עבור לתוכן

חיבור ממושך לאינטרנט גורם לקריסת המחשב.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעייה מעצבנת ביותר אחרי זמן מה שאני מחובר לאינטרנט המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב.. התקיעות מתרחשות בדר"כ כאשר אני מנסה להוריד משהו, לפתוח קישור או להפעיל תוכנות כמו ICQ ו MIRC הוא לא נתקע כל פעם שאני מנסה לעשות את אחת הפעולות האלו אלא רק אחרי שעבדתי זמן מה אם האינטרנט.

הבעייה הזאת גם הייתה לי במחשב הישן וגם עכשיו במחשב החדש.

יש לי WINDOWS XP SP1

מודם ECI בחיבור USB.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

תגדיר נתקע. תתוקע את התוכנית הספציפית? נתקע ככה שאפילו הסמן של העבכר וCTRL ALT DEL לא עובדים?

בדיקת ווירוסים עשית?

פורסם

שלום לכולם.

יש לי בעייה מעצבנת ביותר אחרי זמן מה שאני מחובר לאינטרנט המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב.. התקיעות מתרחשות בדר"כ כאשר אני מנסה להוריד משהו,  לפתוח קישור או להפעיל תוכנות כמו ICQ ו MIRC הוא לא נתקע כל פעם שאני מנסה לעשות את אחת הפעולות האלו אלא רק אחרי שעבדתי זמן מה אם האינטרנט.

הבעייה הזאת גם הייתה לי במחשב הישן וגם עכשיו במחשב החדש.

יש לי WINDOWS XP SP1

מודם ECI בחיבור USB.

תודה מראש לכל העוזרים.

נשמע כמו בעיה שעושה החייגן של WOW... אם יש לך אותו תסיר אותו...

פורסם
  • מחבר

תגדיר נתקע. תתוקע את התוכנית הספציפית? נתקע ככה שאפילו הסמן של העבכר וCTRL ALT DEL לא עובדים?

בדיקת ווירוסים עשית?

רק העכבר זז וזהו... CTRL ALT DEL לא מגיב..

עשיתי בדיקת ווירוסים ולא נמצא כלום.

החייגן שיש לי זה החייגן שמותקן אוטומטית אם התקנת הדרייברים של המודם לזה אתה מתכוון החייגן של WOW?

ותןדה לשניכם על התגובות :)

פורסם

רק העכבר זז וזהו...  CTRL ALT DEL לא מגיב..

עשיתי בדיקת ווירוסים ולא נמצא כלום.

החייגן שיש לי זה החייגן שמותקן אוטומטית אם התקנת הדרייברים של המודם לזה אתה מתכוון החייגן של WOW?

ותןדה לשניכם על התגובות  :)

לא לזה התכוונתי אלה למין תוכנה של WOW שאתה מפעיל שתקשר אותך לאינטרנט בנסוף לדרייברים כנראה שאין לך...

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

התקנתי ZONE ALARM ונראה שהתקיעות הפסיקו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים