עבור לתוכן

שווה לי לקנות עכשיו מעבד AMD 3000 S939?.....

Featured Replies

פורסם

ראיתי בפנדה AMD 3000 S939 ב999 שקל!!

הבעיה היא שאני בונה שדרוג של לוחM (מחכה לNF4) כולל כרטיס מסך זכרונות והמעבד...

ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את המעבד בנפרד(בלי להשתמש בו עד שיהיה לי את כל רכיבי השדרוג...)

אני שואל את זה כי הירידת מחירים במוצרי AMD היא זמנית ואיני יודע מתי המחירים הרגילים יחזרו....

אז כדי לנצל את זה????....

פורסם

אני לא ממליץ

פורסם

חכה שיהיה לך את הכסף לכול המע' ואז תקנה את הכול ואל תשאיר אף פעם חומרה חזקה לא עובדת ...!!

אם אתה יודע שהקניות יהיו צפופות (למשל בהבדלים של ימים גג שבועיים בין רכיב לרכיב ) אז שווה ..

פורסם
  • מחבר

יש לי ממזמן את כל הכסף לשדרוג.....

והלוחות החדשים צריכים להגיע בזמן הקרוב לא??

פורסם

אין טעם לקנות ולתת לערך של הקנייה לרדת ביחס למה ששילמת

AMD לא תעלה מחירים, עדיף לתת לכסף לשבת בבנק, חכה עד הקנייה של כל המערכת

פורסם

אין טעם לקנות ולתת לערך של הקנייה לרדת ביחס למה ששילמת

AMD לא תעלה מחירים, עדיף לתת לכסף לשבת בבנק, חכה עד הקנייה של כל המערכת

התפרסמה ידיעה ש- AMD הודיעה על הורדת מחירים זמנית לחלק מהמוצרים כדי לעודד מכירות.

לא בדקתי האם המוצר הנ"ל ירד במחיר בגלל זה או לא.

אני גם לא זוכר לכמה זמן הם מורידים את המחירים.

חוץ מזה מכיון שהידיעה התפרסמה רק לפני יום או יומים ותמיד לוקח זמן עד שהורדות המחירים מגיעות לארץ, אני בספק אם המחיר הנ"ל ירד בעקבות אותה הורדת מחירים זמנית שדובר עליה.

פורסם

אם אתה יכול לחכות עד תחילת השנה לדעתי עדיף, אז יצא הסטפינג החדש של AMD עם תמיכה ב SSE3

פורסם

התפרסמה ידיעה ש- AMD הודיעה על הורדת מחירים זמנית לחלק מהמוצרים כדי לעודד מכירות.

לא בדקתי האם המוצר הנ"ל ירד במחיר בגלל זה או לא.

אני גם לא זוכר לכמה זמן הם מורידים את המחירים.

חוץ מזה מכיון שהידיעה התפרסמה רק לפני יום או יומים ותמיד לוקח זמן עד שהורדות המחירים מגיעות לארץ, אני בספק אם המחיר הנ"ל ירד בעקבות אותה הורדת מחירים זמנית שדובר עליה.

אני לא שמעתי על שום עניין זמני בהורדת המחירים

http://www.digitimes.com/NewsShow/MailHome.asp?datePublish=2004/11/9&pages=A8&seq=51

פורסם

אני יודע שהידיעה שאני הבאתי יותר חדשה - 9/11 במקום 5/11, וגם מופיעים בה מחירים מדויקים שנלקחו כנראה מ-

Source: AMD Taiwan, November 2004.

גוגל תרגם את ה

THX Peter1984 für den Hinweis

שמופיע בסוף הכתבה שהבאת ל-

THX Peter 1984 for the reference

נראה לי שהכתבה שהבאת היא מאיזשהו מקור פנימי בAMD, שהידע שלו אז היה שהירידת מחירים תהיה זמנית, ועד שההחלטה עברה לביצוע זה הפך לקבוע

פורסם
  • מחבר

סבבה נפתרה הבעיה יש לי כבר מערכת מוכנה :xyxthumbs:

מה שמוזר זה ש AMD מורידה מחירים כדי לעודד קניה למה הם היו צריכים לעשות את זה עם היה להם רבעון מאד מוצלח עם כל הסדרה של A64...

פורסם

לא כל כך מעניין אותי מה נכון , פשוט הבאתי את זה להראות שהידיעה על כך שהמחירים עלולים לעלות לא "נולדה" סתם כך במוחו, אלא הופיעה באינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים