פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים 1)טוב אז קודם כל שלום. בניתי מחשב חדש ואני נותן את שלי לאחותי עכשיו הוא יהיה בחדר שלה וזה קצת רחוק אז מה אני יצרך לקנות כבל כל כך ארוך או שיש פיתרון יותר זול...? 2)במחשב הישן שלי יש כרטיס רשת אחד שמחובר למודם וככה אני גולש... עכשיו במחשב החדש יש לי את החיבורים האלה: אז תסבירו לי מה לחבר למה לאן לחבר את המודם לאיזה חיבור במחשב החדש ולאיזה חיבור לקשר בין המחשב שלי למחשב של אחותי? תודה...
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים אתה יכול לקנות כבל רשת מוצלב (שקל-שקל וחצי למטר) ולעבוד על פי המדריך כאן, או שאתה יכול לעשות את זה באלחוט, אבל זו האופציה היקרהוהחיבורים של הלוח שלך לא שונים מכל לוח אחר. אחד תומך בGigabit lan והשני לא, זה הכל
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים GIGABIT LAN = 10/100/1000 MBPSLAN רגיל - 10/100 MBPSMBPS = Mega Bytes Per Secondהמודם החיצוני לadsl/כבלים מנצל רק 100 או 10 ולכן לא משנה לאיזה מהם תחבר לא יהיה שום הבדל במהירות
פורסם 2004 בנובמבר 1321 שנים תיקון קטן (גדול) - זה Mb/s, לא MB/s. ביטים ולא בייטיםהמודם מנצל עד 2Mb/s בהתאם לחיבור ולכן החיבור בין המודם והמחשב לא מהווה צוואר בקבוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.