עבור לתוכן

צורבי DVD ומה שמסביב

Featured Replies

פורסם

כן, התכוונתי רום באמת. כלומר היתרון של ביטסטינג הוא בזה שנגן DVD רגיל יוכל לקראו מדיית +?

אתה אומר שאין הבדל ביניהם בביטסטינג אבל זה רק אם אני מעדכן קושחה ל3550 אז על איזו קושחה אנחנו מדברים או איזו ממולצת

האם יש קושחה ש"משדרגת" את ה3550 ל-4550?

כן, ישנם דיי הרבה נגנים שלא יכולים לקרוא את פורמט הפלוס.

קושחה מומלצת פה: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=157109

ולא, אתה לא יכול לעדכן את ה 3550 שיהיה 4550.

• תגובות 554
  • צפיות 61.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הבנתי, כנראה שנפלתי על נק בעייתי

לא. כל ה NEC שעברו מתחת לידיים שלי רעשו.

פורסם

לא נפלת על נק בעייתי ....אתה השלישי שאני שומע פה שNEC עשה לו בעיות לא כולל את חבר שלי שכבר הלך לו אחד כזה.

נכון שה-NEC קורא מהר DVD אבל יש לו רעש של מטוס לעומת LG .

בקיצור כל אחד והחסרונות שלו :xyxthumbs:

פורסם

עוד לא נתקלתי ב NEC שעשה בעיות. רעש בקריאה זה דבר אחד, בעיות זה דבר אחר.

פורסם

טוב אני נתקלתי ....לחבר התקלקל אחד ,ופה שמעתי כבר על איזה שלושה שעושה להם בעיות.

אני מעדיף LG אפילו שהוא קורא לאט DVD ואני מרגיש את זה ,אין לו בדיקת שגיאות שלא כל כך הבנתי מזה אבל בשתי מילים: "סוס עבודה"

פורסם

ואני חושב שאתה לא מדבר לעניין. שמועות וסיפורים.

תן לינק לשלושה שעושים בעיות.

פורסם

טוב אני דווקא אני שמעתי על בעיות עם ה-LG מכמה חברים אבל תמיד יהיו צורבים פגומים, השאלה אם זו תופעה, אחרי הכל לכל היצרן יש % תנובה (yield) והוא אף

פעם לא 100. אני חושב שעל הנקים אפשר לדבר על תופעה בהקשר לרעש, רק שאצלי זה לא טרטור זה צרצר שרוצה לעשות אותי חרש...

אני מעדיף LG אפילו שהוא קורא לאט DVD ואני מרגיש את זה

קורא לאט אתה מתכוון שלוקח לו זמן להעלות את הסרט(כמה?) אבל אח"כ אני מניח שהכל זורם ובשקט

פורסם

ווואווו לחפש עכשיו כל כך הרבה ? באמת אבל ראיתי פה.

אחד פה כמה תגובות לפני ,אחד כתב שהנק שלו צורב אבל הדיסקים לא נקראים בכוננים אחרים, ועוד אחד אם אני לא טועה אמר שהנק שלו שבק חיים ...חפיף אחי לא נכנס לקטנות וזה לא בגלל שיש לי LG, פשוט מה שחיזק את הטענה שלי זה כשהלך לחבר שלי הצורב לפני חודש.

פשוט לוקח ל-LG לטעון לאט דיסק או את מה שבתוכו אבל ההבדל הוא מזערי לא משהו שאנשים רגילים ישימו לב אליו אני פשוט פדנט בקטעים האלה שונא דברים שעובדים לאט...אחרי זה הכל זורם פצצה קורא הכל וצורב בהמונים כבר שנה וחצי עוד מעט.

פורסם

טוב בין הLG ל3550 ממש קשה להחליט נראה לי עד שאני אגיע לחנות אני אתלבט- נעשה אינ-דנ-דינו ;)

שקט ואיטי או מהיר ומרעיש - לדעתי שקט!!!

RAM או בדיקת שגיאות - לדעתי בדיקת שגיאות ( אני לא משתשמש RW אפילו)

יש לנו שיווין, חבל אין את הפיליפס בירושלים :'( - בודק שגיאות , לא יודע אם שקט אבל לא שמעתי שמרעיש, וניתן לצרוב לו FW של Benq

פורסם

פשוט זה הצורב LG הרביעי שלי אני מרוצה מהם חבל על הזמן, אף פעם לא עשו בעיות.

עכשיו אני יסביר לך לפני שנה וכמה חודשים כשקניתי אותו הוא עלה לי 430 שקל ,גם בגלל שהוא שחור.

לעומת זאת ה-NEC עלה אז 360, ברור שכולם הלכו על המחיר הזול, ואחד אמר לשני וזה סיפר לשלישי אני פשוט נשארתי עם מה שאני מכיר ויודע.

עוד משהו :עוד לא קרה שהוא לא קרא משהו כמו שצריך, ואני לא יודע מזה בדיקת שגיאות אולי כשאתה מכניס דיסק שרוט או משהו כזה אני לא יודע...

פורסם

ווואווו לחפש עכשיו כל כך הרבה ? באמת אבל ראיתי פה.

אחד פה כמה תגובות לפני ,אחד כתב שהנק שלו צורב אבל הדיסקים לא נקראים בכוננים אחרים, ועוד אחד אם אני לא טועה אמר שהנק שלו שבק חיים ...חפיף אחי לא נכנס לקטנות וזה לא בגלל שיש לי LG, פשוט מה שחיזק את הטענה שלי זה כשהלך לחבר שלי הצורב לפני חודש.

פשוט לוקח ל-LG לטעון לאט דיסק או את מה שבתוכו אבל ההבדל הוא מזערי לא משהו שאנשים רגילים ישימו לב אליו אני פשוט פדנט בקטעים האלה שונא דברים שעובדים לאט...אחרי זה הכל זורם פצצה קורא הכל וצורב בהמונים כבר שנה וחצי עוד מעט.

בלה, בלה, בלה....בזמן של הבלה בלה יכולת לחפש את הלינקים המדוברים. לא ששלוש זה מספר מייצג, אבל לפחות תגבה את הדיבורים שלך.

לגבי LG, אם קצת תחפור בפורום הזה, תגלה שעד שאני הגעתי אליו כולם חשבו שזה דרעק. אז תעשה לי טובה ואל תלמד אותי על ה LG.

אבל, לטעון שטויות כגון שה NEC אינם אמינים :nono: זה כבר הטעיה בוטה ולא נכונה.

פורסם

אינטגרל שאלה לי אליך???

היו לי במחשב שני צורבים, אחד רגיל,ואחד DVD,נפטרתי מהרגיל ....אני מנסה לצרוב על CD רגיל שרשום עליו מהירות צריבה X52, מופיעה לי בנרו אפשרות

של עד X8, לא הבנתי מה ,איך ,ולמה ,בקיצור אני בודק מה הדגם של הצורב שלי אני רואה 4160 ,ואצל חבר שלי 4167, גם LG ,ואצלו אותו דיסק אפשר לצרוב

על 48 ,פתאום הבנתי שיש הבדל בין הדגמים ,לא חשבתי על זה בכלל .

את הצורב שלי קניתי לפני שנה וחצי כמעט ,ורציתי לדעת מה ההבדל בין ה-4160B ל-4167B ,אם יש עדכון קושחה, ובמה זה עוזר אם אפשרי בכלל לדגם שלי?.

אאה ועוד משהו למה הוא עדיין כזה יקר? עלה לי 430 שקל ....תודה רבה...http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36729

פורסם

לגבי ההבדל בין הצורבים GOOGLE IT

לגבי הדיסק. זה יכול להיות עניין של קושחה, אבל יכול להיות גם שעדכון קושחה של ה 4160 לא יפתור את הבעיה כי LG לא טיפלו באסטרטגית צריבה שלו בצורב הספציפי.

פה יש לינקים לקושחות של ה 4160, תעדכן לאחרונה ותנסה:

http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1923

עריכה: עוד אפשרות היא שאתה מנסה לצרוב אותו כשהנירו במוד של DVD

עריכה 2: הוא לא כזה יקר. יש חנויות שתקועות עם סטוק ועדיין מחפשות פראיירים או לחילופין לא טרחו לעדכן את הלינק.

פורסם

תודה :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: לא לא הנירו במצב של CD פשוט הדיסקים האלה מסריחים...

פורסם

אבל על ה 4167 אין בעיה נכון? אז תנסה לעדכן FW.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים