עבור לתוכן

חוצפת חברות הכבלים!

Featured Replies

פורסם

הדיון הזה די דבילי, כל אחד חוזר על המנטרה המפגרת שלו.. זה לא מקדם כלום ויוצר ספאם...

לפי דעתי אם אתה רוצה, פשוט תתקשר תגיד להם או שאתה מפר התחייבות ומשלם כנס כדי לעבור לבזק או שיתנו לך מבצע, תציין גם לרוב שאתה לקוח ותיק... אם אתה נשמע תקיף מספיק (לצעוק לא יעזור), הם יתקפלו...

פורסם

סתם שתדע, זו אשמתך בלבד. תמיד כתוב! אומנם בישראל יש דבר שנקרא "אותיות קטנות" שהם אשכרה קטנות והבלאגן שהם עושות הוא גדול  :kopfpatsch:

בכל מקרה, אין לך שום דבר לעשות בנידון ואיומים של התנתקות? חחחח, אתה מחוייב ל 12 חודשים (או מה שזה לא יהיה) אז תשכח מזה.

פורסם
לפי דעתי אם אתה רוצה, פשוט תתקשר תגיד להם או שאתה מפר התחייבות ומשלם כנס כדי לעבור לבזק או שיתנו לך מבצע, תציין גם לרוב שאתה לקוח ותיק... אם אתה נשמע תקיף מספיק (לצעוק לא יעזור), הם יתקפלו...

אם זה תשתית + ספק אז אין מצב - אם זה רק תשתית אז יכול להיות - לצעוק אף פעם לא עוזר, רק לבקש שנציג מקשרי לקוחות ייצור קשר. :nixweiss:

בכל מקרה - אם כבר אין התחייבות, צריך לפתוח דף חדש, ולקבל מבצע חדש - שלא שונה משום מבצע בכל חברה אחרת, אז לעזוב את הכבלים בגלל שטעית זו לא סיבה, מבחינתם הכל בסדר גמור והשם ישמחו לעדכן לך מבצע חדש (תדרוש מחיר טוב יותר וריאלי לשוק כמובן חחח ) בהצלחה ! :xyxthumbs:

פורסם

הדיון הזה די דבילי, כל אחד חוזר על המנטרה המפגרת שלו.. זה לא מקדם כלום ויוצר ספאם...

הם לא צריכים להתקפל משום דבר... אף אחד לא אסר עליו להיכנס למבצע כשלהו כל מה שהוא צריך לעשות זה להתקשר... הם לא יגידו לו לא... אלה אם כן זה מבצע ללקוחות חדשים בלבד ואז רק אחרי כמה שיכנועים הוא יכנס למבצע... אבל ב99% מהמקרים לא צריך להיות תקיף אלה להתקשר להגיד שאתה רוצה להיכנס למבצע זה וזה ותורך 5 דקות קיצצת בחצי את התשלום לאינטרנט...

פורסם
  • מחבר

זה המחיר - גם בבזק - אתה רוצה אינטרנט מהיר ? זה המחיר למי שמפספס את הרכבת ולא שם לב שנגמרה לו הטבה שהחברה לא חייבת לתת בכלל - תהיה ראש גדול בשביל עצמך.

בכמה מילים - אתה יכול להאשים רק את עצמך, הצרכן הישראלי מטומטם, ויודע רק להאשים , שייקח גם קצת אחריות, ושוב פעם - תסתכל חשבונית לפני חודשיים שלושה - בדף השני נראה לי - רשום לך אינטרנט מהיר  מבצע XXXX  עד תאריך: XX\XX\XX

והמחיר המוזל - זו אשמתך בלבד שאתה לא שם לב לתאריך.

אני הכי שונא לקוחות כאלה  שחושבים ש"מגיע להם" - לא מגיע בולשיט - תדאג לעצמך.

תשאל את שימי - נציג המכירות לשעבר - עסקה טלפונית כבילה לכל דבר .

:nono: :nono: :nono:

תגיד אתה לא קולט הא??

אני כבר 3 פעמים מסביר לך - לא רשום שום תקופת מבצע!

אני מודה, אני דפוק שלא התקשרתי אחרי המבצע הזה אבל אני עכשיו מסתכל על חשבונית לפני 3 חודשים שעוד היה את המבצע, כל מה שרשום זה "מבצע אינטרנט מהיר" חיפשתי על כל החשבונית ולא רשום שום תקופת מבצע!!, וגם לא באותיות קטנות. אני ממש לא צרכן מטומטם אני כל דבר בודק לפני, הסיבה היחידה שפספסתי את החשבון של חודש שעבר זה בגלל שאמא שלי לקחה אותו ולא אמרה לי על זה.

ואגב, בחשבונית של הוט מגיע רק דף אחד, אין עוד דפים שקשורים לחשבון.

פורסם

אם אכן לא רשום לןך מתי נגמר המבצע בחשבוניות - אז יכול להיות שמגיע לך זיכוי כלשהו - תלך על זה - ואל תשכח להתקשר גם לספק ! :yelclap:

פורסם

גם לי זה היה,מזמן...הייתי משלם לנטויז'ן לבד,והם היו מעבירים נתח למת"ב...זה לא היה מבצע,זה היה קבוע (בהתאם לשיחות ובהתאם לקבלות),פתאום אחרי שנה וחצי מתקשרים אלי ממת"ב שאני חייב להם כסף ל6 חודשים!!!! like WTF,אמרתי לה שלא יכול להיות אני שילמתי לספק האינטרנט שלי את כל הסכום ואף אחד לא אמר לי שזה מבצע לזמן מוגבל או משהו כזה,ושהזונה תסתכל טוב בקבלות,טוב היא היתעקשה שאני עדיין חייב להם ל6 חודשים אז אמרתי לה שתשלח לי את כל הקבלות ל6 חודשים האלו אני רוצה לראות.

כמובן שלא שלחה ושום בטיח,עד היום אני נמצע איתם ומשלם רגיל (תשתית+נטויז'ן).

אז אל תיפלו בקש אלו חברות גנבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים