פורסם 2004 בנובמבר 821 שנים אוקיי בואו נתחיל בזה שהלוח שלי כפי שרובכם פה כבר יודעים הוא MSI 925X Neo Platinum עכשיו קניתי מארז:Thermaltake V8000A עכשיו החוטים הנוספים של המארז אין לי מושג איפה לחבר אותם והצורה גם אינה מותאמת ללוח שימו לב לתמונות של הכבלים של המארז: את זה בכלל לא הבאנתי למה זה משמש משהו...אם המארז פתוח...אם תוכלו להסביר תבורכו: וזה הכי חשוב אם אני לא יחבר את זה כלום שווה במארז...: וזה ה-USB הנאמיתי שאני אמור לחבר ללוח: עכשיו לא מסתדר לי כי אלה חיבורים שונים אחד מהשני שימו לב שהחיבור USB של המארז יש לו ארבע חריצים בקו ישר ומה שאני אמור לחבר הם יותר פינים ובנוי בצורה כפולה שכזאת... חיבור מרובע...בקיצור אין שמץ של מושג מה לעשות ואני מתתתת לחבר את הכבלים של המארז אני נואש כבר עזרו לי בבקשההה... :s05: תמונה של הלוח שלי למען הסדר הטוב:
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים יש אנשים שפשוט לא צריכים להרכיב מחשב לבד, זה עסק עדין ופשוט חבל על הציוד.נענה לך בקצרה.החיבורי Audio תחפש בהוראות של הלוח אם איפה אתה יכול לחבר אותםה-Case Open מתחבר למארז (אם הוא תומך בכך) והוא יכול להגיד לך אם מישהו פתח את המארז בזמן שלא עבדת עליוה-USB זה אותו דבר, רק שזה מפוצל ל-2 חיבורים, אחד לכל חיבור USB. ה-USB שהגיע עם הלוח אם שלך הוא 5X2 וה-USB של המארז הוא 5X1 כאשר יש לך 2 כאלה. חבר את שניהם לפי הסדר ל-5X2 וזה יפעל. טעות בחיבור תשרוף לך את החוטים, את המכשיר שמחובר ל-USB ואולי אפילו את כל הלוח.ולסיכום קח את המחשב שלך למישהו שמבין, באמת חבל על הכסף שיעלה לך טעות.
פורסם 2004 בנובמבר 921 שנים מחבר תודה רבה ואני לא מבין למה אתה מפקפק בי פשוט לא ידעתי איפה לחבר אותם זה הכל הרכבתי הרבה מחשבי פנטיום שלוש בחיים...תאמין לי... אבל תודה בכל אופן שאלה אחרונה: למה נועד החיבור הזה..?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.