בשוק, ולכן די מתקדמת, אני חושב שהיא יותר חדשה למשל מה2175... שוב, זה תלוי בעצם בדרישות שלך. והכי חשוב, אני מדגיש את זה שמדובר בהעדפה אישית שלי וזה לאו דווקא תקף לגביך...

אם תרצה עוד מידע על המדפסת או מדפסות אחרות של HP אשמח לתת לך ידידי. :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים