פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים דבר ראשון אני מנסה להשיג תוכנה של אימייל כמו בסרט יורוטריפ למי שראה שאומרת לך HEY MOTH'FUCKER שמקבלים מייל.דבר שני אני רוצה תוכנה שנועלת את המחשב בעת הפעלתו.. זאת אומרת שמתי שעולה הווינדוס אז יש קטע כזה בשחור ורשום בלבן,ושם הוא יבקש שם משתמש וסיסמה - היה לי את התוכנה הזו פעם, אבל אין לי מושג מה השם שלה..תודה ;D
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים בקשר לתוכנה של המייל - אתה יכול להשתמש בכל תוכנת אימייל רגילה עם רק תוספת קטנה של התוכנה MailBell.אחרי שתתקין אותה תוכל להוסיף את כל הצלילים האלו כשאתה מקבל דואר(אתה גם יכול להגדיר שהתוכנה תבדוק לדואר חדש כל X זמן)
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים תורידמכאן את הקובץ wav שהוא אומר mail mothrfucker.ותוסיף את זה לתוכנה שאמרתי לך.
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר תודה.. וגם בסרט יש מסך כחול כזה עם תמונה של מכתב זז מצד לצד ורשום מייל מאדפקה' באנגלית!אפשר להוסיף גם את זה?עריכה: איזה תוכנה טובה כדי להראות אימייל?
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים זאת כבר תוכנה שלמה לדעתי , יכול להיות שקיימת תוכנה כזאת בדיוק(או שמא זה סקין?...)
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים מחבר אני לא יודע אם זה סקין אבל אני רוצה כזה תודה לך על העזרה ותראה מה רשמתי לך בעריכה בהודעה לפני. עוד עריכה: התקנתי את התוספת על המסנג'ר והוא אמר לי להגדיר אימייל. מה אני אמור לבחור שם? POP3 או IMAP4 או HOTMAIL.COM או MAPI ??
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים אני משתמש בתוכנה Mozilla Thunderbird שלדעתי תוכנה פשוט מעולה , יש לה חוסם ספאם מובנה שעושה עבודה טובה מאוד ויש בה עוד משהו שאתה כנראה תרצה...אפשר להוסיף צליל שמופעל בעת קבלת דואר חדש(מה שאומר שתוכל להוסיף את הקובץ שנתתי לך למעלה)
פורסם 2004 בנובמבר 1021 שנים בעיקרון אם אתה רשום בחברת אינטרנט רגילה אז זה POP3 בשביל IN ו STMP בשביל OUT
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.