עבור לתוכן

זקוק לעזרה מבעלי נסיון בהורדה מSTEAM (בעלי הקופונים..לכאן)

Featured Replies

פורסם

אז ככה, תודות ל9800XT החמוד שלי אני יכול להוריד מSTEAM הכל (כמעט) בחינם, כולל HL וCS:S וכו'...

הבעיה היא כזו: הורדתי CS:S וHL2 (PRELOAD) אבל אני לא רואה את זה בתכניות ולא רואה את זה בהארדיסק- ז"א זה יושב על הSTEAM, ובשביל להפעיל משחק אני חייב להכנס לSTEAM - מה שנראה לי מפגר, כי אם אני ראוצה לשחק בHL1 בקמפיין , למה אני צריך את כל הטרטרת הזאת? יותר גרוע שאני חייב להיות מחובר לאינטרנט בשביל להפעיל משחקים (כי זה הרי דרך התוכנה)

ועוד יותר גרוע אם לדוג' אני רוצה להסיר HL או CS (כי הם תופסים נפח...) איך אני עושה את זה?? הרי המחשב לא יודע שהם מותקנים עליו (פשוט הSTEAM פתאום תופס 4 ג'יגה...)

הקיצר מישהו יודע איך אני לעזאזל פותר את זה? כאילו מפריד בין מה שאני מוריד לבין הSTEAM? שאוכל להפעיל/לנהל/בכלל להתעסק עם זה בלי כל הסבטוחה של הSTEAM? (קצת מעצבן לחכות 5 דקות בשביל להפעיל משחק ענתיקה כמו HL)

תודה

פורסם

אין ברירה אתה תהיה חייב להפעיל את זה מסטים.

אם זה כל כך מפריע לך אתה יכול להוריד את הגרסה הפרוצה אבל אז יהיו לך בעיות בלעדכן וכל מני בעיות אחרות.

אני מציע לך פשוט לסבול קצת מ-Steam זה לא נורא.

בקשר למחיקות - אם אני לא טועה שאתה לוחץ מקש ימני על המשחק (ב- Menu של Steam) יש אפשרות שם למשהו כמו Delete, Put Shortcut On the Desktop, Preload וכו, תבחר משם את Delete The Game From My Pc או משהו כזה.

פורסם

אני לא מבין מה כול כך מפריע לך בלשחק דרך הסטים

אני סיימתי את

Opposing force

דרך הסטים, וממש לא הפריע לי החיבור לאינטרנט

ואני לא אתן לך להעליל על HL עלילות :P

למרות שהוא משחק ישן

הוא המשחק שקיבל הכי הרבה ציונים לשבח!!! (אני כמעט בטוח בזה)

פורסם
  • מחבר

מממש אין לי כלום נגד HL משחק מעולה - מה שהתכוונתי שמשחק כזה כיום כל הכיף בו הוא שמיידי- מפעיל והופס מתחיל לשחק- בSTEAM את ה צריך לחכות שיתחבר, שיבדוק אם יש UPDATES ובלה בלה בלה. אז אמרתי שזה מצחיק שבשביל משחק ישן כמו HL שברגיל לוקח לו בדיוק 5 שניות מהרגע שאני מקליק ועד שאני בתפריט הראשי - אז במקום זה סבטוחה של חמש דקות.

אבל זה עוד ניחא, מה יקרה כשHL2 יגיע סוף סוף...? כשלמשחק כזה נצטרך לקצץ מאוד מאוד את התוכניות ברקע.... אז כשיש תוכנה שמפעילה אותו , אז בכלל נראה לי זה יעמיס...

פורסם

לי לוקח מקסימום דקה להכנס ל- steam.

פורסם

Steam לא ממש מפריע...

אני יכול להריץ בכיף כל משחק עם STEAM ברקע אבל ICQ זה משהו אחר

ואתה לא חייב להיות מחובר לאינטרנט אתה יכול לעשות OFFLINE MODE אבל אני תמיד מחובר אז לי זה לא ממש מפריע

פורסם
  • מחבר

הדוג' הכי טובה היא כשהאימיול פועל- אז הוא תוקע את כל החיבור בצורה משמעותית ואז להכנס לSTEAM לוקח שנים.

"ואתה לא חייב להיות מחובר לאינטרנט אתה יכול לעשות OFFLINE MODE אבל אני תמיד מחובר אז לי זה לא ממש מפריע"

איך עושים את זה?? (חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כלום על OFFLINE MODE

פורסם

פשוט תתחבר לSTEAM שאתה לא מחובר לאינטרנט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים