עבור לתוכן

זקוק ל2 תוכנות

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל.

דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן,

ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה..

תודה ;D

פורסם

בקשר לתוכנה של המייל - אתה יכול להשתמש בכל תוכנת אימייל רגילה עם רק תוספת קטנה של התוכנה MailBell.

אחרי שתתקין אותה תוכל להוסיף את כל הצלילים האלו כשאתה מקבל דואר(אתה גם יכול להגדיר שהתוכנה תבדוק לדואר חדש כל X זמן)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה וזה יהיה כמו בסרט בדיוק?

פורסם

תורידמכאן את הקובץ wav שהוא אומר mail mothrfucker.

ותוסיף את זה לתוכנה שאמרתי לך.

פורסם
  • מחבר

תודה.. וגם בסרט יש מסך כחול כזה עם תמונה של מכתב זז מצד לצד ורשום מייל מאדפקה' באנגלית!

אפשר להוסיף גם את זה?

עריכה: איזה תוכנה טובה כדי להראות אימייל?

פורסם

זאת כבר תוכנה שלמה לדעתי , יכול להיות שקיימת תוכנה כזאת בדיוק(או שמא זה סקין?...)

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע  אם זה סקין אבל אני רוצה כזה :)

תודה לך על העזרה ותראה מה רשמתי לך בעריכה בהודעה לפני.

עוד עריכה: התקנתי את התוספת על המסנג'ר והוא אמר לי להגדיר אימייל. מה אני אמור לבחור שם? POP3 או IMAP4 או HOTMAIL.COM או MAPI ??

פורסם

אני משתמש בתוכנה Mozilla Thunderbird שלדעתי תוכנה פשוט מעולה , יש לה חוסם ספאם מובנה שעושה עבודה טובה מאוד ויש בה עוד משהו שאתה כנראה תרצה...אפשר להוסיף צליל שמופעל בעת קבלת דואר חדש(מה שאומר שתוכל להוסיף את הקובץ שנתתי לך למעלה)

פורסם
  • מחבר

ובקשר למה ששאלתי לא ענית לי (עם הPOP3..וכו')

פורסם

בעיקרון אם אתה רשום בחברת אינטרנט רגילה אז זה POP3 בשביל IN

ו STMP בשביל OUT

פורסם
  • מחבר

כן אבל מה אני אמור לרשום שם בדיוק? הוא מבקש סרבר מסויים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים