פורסם 2002 ביוני 623 שנים יש לי בעיה לאחרונה שאני מפעיל את Windows Update ובקטע של הסריקה של המוצרים שצריכים עידכונים החלון אקספלורר נתקע ולא מגיב. אני עובד עם WINXP והבעיה הזאת כבר קרתה לי בעבר אבל לא באופן קבוע. רק שעכשיו היא קוראת תמיד ואני לא מצליח לעדכן דברים מ-Windows Update. אני בטוח שיש באתר של מיקרוסופט תשובה לבעיה אבל אין לי כוח להתחיל לחפש במאמרים שם את הפתרון. ומכיוון שאני חושב שהבעיה הזאת די מוכרת בXP אני שואל אם יש דרך פיתרון קלה. תודה מראש.
פורסם 2002 ביוני 623 שנים יש דבר שנקרא סבלנות... זה קורה גם לי.אני פשוט ממתין, לפעמים אחרי 6 או 7 דקות הוא גומר (מסיים) לסרוק...אם אני ממש לחוץ, אני פשוט סוגר אותו ידנית ומנסה שוב, אני מאמין שהם יפתרו את הבעיה עם ה SP 1 הבא עלינו לטובה... (בעוד מס' חודשים לא ידוע).
פורסם 2002 ביוני 623 שנים מחבר אוקי אז תיארתי לעצמי שהבעיה מוכרת.. כנראה שבאמת אין לי סבלנות למרות שנראה לי שחיכיתי משהו כמו 5 דקות לפני שהתיאשתי.. בכל אופן אני ינסה שוב כמה פעמים ונקווה שנצליח. תודה !
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים תרוקן את הTEMP שלך כי יכול להיות שיש שם משהו שמפריעותנסה עכשיו כי אתמול מיקרוסופט העלתה גרסה 4 של האתר WINDOWS UPDATEוזה עובד עכשיו דיי טוב.. לפחות נראה יותר טוב ממה שהיה קודם
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים תרוקן את הTEMP שלך כי יכול להיות שיש שם משהו שמפריעותנסה עכשיו כי אתמול מיקרוסופט העלתה גרסה 4 של האתר WINDOWS UPDATEוזה עובד עכשיו דיי טוב.. לפחות נראה יותר טוב ממה שהיה קודםDude גירסה 4 יצא כבר מזמן
פורסם 2002 ביוני 1023 שנים תרוקן את הTEMP שלך כי יכול להיות שיש שם משהו שמפריעותנסה עכשיו כי אתמול מיקרוסופט העלתה גרסה 4 של האתר WINDOWS UPDATEוזה עובד עכשיו דיי טוב.. לפחות נראה יותר טוב ממה שהיה קודםDude גירסה 4 יצא כבר מזמן גרסה 4 אמונם כבר מזמן זמינה אבל עד כמה שלי יודע היא היתה עבור XP בלבדועכשיו היא זמינה לכל מערכות MS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.