עבור לתוכן

היטסיק משוייף, עד כמה זה באמת עוזר??

Featured Replies

פורסם

המ...קיבלתי עם המעבד שלי היטסינק של green power והוא כסוף כזה אבל, אני לא רואה שום השתקפות עם שקל לדוגמא וכאלה

עכשיו, לפי מה שאני הבנתי, זה טוב לשייף אותו וכשאני אראה הששתקפות אז... הגעתי "למצב הטוב"

המ...השאלה שלי היא, זה באמת מוריד מוריד את הטמפ'?? ואם כן אז בכמה?

פורסם

תחליף את השיט הזה.....

קנה לעצמך איזה Volcano 7 לפחות לדעתי....

ולשאלתך, לדעתי על אלומיניום רגיל ומסכן אתה לא תראה שום השתקפות, אבל שיוף בהחלט יכול לעזור בקצת.

כל הרעיון של שיוף זה ליצור משטח כמה שיותר חלק ולהגביר את שטח המגע שלו, ושטח מגע יותר גדול אומר יותר חום עובר מהמעבד להיטסינק.

פורסם
  • מחבר

תחליף את השיט הזה.....

קנה לעצמך איזה Volcano 7 לפחות לדעתי....

ולשאלתך, לדעתי על אלומיניום רגיל ומסכן אתה לא תראה שום השתקפות, אבל שיוף בהחלט יכול לעזור בקצת.

כל הרעיון של שיוף זה ליצור משטח כמה שיותר חלק ולהגביר את שטח המגע שלו, ושטח מגע יותר גדול אומר יותר חום עובר מהמעבד להיטסינק.

אתה יודע מה, אם אנחנו כבר כאן אז... על איזה היטסינק אתה ממליץ לי?

לא מחיר מוגזם(לא בהכרח נמוך) רעש טוב וקירור טוב...ל 1.6A....

יש לך הצעה? :P

פורסם

הוא מומהר?

פורסם

+ Volacno 7

רק חבל שאי אפשר להשיג אותו בארץ....

תכל'ס הייתי הולך על TharmelRight AX478 עם מאוורר אנרמקס.

אבל זה כמובן תלוי בקירור שיש לך במארז עכשיו, אם יש לך דלתא אבל האוויר במארז שלך רותח זה לא יעזור לך בגרוש, אתה חייב אוויר קריר ומאורר בינוני ויהיו לך אחלה טמפ'.

פורסם
  • מחבר

+ Volacno 7

רק חבל שאי אפשר להשיג אותו בארץ....

תכל'ס הייתי הולך על TharmelRight AX478 עם מאוורר אנרמקס.

אבל זה כמובן תלוי בקירור שיש לך במארז עכשיו, אם יש לך דלתא אבל האוויר במארז שלך רותח זה לא יעזור לך בגרוש, אתה חייב אוויר קריר ומאורר בינוני ויהיו לך אחלה טמפ'.

המ...אז ככה, הוא לא ממוהר(הוא יהיה בזמן המאוד קרוב, כשאני אקבל אותו :) )

עכשיו, יש לי מאורר 120 מ"מ של אנרמקס(יכול ליהיות?) עם פוטנציומטר...אני פשוט לא זוכר את השם של החברה

ו..זהו

אז ללכת על ה AX ? אפשר להשיג אותו בלי המאורר של הדלתא?

פורסם

תהיה לך בעיה רצינית להרכיב מאורר 120מ"מ על ה AX7...

ה AX7 דיי יקר, יותר יקר מהוולקנו 7+ וכדאי שתקח את זה בחשבון. וכן, אפשר להשיג אותו גם בלי הדלתא (ועדיין הוא יקר יותר)

פורסם
  • מחבר

תהיה לך בעיה רצינית להרכיב מאורר 120מ"מ על ה AX7...

ה AX7 דיי יקר, יותר יקר מהוולקנו 7+ וכדאי שתקח את זה בחשבון. וכן, אפשר להשיג אותו גם בלי הדלתא (ועדיין הוא יקר יותר)

לא...לא הבנת, התכוונתי שיש לי סתם 120 מ"מ שמביא רוח קרה במארז.... ;D

אבל...את הוולקנו 7 אמרתם שאין בארץ אז נראה לי שה AX הא הפיתרון היחיד לא?

פורסם

היטסינק משוייף, כלומר שעבר לאפינג, יציג ביצועים טובים יותר, נקודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים