עבור לתוכן

משחה תרמית

Featured Replies

פורסם

לאור הכתבה שפורסמה פה החלטתי להחליף את המשחה התרמית ששמו לי על המעבד שהחלפתי לוח (אין לי בדיוק לוח שאני יכול לבדוק איתו אם זה הלוח שלא עובד או המעבד) את הסיבות אני אפרט אם תבקשו (אין ממש צורך לפרט..)

בקיצור לא היה לי כוח להזמין מהאינטרנט והחלטתי לקנות מחנות רגילה.

התקשרתי לעשרות חנויות, ולהפתעתי רק 2 (!!) ידעו שיש דבר כזה, ואחד אפילו אמר לי "על מה אתה מדבר אתה לא מבין כלום", (ולא רק זה הרבה לא הכירו את המושג "היטסינק" רק "מאוורר"), מתוך שני החנויות האלה רק לאחת הייתה, ששאלתי אותו איזה סוג הוא רק אמר לי "אל תדאג זה סוג טוב".

לא משנה, בקיצור קניתי שניים ב15 שקל לחתיכה, וזה לא נראה לי בדיוק מה שרשום בכתבה...

בכתבה מדובר על מזרק וכל מה שקיבלתי הייתה שקית שדומה לאבקה הזו ששולחים איתה דברים, ורשום עליה "HeatSink Compunds" בכל מקרה רציתי לדעת:

1) אם אתם מכירים את החברה הזו או מה שזה לא יהיה (רשום למטה Stars® ויש ציור מוזר בתוך עיגול).

2) זה כזה משנה אם זה מזרק או שקית כזו.

3) כמה חומר בד"כ יש במשחה תרמית ממוצעת?

תודה מראש,

ליאור

פורסם

אחי איפה אתה גר?

מה שאתה כותב פה רק מראה כמה חשובים אתרים כמו hwzone techno וכו

כי אפילו בחנויות מחשבים אי אפשר למצוא אנשים מספיק מקצועיים (כן בטח, הם בטח עובדים עלינו גם בעניין הזה..)

פורסם
  • מחבר

אני... בבת-ים...

מה שמעצבן זה לא שהאנשים האלה לא מקצועיים, הם בד"כ מאוד מקצועיים אבל הם פשוט לא טורחים להתעדכן בדברים החדשים שיוצאים...

ובאמת האתרים כמו HWzone חשובים, לא רק למשתמשים, גם לטכנאים, אחרי הכל אי אפשר לדעת על דברים חדשים אם לא מתעדכנים...

פורסם

לצערי מה שהביאו לך זהו סיליקון פשוט וזול למדיי, אשר לא יציג לך ביצועים מדהימים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים