עבור לתוכן

עזרה באימיול בבקשה...

Featured Replies

פורסם

הורדתי אימיול וכאשר אני מנסה להוריד קובץ מסוים ולוחץ עליו ... הקובץ רק מגיע לטרנספר וב - status כתוב waiting וזהו הוא לא זז.... מה עושים?????  ובבקשה אל תכתבו חיפוש עשיתי זאת כבר... תודה...

ואיך אני שומע או רואה את הקובץ שאני מוריד תוך כדי הורדה....???

ומנהל הפורום אני יודע שאסור להפר זכויות יוצרים וכל אלה...

פורסם

פשוט מחכים , כשאתה נמצא במצב סטטוס הזה , זה אומר שההורדה מחפשת מקורות להוריד מהם את החלקים של הקובץ.

פורסם
  • מחבר

כן אבל כמה זצמן??? זה אמור לקחת איזה 7 דקות?? זה הגיוני???? ואיפה רואים את מה שאתה מוריד בו זמנית שאתה מוריד אותו?

פורסם

זה יכול לקחת לך גם שעה ויותר עד שהוא יתחיל להוריד...אימיול זאת לא תוכנה משהו.

ולא ממש הבנתי את השאלה השנייה שלך , תנסח אותה יותר טוב בבקשה.

פורסם
  • מחבר

השאלה היא שנניח תאורטית שאני מוריד שיר מסוים ואני רוצה לשמוע אותו בזמן שאני מוריד אותו.... זה אפשרי ואם כן איך???

ואם אימיול זה לא משהו יש לך המלצה על תוכנת שיתוף קבצים יותר טובה???

פורסם

אתה פשוט לוחץ לחיצה ימנית על הקובץ ואז תלחץ על preview(בהנחה שסיים כבר להוריד חלק מהשיר ואפשר לעשות לו)

התוכנה שאני אישית ממליץ עליה זאת תוכנה בשם Azureus

*לחץ כאן לרשימת השרתים להורדת האזוראוס*.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לנמק למה לדעתך האזראוס יותר טובה מהאיומיול? מאיזה סיבות????.

פורסם

האזוראוס יותר טובה מהבחינות הבאות: המהירות שלה גבוהה מאוד יחסית למהירות המחרידה של האימיול.

ההורדה מתחילה בהרבה יותר מהר מאשר האימיול.

וזה הכל בעצם...אלו גם הדברים העיקריים שצריך להתחשב בהם בתוכנות שיתוף

אך יש גם חסרון לביטורנט: ברשת האימיול יש יותר קבצים זמינים להורדה מאשר לביטורנט.

אם למישהו יש עוד יתרונות/חסרונות להוסיף , אז אחלה.

פורסם
  • מחבר

ומה בקשר להאטת המחשב... תוכנות כאלו למשל קאזה מאטות את המחשב.. מה עדיף מהבחינה הזו???

פורסם

להגיד לך את האמת? האזוראוס לא האט לי אפילו בקצת מביצועי המחשב.

לעומת זאת , האימיול היא התוכנת שיתוף שהכי מכבידה על המחשב לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את האזרואס כדי לבדוק את טענותייך ... והתקנתי אותו ואז באתי לעלות אותו והוא כותב שאין לי java במחשב ושאני חייב להוריד את זה... מה זה בדיוק וכדי להוריד???

פורסם

האזוראוס דורש שיהיה לך ג'אווה במחשב.

כדי להוריד ג'אווה תיכנס לאתר http://www.java.com/en/ , שם תלחץ על get it now(זה נמצא בחלון הירוק למעלה בצד ימין)

אחרי שתיכנס לזה תבחר את השפה(תבחר באנגלית משום מה...אין עברית וגם לא צריך כי אתה לא תשתמש בכלים של הג'אווה או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

הורדתי כבר והתקנתי את האזרואס אבל אני לא מבין מה לעשות שם.???? אפשר הוראות איך להתחיל לעבוד עם זה????

פורסם

זה לא מסובך , פשוט תלחץ על קישור כלשהו של ביטורנט ווזה כבר יגיע לאזוראוס אוטומטית.

יש משהו חשוב שאתה צריך לדעת...כדי שהתוכנה תתחיל להוריד לך , תצטרך לפתוח את הפורטים של האזוראוס.

איך עושים את זה?

כשאתה נמצא באזוראוס תיכנס ל-Options , Tools ושם תעבור לקטגוריה של connection.

בתיבה הראשונה איפה שרשום incoming TCP listen port , תרשום 49152.

נ.ב - אם יש לך פיירוול או משהו תצטרך לפתוח את הפורטים בפיירוול עצמו.

פורסם
  • מחבר

אני אודה לך אם תסביר יותר מפורט כי לא הצלחתי.... אין לי ב TOOLS שום OPTIONS ואני בכלל לא יודע מה זה טורנט וכל אלה ואני לא יודע איך להפעיל את התוכנה... אם תוכל להסביר יותר בפירוט שלב אחר שלב אזה יעזור לי כי לא הבנתי ..תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים