עבור לתוכן

My HD Window Mod

Featured Replies

פורסם

דרך אגב לפי דעתי אסור לעשות דבר כזה ב- Cd-rom בגלל קרן הלייזר .

אכן אסור! וזה סיכון ממשי לעיניים.

פורסם

אם היה לי את המברג המיוחד לפרק דיסק קשיח, הייתי עושה את זה

לפני שבוע זרקתי כמה דיסקים בני 800 מגה ומטה :P

פורסם

נ.ב מברג כוכבית עולה.. 14ש"ח... ;D

פורסם

נ.ב מברג כוכבית עולה.. 14ש"ח... ;D

אתה יכול לשלם עוד שני שקלים בהום סנטר ולקבל סט של מברגי כוכבית בכל הגדלים האפשריים....

פורסם

אני חייב להגיד שזה באמת באמת מדהים ביותר

אתה אומר שזה עבר בדיקה? ונמצא תקין? באמת מדהים!

לפי כל מה שידעתי ברגע שאתה פותח דיסק קשיח והוא נחשף ללחות הלך הדיסק

וגם הדיסק הקשיח חשוף הרבה יותר להפרעות מגנטיות בגלל שהוא לא מוקף לחלוטין במתכת בלי קשר לזה שהפלאטה הראשונה לא בשימוש(ברזל יצוק :)) ואני מאמין שאם הוא מסתובב ב5400 RPM אז האבק יתפזר בפנים דיי מהר

בכל זאת זה עובד ואמרת שעשית את זה עם דרמל (גם אני קניתי בהום סאנטר אבל לא של דראמל אלא אחד שהיה במבצע אני חושב WOLF עם הרבה חלקים וTUBE) וחלק אחורי של (תקן אותי אם אני טועה) קופסא של קומפקט דיסק

אולי גם אני יכול

איך יצרת תנאי לחות?

פורסם

אם היה לי את המברג המיוחד לפרק דיסק קשיח, הייתי עושה את זה

לפני שבוע זרקתי כמה דיסקים בני 800 מגה ומטה :P

לא חייבים מברג...אפשר לקחת מקדחה ולקדוח בזהירות על המברגים ו...זה קצת בלאגן...אבל עכשיו יש לי 4 פלטות של הארדיסקים תלויים מהקיר! מאוד יפה...

פורסם
  • מחבר

למי ששאל על התנאי לחות, בזמן החלפת הפלטות (אני החלפתי מהפלטה שיצרתי עם החלון לפלטה שמוברגת בפעם הראשונה מהדיסק החוצה ומחולפת במהירות) או יותר נכון כמה דקות לפני אתה מכניס את כל המצרכים לחדר האמבטיה ופותח את המים החמים וכך נוצרים אדים ולחות בחדר, כמובן שלא צריל להגזים עם העניין.

למי שלא מבין למה, על מנת למזער ולצמצם את כמות כחלקיקי האבק הרבים באוויר יוצרים לחות בחדר שחלקיקים אלה "נדבקים" אל חלקיקי המים החמים ומפאת "כובד" המים הם "נופלים" לרצפה ולא מסתובבים באוויר והסיכוי שהם יגיעו לדיסק קטנים בהרבה.

לגבי ההוא שהציע לקדוח את הברגים, איך אתה מתכוון להחזיר את הפלטה ולהדק אותה בחזרה לגוף הדיסק? עם סלוטייפ? :lol:

פורסם

אם מרימים את המכסה הזה , טכנית - הדיסק לא נפטר ???

אולי נעשה דיל אני ואתה ? אתה תארגן לי שימוש במכשיר המוות שלך AKA דרמל , ואני אספק פלטות של פרספקס :hat: , יש ?

אתה יכול ליצור קשר , 14588943 .

פורסם

זה ממש יפה אבל מה זה???? ???

פורסם

סחטיין בנאדם!!! נראה ממש מקצועי וטוב ;D ;D

נראה מטושטש ולא ברור !

אולי תתן כמה תמונות יותר ברורות ?

פורסם
  • מחבר

בקרוב מאד תמונות ברורות ומקצועיות, וגם תזכו לראות את הדיסק מותקן במארז עם חלון בצורה אנכית..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים