עבור לתוכן

AMD 64 3000 ומארז Mid Tower, למה לצפות?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לקנות מחשב שיורכב מ AMD 64 3000, לוח אם Epox KDA3J כנראה במארז Chenbro Gaming Bomb (עם ספק כוח HEC425) שהוא כמובן בגודל Mid Tower.

השאלה שלי - אם אני מסדר את האוורור כמו שצריך (מאוורר מכניס, מאוור מוציא) ומשתמש בגוף הקירור שמגיע עם המעבד, לאילו טמפרטורות אני יכול לצפות? ואפילו יותר חשוב לאיזו מידת רעש לצפות? כרגע יש לי מעבד מאוד חם ולכן המאוורר עובד ב-RPM גבוה והרעש בלתי נסבל.

מה שהכי מדאיג אותי זה שאולי בגלל שהמארז הוא Mid Tower אז הספק כוח יהיה ממש ממש קרוב למעבד ויעביר אליו חום.

אז בתכלס - למה לצפות? האם לקנות מארז Tower?

פורסם

אין סיבה אמיתית לקנות מארז טאור. מארז טאור יתן לך יותר מקום, וכמו כן גם שיפור מסויים בטמפרטורות, אבל לא נראה לי שזה מה שיעשה את ההבדל המשמעותי מבחינת האוברקלוק שלך. במקומך לא הייתי לוקח את הלוח הזה. לי יש אותו והוא עושה לי הרבה בעיות ... תשקיע עוד מעט כסף וקנה DFI UT 250GB.

פורסם

למה לי לדבר........... :xyxthumbs:

אני רק יציון שזה מהמארזים של אנטק שעושים אתם הרבה מודינג (לא פולטאוור אבל גם לא מידי משהו באמצע עם נטיה למידי)

יכול להיות לך חריג של גג 5 מעלות, אבל אני חושב שראויי לציין שהמאווררים שיש לי על המארז עושים יותר רעש והמעבד נספג ברקע כך שיש לי דיי שקט

המעבד: 64 3000+ 130nm

עוד משהו?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

כנראה שלא הסברתי את עצמי נכון, אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק. אני אך ורק דואג לטמפרטורה וכמות הרעש, המעבד יישאר אצלי במהירות שבה הוא יגיע, לפחות בעתיד הקרוב :)

פורסם

אז אין לך בכלל למה לדאוג, אני אפילו יכול להגיד שהשאלה דיי מיותרת.......... ;)

תתחדש, אתה לא תצתער (מניסיון :xyxthumbs:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים