עבור לתוכן

חוצפת חברות הכבלים!

Featured Replies

פורסם

היום אני מגלה להפתעתי שחוייבתי בסכום של 149ש"ח רק מחברת הכבלים על האינטרנט.

התקשרתי לשירות לקוחות והחוצפנים האלו אומרים לי שזה בגלל שנגמר 'המבצע' אז עכשיו הם מחייבים אותי מחיר מלא

ואחרי שצעתי עליו הוא אומר לי שאי אפשר לבטל את החיוב הזה ושיש עכשיו מבצע ב59ש"ח.....

כל מה שנגמר זה לא מבצע אלא התחייבות שבו הם גם ככה דפקו אותי במחיר של 89ש"ח לחודש, שכבר המחיר ירד לפני כמה חודשים!

הם ממש מחפשים את מי לגנוב! לא זכור לי שנאמר לי בהצטרפות שאחרי ההתחייבות אני יחוייב במחיר כפול וכמובן שלא אמרו לי מאומה לפני, פשוט חייבו מבלי להודיע בכלל >:(

בסוף השיחה הוא אמר שירשום את הטענות שלנו, משום מה לא נראה לי שהם יחזירו לי את הכסף הזה בקלות :bash:

מה אתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

אל תפסיק להתקשר ולהציק , תאיים אליהם , ותגיד שאתה רוצה את החודש האחרון כחלק מהמבצע החדש . לא יילך ? תמיד יש את אמנון לוי ...

פורסם

מה אתה מצפה ? אשמתך בלבד , תפסיק לחפש אשמים - אתה אשם בעצמך, מבצע זה לתקופת זמן מסויימת בכל חברה, ובסופו המחיר משתנה למחיר מחירון, זה ככה בכל חברה , ועוד מה - אתה מקבל חשבונית כל חודש ושם רשום עד מתי המבצע, זהשלא זכור לך זו לא בעיה של הכבלים, מה חשבת, שהמבצע הזה זה לכל החיים ?

מספיק להיות צרכן ישראלי שיודע רק להאשים אחרים ולא לקחת אחריות.

זה שיש מבצע , זה כי יש תחרות בשוק, ובסוף כל מבצע יש מחיר מחירון שהוא פי 2 יותר גבוה, והמבצע זו דרך להשאיר את הלקוח אצלם, כי בחברות אחרות יש גם מבצעים לתקופת זמן.

תהיה צרכן חכם ותעקוב אחרי זה. :pissed::nono:

פורסם
  • מחבר

בכלל לא נכון מה שאמרת!!

קודם כל לא רשום כלום על החשבונית, לא כתוב מתי ה"מבצע" נגמר ולא כתוב שהם הולכים לחייב אותי יותר ויותר אחרי זה!

כל מה שכתוב על החשבונית זה כמה אני צריך לשלם להם!

מחיר מחירון זה 149ש"ח רק בשביל הכבלים?? תגיד אתה צוחק עלי? ב149ש"ח היום מקבלים 1.5 כולל הכל ופה רק הכבלם לקחו לי את הסכום הזה!!!

טעיתי קצת, זה 147ש"ח הם לקחו לי והם כבר מהחודש שעבר העלו לי ת'מחיר, ראו שאני לא שמתי לב והחודש העלו עוד יותר!

שימו לב איך הם גונבים ממני, הם לקחו לי חודש שעבר 112ש"ח ואני במקרה פספסתי את החשבונית הזאת ולא שמתי לב ועכשיו הם העלו ל147!!

אולי אני דפוק ששכחתי להתקשר אליהם מייד בסיום ההתייבות אבל בגלל זה הם צריכים לחייב אותי פי2?

הם רק מחפשים איך לגנוב ממך, הם יכלו להתקשר ולהגיד לי שהמבצע נגמר לפני כן, הם יכלו (וזה מה שהם אמורים לעשות) לרשום אותי ישר למבצע החדש שלהם ב59ש"ח אבל הם לא עשו עשו את זה! הם אפילו לא התקשרו ואני בכלל לא זוכר שאמרו לי שאחרי 12 חודשי התחייבות המחיר מייד יעלה ויעלה עוד יותר אחרי חודש!!

הנא תמונה שווה 1000 מילים ותראה לי איפה בדיוק רשום מתי ה'מבצע' נגמר??

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
חיר מחירון זה 149ש"ח רק בשביל הכבלים?? תגיד אתה צוחק עלי? ב149ש"ח היום מקבלים 1.5 כולל הכל ופה רק הכבלם לקחו לי את הסכום הזה!!!

טעיתי קצת, זה 147ש"ח הם לקחו לי והם כבר מהחודש שעבר העלו לי ת'מחיר, ראו שאני לא שמתי לב והחודש העלו עוד יותר!

שימו לב איך הם גונבים ממני, הם לקחו לי חודש שעבר 112ש"ח ואני במקרה פספסתי את החשבונית הזאת ולא שמתי לב ועכשיו הם העלו ל147!!

מחיר המחירון הוא 149 ש"ח - כל ירידה מעבר לזה זה בונוס - זה מחיר המחירון - כשאתה נמצא במבצע - אז בחשבוניות מופיע תוקף סיום מבצע - תמצא את החשבונית לפני זו ועוד אחת לפני, תסתכל בעצמך - אולי בדף בשני.

לא הבנת, כי אתה מנסה לא להבין כנראה ורק למצוא מישהו אשם חוץ מעצמך (לא משהו אישי כמובן חח )

דמי המנוי היו יחסיים - המבצע שלך נגמר באמצע החודש שעבר בגלל זה גבו ממך 112 ש"ח.

מחירון של מגה וחצי זה 149 ש"ח, אתה סתם מאשים את כל העולם.

:nono:

פורסם

בארץ נהוג לדפוק לקוחות וותיקים וזה מכריח אותך לעבור חברה כל כמה חודשים

ככה זה, על לקוחות כמוך החברות עושות את הכסף הגדול

וכמו שהחברות מנסות לדפוק אותך אתה צריך לנסות להוציא מהם כמה שיותר, זו המנטליות בארץ

במדינות אחרות(לדוגמת ארה"ב) יש נטיה לתת הטבות ללקוחות וותיקים, פה זה קצת הפוך

המטרה של החברה היא לא לעשות אותך שמח ומרוצה

המטרה של החברה היא להרוויח כמה שיותר כסף במסגרת החוק.

פורסם
המטרה של החברה היא לא לעשות אותך שמח ומרוצה

המטרה של החברה היא להרוויח כמה שיותר כסף במסגרת החוק.

בדיוק - עבור שירותים שהיא מספקת לך

אם המחיר לא נראה לך - אתה צריך להתקשר כדי לברר זאת.

בכל מקרה - הנושא לא קשור לפורום הזה - כללי יהיה טוב יותר לטעמי ! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני חייב להסכים עם מה שנכתב מעלי, לצערי ככה זה בארץ ופעם הבאה אני ידאג לעדכן את המנוי בדיוק לפני סיום ההתחייבות אבל זה:

מחירון של מגה וחצי זה 149 ש"ח, אתה סתם מאשים את כל העולם.

לא ממש נכון, גלוש לבזק ולכבלים ובדוק מה המחיר למגה וחצי ותראה שהוא פחות מ89ש"ח.

מחיר המחירון הוא 149 ש"ח - כל ירידה מעבר לזה זה בונוס - זה מחיר המחירון - כשאתה נמצא במבצע - אז בחשבוניות מופיע תוקף סיום מבצע - תמצא את החשבונית לפני זו ועוד אחת לפני, תסתכל בעצמך - אולי בדף בשני.

שיהיה לך ברור!

אין שום דף שני, בכל ה12 חודשים שהייתי מחובר לא קיבלתי שום דף שכתוב עליו סיום/התחלת מבצע, הדף היחידי שמקבלים זה הדף שסרקתי למעלה.

והייתי מחובר בעבר לעוד חברות שונות ו'מבצעים' שונים ואף פעם לא היה כתוב בחשבונית מבצע ובטח שלא תאריך התחלה/סיום מבצע.

בכל זאת, למי שכבר היו 'בעיות פיננסיות' עם החברות המעצבנות האלו, מה כדאי לי לעשות שישנו לי את החיוב הזה למחיר רגיל של 89ש"ח?

פשוט אני אצעק עליהם ואתנתק יש מצב שיזכו אותי?

אגב לפי מה שהבנתי שההתחייבויות הטלפוניות האלו לא ממש תופסות בבית משפט, האם זה נכון?

פורסם

מהמהמהמ? מגה וחצי בפחות מ90 שקל?!?!

אני ביאס ואני משלם על מגה וחצי ADSL 120 לחודש..

(ספק ובזק)

או שלא הבנתי נכון וה 80הזה זה רק לספק?!

פורסם

אני חייב להסכים עם מה שנכתב מעלי, לצערי ככה זה בארץ ופעם הבאה אני ידאג לעדכן את המנוי בדיוק לפני סיום ההתחייבות אבל זה:

לא ממש נכון, גלוש לבזק ולכבלים ובדוק מה המחיר למגה וחצי ותראה שהוא פחות מ89ש"ח.

שיהיה לך ברור!

אין שום דף שני, בכל ה12 חודשים שהייתי מחובר לא קיבלתי שום דף שכתוב עליו סיום/התחלת מבצע, הדף היחידי שמקבלים זה הדף שסרקתי למעלה.

והייתי מחובר בעבר לעוד חברות שונות ו'מבצעים' שונים ואף פעם לא היה כתוב בחשבונית מבצע ובטח שלא תאריך התחלה/סיום מבצע.

בכל זאת, למי שכבר היו 'בעיות פיננסיות' עם החברות המעצבנות האלו, מה כדאי לי לעשות שישנו לי את החיוב הזה למחיר רגיל של 89ש"ח?

פשוט אני אצעק עליהם ואתנתק יש מצב שיזכו אותי?

אגב לפי מה שהבנתי שההתחייבויות הטלפוניות האלו לא ממש תופסות בבית משפט, האם זה נכון?

1. מה שאתה רואה באתרים- זה חחירי מבצע ללקוחות חדשים- מחיר המחירון הוא כמו שHELLWARRIOR אמר- הולכה של 750 זה 117שח והולכה 1.5 זה 140 שח .

2. כל מבצע - בא יומו- מבצע מסתיים, וזה לא שHOT מסריחים- זה כל החברות המשווקות שירותים בארץ- אם זה HOT או YES או כל החברות הסלולריות, או כל חברות הטלפוניה (בזק,012,013 וכו'..) וכל ספקיות האינטרנט, והעיתונים והכל- זאת השיטת השיווק בארץ- להכניס לקוח עם מבצע במחיר אטרקטיבי, זה שהלקוח נאיבי וחושב שמגיע לו את כל העולם- זאת טיפשות של ישראלי, שמבקרה שלך גם משלם עליה בסופו של דבר. אף אחד לא שיר לך כאן, אף אחד לא רימה אותך- הביאו לך מבצע לשנה- הבמצע הסתיים- המחיר קפץ למחירון- החברה ממש לא צריכה לרדוף אחריך כדי שתשלם פחות- לא היית ערני זב'שך.

ולא משנה כמה תנדנד להם לא יזכו אותך- כי מבחינתם הם היו בסדר גמור, קיימו את החוזה (בזמן המבצע חייבו אותך בחיר מבצע, כשנגמר מבצע ולא חידשת אותו שילמת מחיר מחירון) - אני כבר עכשיו אומר לך - מה שהם יגידו לך : על החוסר עירנות שלך- אין סיבה שהם ישלמו, עם כל הכבוד זה לא מוסד נדבות.

עבדתי בHOT כנציג מכירות עד לפני חודש- וכל פעם שמכרתי - ציינתי לכמה זמן המבצע ומה צריך לעשות בסופו- ומכריחים את כל הנציגים לעשות את זה (מאזינים כל הזמן לשיחות שלנו) - אז וואלה נדפקת, אם בגלל זה תעבור - אז תעבור- תתפלא שגם בADSL (בזק) אתה תקבל בדיוק אותו דבר, מחיר נוח לתקופה ואז אם תהיה שאנן המחיר יקפוץ למחיר מחירון שממש לא יהיה נוח.

אני לא אומר שאני מסכים עם זה, אבל מה לעשות- כה מוכרים בארץ- כי המנטליות הישראלית מפגרת לגמרי- אז וואלה חברות שרוצות למכור מתייחסת לצרכן הישראלי כמפגר לגמרי-והעובדה הצרה היא שזה מוכיח את עצמו כל פעם מחדש,כי על זה כל החברות עושות את הכסף.

פורסם

הם רק מחפשים איך לגנוב ממך, הם יכלו להתקשר ולהגיד לי שהמבצע נגמר לפני כן, הם יכלו (וזה מה שהם אמורים לעשות) לרשום אותי ישר למבצע החדש שלהם ב59ש"ח אבל הם לא עשו עשו את זה!

:screwy:

פורסם
  • מחבר

מהמהמהמ? מגה וחצי בפחות מ90 שקל?!?!

אני ביאס ואני משלם על מגה וחצי ADSL 120 לחודש..

(ספק ובזק)

או שלא הבנתי נכון וה 80הזה זה רק לספק?!

כן ה89ש"ח הלכו רק לכבלים ועוד 79ש"ח לאינטרנט זהב

וכשאמרתי 147ש"ח זה מה שחייבו אותי רק הכבלים בלי הספק.

לטעמי זה לא הגיוני שהמחיר מחירון ל1.5 אצל הכבלים זה 147ש"ח (אני מדבר ללקוחות ותיקים ללא מבצע)

אולי 120ש"ח אבל לא יותר, וזה ממש לא נחשב מבצע כשבבזק יש את אותו הדבר. (אני יודע שבזק זה אותו ח*א אבל זה כבר נושא אחר)

ולא משנה כמה תנדנד להם לא יזכו אותך- כי מבחינתם הם היו בסדר גמור, קיימו את החוזה (בזמן המבצע חייבו אותך בחיר מבצע, כשנגמר מבצע ולא חידשת אותו שילמת מחיר מחירון) - אני כבר עכשיו אומר לך - מה שהם יגידו לך : על החוסר עירנות שלך- אין סיבה שהם ישלמו, עם כל הכבוד זה לא מוסד נדבות.

עבדתי בHOT כנציג מכירות עד לפני חודש- וכל פעם שמכרתי - ציינתי לכמה זמן המבצע ומה צריך לעשות בסופו- ומכריחים את כל הנציגים לעשות את זה (מאזינים כל הזמן לשיחות שלנו) - אז וואלה נדפקת, אם בגלל זה תעבור - אז תעבור- תתפלא שגם בADSL (בזק) אתה תקבל בדיוק אותו דבר, מחיר נוח לתקופה ואז אם תהיה שאנן המחיר יקפוץ למחיר מחירון שממש לא יהיה נוח.

אף אחד לא הודיע ולא אמר לי כלום על המבצע ושאחרי המבצע יחייבו אותי פי2.

חודשיים לפני סיום ההתחייבות התקשרתי אליהם ורציתי שהם יורידו לי את המחיר וקצת צעקתי עליהם ש89ש"ח זה יקר וכבר יש יותר זול אבל היה התחייבות לא היה לי הרבה מה לעשות, הם אמרו לי להתקשר אחרי שיגמר ההתחייבות ואפילו אז הם לא אמרו לי מילה על זה שאחרי ההתחייבות אני אצטרך לשלם פי2!! הם אפילו לא קראו לזה מבצע - כי זה ממש לא מבצע, זה היה התחייבות.

פורסם

כמו שאתה רואה המחיר מחירות של 1.5 מגה זה 149 שקל אז תגיד תודה שנתנו לך שני שקל הנחה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם
  • מחבר

טוב אז מסתבר שטעיתי לגבי מחיר המחירון, האמת אני בדיוק עכשיו גם נכנסתי לאתר של הוט לבדוק את המחירון, הקדמת אותי  :P

רק חבל שאף אחד מנציגי השרות לא אמרו לי לפני כן שזה "מבצע" :bash:

במילה אחת: [glow=red,2,300]גנבים[/glow]  :pissed:

פורסם
לטעמי זה לא הגיוני שהמחיר מחירון ל1.5 אצל הכבלים זה 147ש"ח (אני מדבר ללקוחות ותיקים ללא מבצע)

זה המחיר - גם בבזק - אתה רוצה אינטרנט מהיר ? זה המחיר למי שמפספס את הרכבת ולא שם לב שנגמרה לו הטבה שהחברה לא חייבת לתת בכלל - תהיה ראש גדול בשביל עצמך.

רק חבל שאף אחד מנציגי השרות לא אמרו לי לפני כן שזה "מבצע"

במילה אחת: גנבים

בכמה מילים - אתה יכול להאשים רק את עצמך, הצרכן הישראלי מטומטם, ויודע רק להאשים , שייקח גם קצת אחריות, ושוב פעם - תסתכל חשבונית לפני חודשיים שלושה - בדף השני נראה לי - רשום לך אינטרנט מהיר מבצע XXXX עד תאריך: XX\XX\XX

והמחיר המוזל - זו אשמתך בלבד שאתה לא שם לב לתאריך.

אני הכי שונא לקוחות כאלה שחושבים ש"מגיע להם" - לא מגיע בולשיט - תדאג לעצמך.

תשאל את שימי - נציג המכירות לשעבר - עסקה טלפונית כבילה לכל דבר .

:nono: :nono: :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים