פורסם 2002 ביוני 623 שנים שלום לכולם!אני קונה בקרוב מחשב חדש וגם מסך "17 חדש.אני מתלבט איזה מסך לקנות - שתי אפשרויות טובות - iiyama 413 ו- samsung 757NFאיזה מהם עדיף?! או שעדיף בכלל מסך אחר? תשימו לב שהiiyama יקר מהסמסונג בכ-200 ש"ח! והם די דומים - שפורפרת דומה וכו'.תודה מראש, MDK
פורסם 2002 ביוני 623 שנים לא השפורפרת של IIYAMA היא הדגם השני והחשופר, M2.IIYAMA הכי הכי טוב שיש......
פורסם 2002 ביוני 623 שנים יש כמה דברים שאתה צריך להסתכל עליהם במסך, בלי קשר איזה חברה מייצרת אותו1. מרחק בין נקודות, או פסים בטריניטרון (לא קונים מעל 0.25 בחיים)2. אם הוא שטוח3. מ ה resfresh rate ברזולוציות גבוהות, עדיף מסך שתומך ב 100 הרץ על 1024x7684. מה הגודל האמיתי של המסך באינצ'יםקניתי את ה PROVIEW 17 DX 787 שלי ואני מרוצה ממנו, למרות שלא ביררתי בהתחלה את הגודל כי שחכתיוהתברר בסוף שהוא 16.1 אינץ, אבל עדיין יחסית למחיר של 144$ הוא היה שווה.
פורסם 2002 ביוני 623 שנים שניהם מסכים טובים והסמסונג נותנים פייט שווה.לדעתי אתה לא יכול להחליט על פי המלצות בלבד, מסכים חייבים לראות לפני שקונים.
פורסם 2002 ביוני 623 שנים עם הניסיון שלי עם האיימה (כי אני יושב עליו כמה שעות ביום) שווה בהחלט ללכת עליוהאיכות שלו מדהימהרק חיסרון אחד יש לוהציפויים שעל המסך מאוד מאוד עדיניםצריך להיזהר לא לשרוט אותם
פורסם 2002 ביוני 623 שנים לפי דעתי לא שווה להסתפק ב17" היום מסכי 19" לא עולים בהרבה יותר ומסכי 21 כבר לא כאלה רחוקיםופה הגודל דווקא כן קובע
פורסם 2002 ביוני 623 שנים לפי דעתי לא שווה להסתפק ב17" היום מסכי 19" לא עולים בהרבה יותר ומסכי 21 כבר לא כאלה רחוקיםופה הגודל דווקא כן קובעהעלת פה נקודה חשובה.אני מצטרף להמלצה לקנית מסך 19" איכותי.המחירים באמת ירדו ממה שהיו לפני שנתיים והיום מסך 19" הופך להיות סטנדרט בדיוק כמו שה-17" היו.
פורסם 2002 ביוני 623 שנים ייקח עוד זמן... בשביל הגיימרים וגרפיקאים בעיקר, הם הפכו לסטנדרט.. אבל המחירים עדיין רחוקים מלהיות מוצדקים.הבדל של יותר מ1000 ש"ח בין ה413 ל 454 (ואני לא מדבר על KSP), אינו מוצדק.
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר לדעתי אתה לא יכול להחליט על פי המלצות בלבד, מסכים חייבים לראות לפני שקונים.מה זה יעזור לי לראות את המסכים ??אני לא מבין מספיק טוב במסכים כדי להעריך ע"י ראייה מי יותר טוב...
פורסם 2002 ביוני 723 שנים חה! אז למה אתה שואל אותנו ?! תבין, על מסך וריח אין על מה להתווכח... זאת העדפה אישית של כל אחד ואחד... ואם אתה לא תראה הבדלים בין מסכים שונים ( ) אז לך ותקנה את ההכי זול....
פורסם 2002 ביוני 723 שנים הבעיה היא... שאין כמעט חנויות שיציגו מסכים איכותיים לראווה, רק קבריים.וגם כשהם מוצגים, הם תמיד מריצים איזה סרטון באיכות גרועה בפורמט 16:9 או שומר מסך צולע שלא ממש מאפשרים לך לבחון את האיכות.
פורסם 2002 ביוני 723 שנים מחבר חה! אז למה אתה שואל אותנו ?! תבין, על מסך וריח אין על מה להתווכח... זאת העדפה אישית של כל אחד ואחד... ואם אתה לא תראה הבדלים בין מסכים שונים ( ) אז לך ותקנה את ההכי זול.... שאלתי אותכם כי הנחתי שתוכלו לבסס את בחירתכם עפ"י הידע שלכם (הרי קשה לאנשים שלא מתעסקים בתחום - כמוני- להבחין באיכויות תמונה ובהבדלים בין שפורפרות למשל.) אני מסכים איתך שזאת העדפה אישית, אך בכל זאת ישנם הבדלים בולטים בין המסכים (מבחינה טכנית לפחות), אשר לבסוף משפיעים על הקנייה. אני לא רוצה לקנות מסך דפוק וזול כי עדיף לי כבר להשאר עם הישן והדפוק שיש לי (belinea "17) ואני מעדיף לקנות את המסך "17 הטוב ביותר שיש. אין דברים ברורים שקלים להבחנה וקובעים את ההגדרה של מסך טוב?!
פורסם 2002 ביוני 723 שנים חה! אז למה אתה שואל אותנו ?! תבין, על מסך וריח אין על מה להתווכח... זאת העדפה אישית של כל אחד ואחד... ואם אתה לא תראה הבדלים בין מסכים שונים ( ) אז לך ותקנה את ההכי זול.... שאלתי אותכם כי הנחתי שתוכלו לבסס את בחירתכם עפ"י הידע שלכם (הרי קשה לאנשים שלא מתעסקים בתחום - כמוני- להבחין באיכויות תמונה ובהבדלים בין שפורפרות למשל.) אני מסכים איתך שזאת העדפה אישית, אך בכל זאת ישנם הבדלים בולטים בין המסכים (מבחינה טכנית לפחות), אשר לבסוף משפיעים על הקנייה. אני לא רוצה לקנות מסך דפוק וזול כי עדיף לי כבר להשאר עם הישן והדפוק שיש לי (belinea "17) ואני מעדיף לקנות את המסך "17 הטוב ביותר שיש. אין דברים ברורים שקלים להבחנה וקובעים את ההגדרה של מסך טוב?! אין דברים ברורים שקלים להבחנה וקובעים את ההגדרה של מסך טוב?! יש דבר אחד, כן. מראה עיניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.